סטייקים בגריל עם עגבניות במרינדה
צריך מנה עיקרית ללא חלב? סטייקים בגריל עם עגבניות במרינדה יכול להיות מתכון נהדר לנסות. והוא מתאים להגשה ל 6 מנות סועדים.. מנה אחת של צלחת זו מכילה כ 25 גרם חלבון, 24 גרם שומן, ובסך הכל 356 קלוריות. 1 אדם מצא שהמתכון הזה טעים ומשביע. אם יש לכם פפריקה, אבקת צ'ילי, חומץ סיידר וקומץ מרכיבים אחרים הם כל מה שצריך כדי להפוך את המתכון הזה לכל כך טעים. זה יכול להיות מהנה בכל עת, אבל זה טוב במיוחד עבור הרביעי ביולי. זה הביא לך על ידי טעם של הבית. זמן הכנת המתכון כ 45 דקות. עם כפית ציון 67%, המנה הזו מוצקה. סטייקי חזיר במרינדה בגריל, סטייקים דש סינטה במרינדה בגריל, ו במרינדה בגריל ניו יורק רצועת סטייקים דומים מאוד למתכון הזה.
הוראות
בקערה קטנה מקציפים את 11 המרכיבים הראשונים עד לקבלת תערובת אחידה.
מניחים עגבניות בתוך 13 על 9 אינץ'. צלחת; יוצקים תערובת בירה מעל. מכסים ומקררים לפחות 1 שעה.
בינתיים, לערבב תבלינים לשפשף; לשפשף על סטייקים. גריל סטייקים, מכוסים, על אש בינונית או צולים 4 אינץ'. מחום 8-10 דקות מכל צד או עד שהבשר מגיע לתועלת הרצויה (עבור בינוני-נדיר, מדחום צריך לקרוא 145 ת'; בינוני, 160 ת'; כל הכבוד, 170 ת').
הניחו לעמוד 5 דקות לפני שחותכים כל סטייק לשליש.
מניחים סטייקים על מגש. למעלה עם עגבניות; מזלפים את כל תערובת הבירה שנותרה.
יין מומלץ: פינו נואר, מרלו, קברנה סוביניון
סטייק בתפריט? נסה להתאים עם פינו נואר, מרלו וקברנה סוביניון. אחרי הכל, בשר ויין אדום הם שילוב קלאסי. באופן כללי, סטייקים רזים יותר משתלבים היטב עם אדומים בהירים או בינוניים, כמו פינו נואר או מרלו, בעוד שסטייקים שמנים יותר יכולים להתמודד עם אדום נועז, כמו קברנה סובינוןון. הברון פיליפ דה רוטשילד אסקודו רוג ' ו פינו נואר רזרבה עם דירוג של 5 מתוך 5 כוכבים נראה כמו התאמה טובה. זה עולה בערך 20 דולר לבקבוק.
![הברון פיליפ דה רוטשילד אסקודו רוג ' ו פינו נואר רזרבה]()
הברון פיליפ דה רוטשילד אסקודו רוג ' ו פינו נואר רזרבה
אדום דובדבן חיוור עם גוון אודם. האף מורכב מאוד ורענן עם פירות אינטנסיביים, קדימה על דובדבן ופטל מתערבב עם הערות שקדים קלויים עדינים. ליין יש התקפה טובה מאוד, טאנינים אלגנטיים ועסיסיים. טעמי פירות באמצע החיך, במיוחד דובדבן, ואילו הגימור האלגנטי משלב את מלוא הפירות הטריים עם עידון הטרואר של קזבלנקה.משתלב היטב עם גבינת עיזים, סוליה בחמאת לימון, או קרפצ ' יו של צדפות.