סטייקים סלמון עם רוטב עגבניות חריף
תמיד כיף שיש עוד מתכון של מנה עיקרית, אז תנו הזדמנות ל סטייקים סלמון עם רוטב עגבניות פיקנטי. מתכון נטול לקטוז זה מגיש 4 . חלק אחד של המנה הזאת מכיל בערך 31 גר' של חלבון, 119 גרם של שומן, וסך הכל 1251 קלוריות. זה יהיה להיט בחג היום ולנטין שלך. 61 אדם ניסו ואהבו את המתכון הזה. גשו לסופר וקנו כוסברה, שיני שום, סראנו צ'ילה ועוד מס' מצרכים להשלמת המתכון. כדי להשתמש ב הקמח אתה יכול לשלב בסיום המנה העיקרית,עוגת תפוחים עם רוטב קרמל כקינוח. זמן הכנת המתכון כ 45 דקות. עם כפית ציון 69% המנה הזו מוצקה. מתכונים דומים: סטייקים טונה ברוטב עגבניות מתובל עם פירה, פסטה סלמון עם רוטב עגבניות חריף, ו סטייקים סלמון עם רוטב שמיר.
הוראות
טוסט זרעי קימל במחבת יבשה קטנה מעל חום בינוני, ערבוב מדי פעם, עד כהה מעט בצבע ארומטי, על 2 דקות.
הסר ממחבת ולתת מגניב. טוחנים דק בטחנת תבלינים; להפריש.
חום 2 כף. שמן במחבת כבדה גדולה מעל חום בינוני גבוה.
מניחים קמח בתבנית אפייה 8x8x2" או קערה רחבה רדודה. דג העונה עם מלח ופלפל.
מניחים דגים בקמח ולהפוך מעיל; לנער את עודף. עבודה ב 2 קבוצות, לבשל סלמון עד הזהב, על 2 דקות לכל צד.
להעביר דגים לצלחת; למחוק מחבת ולהניח בצד.שום טהור, צ ' ילה, פפריקה, כמון, קאיין, קינמון, קאראווי, ו 2 כפות. שמן במעבד מזון, הוספת שמן נוסף על ידי כפית גדוש להדביק שום במידת הצורך.
חום שנותר 4 כפות. שמן במחבת שמורה על חום בינוני.
הוסף רסק שום. לבשל, ערבוב, במשך 30 שניות (לא לשרוף). בזהירות (תערובת יהיה להתיז) להוסיף רסק עגבניות 1/2 כוס מים למחבת ולהביא לרתיחה; להמשיך להתבשל במשך 30 שניות. מערבבים במיץ לימון וסוכר. מתבלים במלח ופלפל.להחזיר דגים למחבת ולהביא לרתיחה עדינה. מחבת כיסוי; להפחית את החום בינוני נמוך ומבשל עד דגים הוא רק מבושל דרך, 711 דקות.
הסר מחבת מחום, לחשוף, ולתת להתקרר מעט. מחלקים את הסלמון והרוטב בין הצלחות.
מגישים חם או בטמפרטורת החדר עם טריזי לימון לצד.