סטייקים סטרוגנוף
לך לחנות ותביא פפריקה, קרטון שמנת חמוצה, טליאטלה, ועוד מספר מצרכים לעשות את זה היום. יום ולנטין יהיה עוד יותר מיוחד עם המתכון הזה. זה עובד היטב כמנה עיקרית. זה הובא לכם על ידי BBC אוכל טוב. עם כפית מתכונים דומים: סטייקים בשר צבי עם רוטב סטרוגנוף וצ'יפס נעל, ביף סטרוגנוף-נוצר במקור עבור משפחת סטרוגנוף הרוסית על ידי שף צרפתי, המשפחה האהובה סביב הבית שלי, ו סטרוגנוף.
הוראות
מטגנים את הבצל בחמאה במחבת גדולה עד רך. מערבבים את השום ואת הפטריות ומטגנים על חום גבוה עד השחמה.
מוסיף את הפפריקה, ומטגן במשך 30 שניות, ואז להטות לקערה.
מחממים את שמן הירקות באותו מחבת, ומבשלים את הסטייקים במשך 2-3 דקות בכל צד; להתחמם. להחזיר פטריות למחבת, לשפוך את מלאי בשר בועה בעוז כדי להפחית בשני שלישים.
תוריד את החום ומערבבים את השמנת החמוצה, פטרוזיליה ומלח ופלפל.
יין מומלץ: מרלו, קברנה סוביניון, פינו נואר
מרלו, קברנה סוביניון ופינו נואר הם הבחירה הראשונה שלי לסטייק. אחרי הכל, בשר בקר ויין אדום הם שילוב קלאסי. בדרך כלל, סטייקים רזים הולכים טוב עם אדום בהיר או בעל גוף בינוני, כגון פינו נואר או מרלו, בעוד סטייקים שמנים יותר יכולים להתמודד עם אדום נועז, כגון קברנה סובינגון. אתה יכול לנסות לה ג ' וטה האוול Merlot הר. מבקרים די אוהבים את זה עם 4.2 מתוך דירוג 5 כוכבים ומחיר של כ 99 דולר לבקבוק.
![לה ג ' וטה האוול מאונטיין מרלו]()
לה ג ' וטה האוול מאונטיין מרלו
# 37 Wine Spectator Top 100 של 2019the 2016 La Jota Merlot מקיף את כל זה הוא הר מרלו עם מבנה להתענג. הערות של אספרסו, שוקולד מרי, וטוסט בצע blackberry בשלים, minerality, ומשקל על החיך.