סטייקים צלויים עם פטריות
סטייקים צלויים עם פטריות נטול גלוטן, וקמאיות ומספק כ 4 מנות. מנה אחת מכילה עד 2 גר' של חלבון, 12 גרם של שומן, וסך הכל 118 קלוריות. המתכון הזה מכסה %7 מהצריכה היומית המומלצת של ויטמינים ומינרליים. 1 אדם ניסה ואהב את המתכון הזה. זה יהיה להיט בחג היום ולנטין שלך. אם יש לך פלפל, חמאה, פטריות, וכמה מרכיבים נוספים בנמצא, אז אפשרי לעשות זאת. הכנת המנה לוקחת כ 18 דקות. מתכונים דומים: סטייקים צלויים, אומצות סלמון צלוי, ו סטייקים צלויים מסנטה פה.
הוראות
מפזרים סטייקים באופן שווה עם 1 כפית. מלח, פלפל, ואבקת שום.
מניחים סטייקים על מתלה משומן קלות במחבת ברוילס מרופדת בנייר אלומיניום.
סטייקים מטגנים 7 עד 8 סנטימטרים מחום 6 עד 7 דקות בכל צד או עד doneness הרצוי.
ממיסים חמאה בסיר קטן על חום בינוני גבוה; מוסיפים פטריות. פטריות מטוגנות 3 דקות או עד השחמה קלה; להוסיף 1/8 כפית הנותרים. מלח. מסדרים סטייקים על מגש הגשה, העליון באופן שווה עם פטריות.
יין מומלץ: מרלו, קברנה סוביניון, פינו נואר
מרלו, קברנה סוביניון ופינו נואר הם בחירה מצוינת לסטייק. אחרי הכל, בשר בקר ויין אדום הם שילוב קלאסי. בדרך כלל, סטייקים רזים הולכים טוב עם אדום בהיר או בעל גוף בינוני, כגון פינו נואר או מרלו, בעוד סטייקים שמנים יותר יכולים להתמודד עם אדום נועז, כגון קברנה סובינגון. יין אחד אתה יכול לנסות הוא Beringer האוול הר Bancroft ראנץ ' מרלו. יש לו 4.2 מתוך 5 כוכבים ובקבוק עולה בערך 35 דולר.
![מרלו Beringer Howell Mountain Bancroft Ranch Merlot]()
מרלו Beringer Howell Mountain Bancroft Ranch Merlot
מרלו חוות בנקרופט 2006 הוא צבע נופך עשיר, וגומיות עם טעמים של פירות שחורים בשלים, תבלינים חומים וקמצוץ של גרידה כתומה. הטאנינים המעודנים שלה ועומק הטעם הופכים אותו לאחד היינות הזכורים ביותר של ברינגר מהר האוול.תערובת: 93% מרלו, 4% קברנה סוביניון ו-3% קברנה פרנק