סטייקים עם רוטב שמנת פטריות
סטייקים עם רוטב שמנת פטריות דורש בערך 25 דקות מתחילתו ועד סופו. מנה אחת מכילה 464 קלוריות, 38 גרם חלבון, ו 32 גרם שומן. אתה מקבל מנה עיקרית שמספיקה ל 4 מנות. לכו לחנות ואספו פלפל, מטבל בצל, עירית ועוד מספר מצרכים להכנתו היום. זה יהיה להיט שלך יום האהבה אירוע. 1 אדם עשה את המתכון הזה יעשה את זה שוב. זוהי אפשרות טובה אם אתה עוקב אחר ללא גלוטן, שלם 30 וקטוגני דיאטה. זה הביא לך על ידי טעם של הבית. עם כפית ציון 71%, המנה הזו טובה. מתכונים דומים: סטייקים עם רוטב פטריות, סטייקים עם רוטב פטריות עבור 2, ו סטייקים עם רוטב פטריות.
הוראות
מפזרים סטייקים עם מלח ופלפל. גריל סטייקים, מכוסים, על אש בינונית או צולים 4 אינץ'. מחום למשך 5-7 דקות מכל צד או עד שהבשר מגיע לתועלת הרצויה (עבור בינוני-נדיר, מדחום בשר צריך לקרוא 145 ת'; בינוני, 160 ת'; עשוי היטב, 170 ת').
במחבת גדולה הקפיצו פטריות ושום בשמן למשך 3 דקות. מערבבים פנימה את מטבל הבצל, השמנת, העירית והפלפל. מביאים לרתיחה עדינה. מנמיכים את האש; מבשלים, לא מכוסים, במשך 2-3 דקות או עד לחימום.
יין מומלץ: פינו נואר, מרלו, קברנה סוביניון
ניתן לשלב סטייק עם פינו נואר, מרלו וקברנה סוביניון. אחרי הכל, בשר ויין אדום הם שילוב קלאסי. באופן כללי, סטייקים רזים יותר משתלבים היטב עם אדומים בהירים או בינוניים, כמו פינו נואר או מרלו, בעוד שסטייקים שמנים יותר יכולים להתמודד עם אדום נועז, כמו קברנה סובינוןון. אחוזת הפרחים סי וויו רידג ' פינו נואר עם דירוג 4.6 מתוך 5 כוכבים נראה כמו התאמה טובה. זה עולה בערך 67 דולר לבקבוק.
פרחים סי וויו רידג ' אסטייט פינו נואר
צבע אדום עמוק עם שפת לבנים. ניחוחות הם פרחוניים ופירות דומיננטיים המורכבים מפטל ודובדבן בינג עם עדיןרמזים לארז, פלפל אנגלי ואניס. כל אלמנט האשכול מספק חריפות על החיך עם מרקם חלק ורמזים למינרליות שמובילים לסיום מתמשך מונע חומצה.