סטייקים עם רוטב פטריות
תמיד כיף שיש עוד מתכון של מנה עיקרית, אז תנו הזדמנות ל סטייקים עם רוטב פטריות. מתכון זה מספק 4 מנות. עם 185 קלוריות, 27 גרם חלבון ו 7g של שומן כל אחד. המתכון הזה מכסה %17 מהצריכה היומית המומלצת של ויטמינים ומינרליים. לך לחנות ותביא שאלוט, מים, פלפל ועוד מספר מצרכים לעשות היום. כדי להשתמש במים אתה יכול לשלב בסיום המנה העיקרית,אבטיח-אפרסק ברדweather Condition כקינוח. זה יכול להיות מהנה בכל עת, אבל זה טוב במיוחד עבור יום ולנטין. זוהי אפשרות טובה אם אתה עוקב ללא גלוטן, חלב חינם, וראשוני דיאט. נסו סטייק המבורגר עם רוטב פטריות, איטי סיר פטריות סטייקים עגולים ורוטב, ו סטייקים טריים מצופים בעשב בשר בקר עם רוטב פטריות (מתכונים דומים).
הוראות
מחממים מחבת 12 אינץ ' מעל חום בינוני גבוה.
מפזרים את שני הצדדים של סטייקים עם פלפל ומלח.
הוסף למחבת; לבשל 6 עד 8 דקות, פונה פעם אחת, או עד של doneness הרצוי.
הסר סטייקים ממחבת; לכסות כדי להתחמם.
מחבת מעיל עם ספריי בישול.
מוסיפים שאלוט ופטריות; מבשלים 5 דקות.
יוצקים תערובת רוטב לתוך קערה קטנה. בהדרגה להוסיף מים, ערבוב עם חוט להקציף עד מעורבב.
מוסיפים רוטב למחבת, מגרדים מחבת כדי לשחרר חלקיקים חומים. לבשל 1 דקה. רוטב כפית על סטייקים.
יין מומלץ: מרלו, קברנה סוביניון, פינו נואר
סטייק בתפריט? נסה זיווג עם מרלו, קברנה סוביניון ופינו נואר. אחרי הכל, בשר בקר ויין אדום הם שילוב קלאסי. בדרך כלל, סטייקים רזים הולכים טוב עם אדום בהיר או בעל גוף בינוני, כגון פינו נואר או מרלו, בעוד סטייקים שמנים יותר יכולים להתמודד עם אדום נועז, כגון קברנה סובינגון. אתה יכול לנסות אלברטינה מדליית זהב הזוכה יין מילואים של מרלו Lorilai. מבקרים די אוהבים את זה עם דירוג 5 מתוך 5 כוכבים ומחיר של כ 25 דולר לבקבוק.
![אלברטינה מדליית זהב זוכה יין המילואים של מרלו לורילאי]()
אלברטינה מדליית זהב זוכה יין המילואים של מרלו לורילאי
טעמי פירות-פורוורד, עם טאנינים רכים וגמישים וסיום ארוך.