סטייקים מעושנים
סטייקים מעושנים הוא נטול גלוטן ולקטוז ומשמש כמנה עיקרית. והוא מתאים להגשה ל 6 מנות סועדים. המתכון הזה מכסה %15 מהצריכה היומית המומלצת של ויטמינים ומינרליים. מנה אחת מכילה 310 קלוריות, 27 גרם חלבון ו 14 גרם שומן. אם יש לך פלפל, אבקת שום, סטייקים רצועת סינטה, וכמה מרכיבים נוספים בנמצא, אז אפשרי לעשות זאת. הכנת המנה לוקחת כ 45 דקות. זה יהיה להיט בחג היום ולנטין שלך. נסו סטייקים מיוחדים רצועה, סנטה פה מפשיט סטייקים, ו סטייקים רצועת פטריות (מתכונים דומים).
הוראות
להשרות שבבי עץ במים 30 דקות; לנקז.
מערבבים פלפל, אבקת שום, מלח וחרדל, ולשפשף באופן שווה על שני הצדדים של סטייקים.
מניחים סטייקים מצופה בשקית פלסטיק zip העליון גדול; להוסיף רוטב ווסטרשייר. לאטום וללחוץ למעיל. להשרות במקרר 30 דקות.
הכן גריל לצלייה עקיפה, חימום צד אחד לנמוך ולהשאיר צד אחד ללא חום. לשמור על טמפרטורה ב 200 ל 22
מחממים מחבת גדולה וכבדה על חום גבוה.
הסר סטייקים משקית, ולהשליך מרינדה. מחבת עם ספריי בישול.
הוסף סטייקים למחבת; לבשל 1 1/2 דקות בכל צד או עד השחמה.
מניחים שבבי עץ על גחלים חמות.
מניחים מחבת רדיד אלומיניום חד פעמית בצד הלא מחומם של הגריל.
יוצקים 2 כוסות מים במחבת. מעיל את מתלה הגריל עם ספריי בישול, ומניח על גריל.
מניחים סטייקים על מתלה גריל על מחבת לסכל בצד לא מחומם. סגור מכסה; לבשל 1 שעה ו 15 דקות או עד מדחום מוכנס לתוך רושמי סטייק 145 (בינוני נדיר) או עד מידה רצויה של דוניות.
הסר סטייקים מגריל; לכסות ולתת לעמוד 5 דקות.
חותכים סטייקים על פני תבואה לפרוסות דקות.
יין מומלץ: מרלו, קברנה סוביניון, פינו נואר
מרלו, קברנה סוביניון ופינו נואר הם בחירה מצוינת לסטייק. אחרי הכל, בשר בקר ויין אדום הם שילוב קלאסי. בדרך כלל, סטייקים רזים הולכים טוב עם אדום בהיר או בעל גוף בינוני, כגון פינו נואר או מרלו, בעוד סטייקים שמנים יותר יכולים להתמודד עם אדום נועז, כגון קברנה סובינגון. אתה יכול לנסות ניקל & ניקל האריס יין מרלו. מבקרים די אוהבים את זה עם 4.2 מתוך דירוג 5 כוכבים ומחיר של כ 40 דולר לבקבוק.
![מניקל וניקל האריס כרם מרלו]()
מניקל וניקל האריס כרם מרלו
פירות אדומים בהירים, אוכמניות מסוכרות, שזיף סנטה רוזה וניחוחות מנטול כולם משתלבים יחד כדי לשכר את האף כמו מרלו יין האריס 2016 מנפול מהזכוכית. על החיך, ערך עסיסי ופירותי נתמך על ידי טאנינים לעיסים וחומציות איזון, יצירת שכבות עבותות המעטרות את הלשון ומייצרות גימור רך ואלגנטי.