סטייקים צרובים עם רוטב מחבת בורבון-טימין, פילאף אורז עם חמוציות ושקדים
סטייקים צרובים עם רוטב מחבת בורבון-טימין, פילאף אורז עם חמוציות ושקדים עשויים להיות רק המנה העיקרית שאתה מחפש. מנה אחת של מנה זו מכילה כ 101 גרם חלבון, 79 גרם שומן, ובסך הכל של 1395 קלוריות. מתכון חינם חלב זה משרת 4 . לא הרבה אנשים עשו את המתכון הזה, ו 1 היה אומר שזה פגע במקום. זה יכול להיות מהנה בכל עת, אבל זה טוב במיוחד עבור יום ולנטין. גשו לסופר וקנו מרק עוף, מלח, שמן זית, ועוד מספר מצרכים לעשות את זה היום. כדי להשתמש באורז החום המיידי אתה יכול לעקוב אחר המנה העיקרית הזו עם פודינג אורז מוקה שוקולד מיידי כמו קינוח. מההכנה לצלחת, המתכון הזה לוקח בערך 40 דקות. הציון הזה די טוב. נסו סטייקי טונה צרובים במחבת עם רוטב תרד עגבניות, בורגול פילאף עם שקדים וחמוציות, ו בורגול פילאף עם שקדים וחמוציות מיובשות (מתכונים דומים).
הוראות
מחממים 1 כף מהשמן במחבת גדולה. מתבלים סטייקים במלח, פלפל וטימין ומוסיפים למחבת חמה. צורבים 2 דקות לכל צד, עד להזהבה.
מוסיפים בורבון ומבשלים 1 דקה.
מוסיפים 1/2 כוס מרק הבקר ומביאים לרתיחה. מבשלים 2 דקות, עד מבושל עד בינוני.
מוציאים סטייקים מהתבנית ומעבירים 4 מהם לפלטת הגשה. שמרו 4 סטייקים לארוחה נוספת.
ממיסים עמילן תירס במרק הבקר שנותר ומוסיפים לתבנית. מבשלים 1 דקה, עד שהרוטב מתעבה. כפית רוטב על סטייקים לפני ההגשה.
בסיר בינוני מביאים לרתיחה מרק עוף.
מוסיפים אורז, שקדים, חמוציות ותיבול עשבי תיבול, מנמיכים את האש לנמוכה, מכסים ומבשלים 5 דקות, עד שנוזל נספג.
מסירים מהאש, מערבבים פנימה פטרוזיליה ומתבלים במלח ופלפל.
יין מומלץ: מרלו, קברנה סוביניון, פינו נואר
מרלו, קברנה סוביניון ופינו נואר הם אפשרויות נהדרות לסטייק. אחרי הכל, בשר ויין אדום הם שילוב קלאסי. באופן כללי, סטייקים רזים יותר משתלבים היטב עם אדומים קלים או בינוניים, כמו פינו נואר או מרלו, בעוד שסטייקים שמנים יותר יכולים להתמודד עם אדום נועז, כמו קברנה סובינגנון. ניקל & ניקל האריס כרם מרלו עם דירוג 4.2 מתוך 5 כוכבים נראה כמו התאמה טובה. זה עולה בערך 40 דולר לבקבוק.
![ניקל & ניקל האריס כרם מרלו]()
ניקל & ניקל האריס כרם מרלו
פירות אדומים בוהקים, אוכמניות מסוכרות, שזיף סנטה רוזה וניחוחות מנטול משתלבים יחד כדי להרעיל את האף כשמרלו כרם האריס 2016 מרחף מהכוס. על החיך, כניסה עסיסית ופירותית נתמכת על ידי טאנינים לעיסים וחומציות מאזנת, ויוצרת שכבות שופעות המצפות את הלשון ומייצרות גימור רך ואלגנטי.