סטייקים מלוחים עם רוטב פטריות
סטייקים מלוחים עם רוטב פטריות נטול גלוטן, וללא לקטוז ומספק כ 4 מנות. מנה זו מכילה סביב 27 גרם חלבון 7 גרם של שומן, וסך הכל 209 קלוריות. המתכון הזה מכסה %17 מהצריכה היומית המומלצת של ויטמינים ומינרליים. זה מושלם עבור יום ולנטין. זה עובד היטב כמנה עיקרית. זמן הכנת המתכון כ 45 דקות. אם יש לכם פטריות, יין, קורנית, וקומץ של מרכיבים אחרים הם כל מה שנדרש כדי להפוך את המתכון הזה לכל כך טעים. כדי להשתמש ב היין האדום היבש אתה יכול לשלב בסיום המנה העיקרית,עוגיות פינו נואר כקינוח. , שהוא מוצק. נסו סטייקים עם צלעות ברוטב שוקולד, סטייק עין צלעות ברוטב פטריות, ו סטייקים עם רוטב פטריות (מתכונים דומים).
הוראות
מפזרים סטייקים עם פלפל שחור. מעיל מחבת nonstick גדולה עם ספריי בישול; מקום על חום בינוני גבוה עד חם.
מוסיפים סטייקים; מבשלים 2 דקות בכל צד. להפחית את החום בינוני; לבשל 3 דקות נוספות, מפנה פעם אחת.
הסר סטייקים ממחבת; מורח חרדל על סטייקים, העליון עם רוטב ווסטרשייר. להפריש, ולשמור על חם.
מחבת מעיל עם ספריי בישול; מוסיפים בצל, ומבשלים, ערבוב כל הזמן, 2 דקות.
מוסיפים פטריות ושאר 3 מרכיבים; לבשל, ערבוב כל הזמן, 5 דקות.
להחזיר סטייקים למחבת. מבשלים 4 עד 5 דקות או במידה הרצויה של doneness.
מעבירים סטייקים ל 4 צלחות אישיות; תערובת פטריות כפית על סטייקים.
יין מומלץ: מרלו, קברנה סוביניון, פינו נואר
סטייק בתפריט? נסה זיווג עם מרלו, קברנה סוביניון ופינו נואר. אחרי הכל, בשר בקר ויין אדום הם שילוב קלאסי. בדרך כלל, סטייקים רזים הולכים טוב עם אדום בהיר או בעל גוף בינוני, כגון פינו נואר או מרלו, בעוד סטייקים שמנים יותר יכולים להתמודד עם אדום נועז, כגון קברנה סובינגון. יין אחד אתה יכול לנסות הוא ארבעה בריקס יקב פאסו רובלס Sangiovese, מונית, מרלו "Scosso" תערובת. יש לו 5 מתוך 5 כוכבים ובקבוק עולה בערך 40 דולר.
![Four Brix Winery Paso Robles Sangiovese, Cab, Merlot]()
Four Brix Winery Paso Robles Sangiovese, Cab, Merlot" Scosso " Blend
"סופר טוסקנה" קליפורני של סנג ' ובזה, קברנה סוביניון, מרלו הוא נסיעה מלאה-גאלופ לחושים. ניחוח מרוכז של פטל ואוכמניות עם טבק ותבלינים לתת אף נועז חם לתערובת זו. פטל ואספרסו על החיך מאוזנים על ידי טאנינים מלאים ומעוגלים על ידי רמזים של פלפל ווניל עם גימור ברי מתוק.