קושימומחה
מוכן ב3 שעות
מנות6
ציון בריאות23
מגזין

סטייקים קונכיות עם חמאת יין אדום

סטייקים קונכיות עם חמאת יין אדום
סטייקים Shell עם חמאת יין אדום נטול גלוטן, מנה עיקרית. והוא מתאים להגשה ל 6 מנות סועדים. מנה אחת מכילה עד 39 גרם חלבון 56 גרם של שומן, וסך הכל 705 קלוריות. המתכון הזה מכסה %22 מהצריכה היומית המומלצת של ויטמינים ומינרליים. זמן ההכנה הכולל ייקח כ 3 שעות. זה מושלם עבור יום ולנטין. אם יש לכם שאלוט, פלפל, שמן צמחי, וקומץ של מרכיבים אחרים הם כל מה שנדרש כדי להפוך את המתכון הזה לכל כך טעים. נסו סטייקים סלמון עם חמאת יין אדום, ספייס שפשף סטייקים פגז, ו סטייקים עם צלעות ברוטב יין אדום (מתכונים דומים).

הוראות

1
ממיסים 1 כף חמאה בסיר קטן על חום בינוני-גבוה.
מרכיבים שתצטרך
2 זיתים ממולאים בפימיינטו2 זיתים ממולאים בפימיינטו
ציוד שתשתמש בו
מלח כשר, מחולק, ועוד לזילוףמלח כשר, מחולק, ועוד לזילוף
2
מוסיפים את השום ואת שאלוט ומבשלים, ערבוב, עד חום זהוב, על 3 דקות.
מרכיבים שתצטרך
שאלוט, מגורר או טחוןשאלוט, מגורר או טחון
1 תפוז, גרידה1 תפוז, גרידה
3
מוסיפים את זרעי כוסברה ופלפלים ומבשלים עד ריחני, כ -30 שניות. משוך את המחבת מהחום והוסף את הנמל והיין. להחזיר את המחבת לחום, ואם בישול על מבער גז, להטות את המחבת כדי לתת את האלכוהול להצית. (אם בישול על חשמל או הלוגן, רק לשמור בישול התערובת.) להביא את התערובת לרתיחה, להפחית את החום ומבשל במהירות עד סירופ, 20 עד 25 דקות. להפריש להתקרר.
מרכיבים שתצטרך
זרעי כוסברה שלמהזרעי כוסברה שלמה
תפוחי אדמה רדומים, חתוכים לחתיכות בגודל 1 אינץ'תפוחי אדמה רדומים, חתוכים לחתיכות בגודל 1 אינץ'
אלכוהולאלכוהול
יציאהיציאה
(ניתן להחליף ציר עוף או ציר ירקות)(ניתן להחליף ציר עוף או ציר ירקות)
ציוד שתשתמש בו
חבושים - מקולפים, מגולעים, וחתוכים לקוביותחבושים - מקולפים, מגולעים, וחתוכים לקוביות
4
לנצח את החמאה שנותרה בקערה בינונית עם מיקסר חשמלי כף יד או לטאטא עד חלקה ואור.
מרכיבים שתצטרך
2 זיתים ממולאים בפימיינטו2 זיתים ממולאים בפימיינטו
ציוד שתשתמש בו
גבינות מעורבות מגוררות, כמו גבינות לטאקוגבינות מעורבות מגוררות, כמו גבינות לטאקו
לימון סחוט טרי, או לפי הטעםלימון סחוט טרי, או לפי הטעם
אריזות תערובת פודינג וניל ללא שומן וללא סוכר (כגון Jell-O®)אריזות תערובת פודינג וניל ללא שומן וללא סוכר (כגון Jell-O®)
5
מוסיפים את תערובת היין המופחתת, חומץ, פטרוזיליה ו 1 1/2 כפיות מלח ומכים עד מעורב באופן שווה.
מרכיבים שתצטרך
מרק עוף או מרק ירקות (או יותר לפי הצורך)מרק עוף או מרק ירקות (או יותר לפי הצורך)
1 כף חרדל דיז'ון או דגנים מלאים1 כף חרדל דיז'ון או דגנים מלאים
1 אונקיה נבטי במבוק, חתוכים לרבעים1 אונקיה נבטי במבוק, חתוכים לרבעים
(ניתן להחליף ציר עוף או ציר ירקות)(ניתן להחליף ציר עוף או ציר ירקות)
6
מורחים חתיכה באורך 12 אינץ ' של ניילון נצמד על משטח עבודה. תלולית את החמאה על פני לעטוף הפלסטיק, כ -2 סנטימטרים מקצה הקרוב אליך. מקפלים את הקצה התחתון של ניילון לעטוף על החמאה לגלגל אותו כדי להפוך את יומן 1 אינץ ' רחב. לסובב את הקצוות יחד בכיוונים מנוגדים (כמו צד לטובת) ומקרר עד המשרד.
מרכיבים שתצטרך
2 זיתים ממולאים בפימיינטו2 זיתים ממולאים בפימיינטו
פלפל שחור גרוס טרי (לפי הטעם)פלפל שחור גרוס טרי (לפי הטעם)
דראגי פנינה לבנותדראגי פנינה לבנות
גבינות מעורבות מגוררות, כמו גבינות לטאקוגבינות מעורבות מגוררות, כמו גבינות לטאקו
ציוד שתשתמש בו
כגון גבינות לטאקוכגון גבינות לטאקו
7
הכן גריל חיצוני עם אש גבוהה.
ציוד שתשתמש בו
ערמוני מים, משולביםערמוני מים, משולבים
8
מברשת גריל באח קלות עם שמן. מתבלים את הסטייקים משני הצדדים עם מלח ופלפל שחור, לפי הטעם. גריל 3 עד 5 דקות, מפנה פעם אחת, עד מדחום קריאה מיידית מוכנס הבשר קורא 120 מעלות f ל 125 מעלות f לנדיר; 125 מעלות F ל 130 מעלות f עבור בינוני נדיר; או 130 מעלות f ל 135 מעלות f עבור בינוני.
מרכיבים שתצטרך
1 כוס אורז בר, שטוף היטב1 כוס אורז בר, שטוף היטב
סטייק צלעות חתוך כפול עם עצם (בערך 2 1/2 אינץ' עובי; בערך 2 1/2 פאונד), חתוך מעודפי שומןסטייק צלעות חתוך כפול עם עצם (בערך 2 1/2 אינץ' עובי; בערך 2 1/2 פאונד), חתוך מעודפי שומן
מנגו, קלוף וחתוך לקוביות קטנותמנגו, קלוף וחתוך לקוביות קטנות
4 כפות חמאה חתוכה לקוביות בגודל 1/2 אינץ'4 כפות חמאה חתוכה לקוביות בגודל 1/2 אינץ'
ציוד שתשתמש בו
רוטב חם שמן שומשוםרוטב חם שמן שומשום
ערמוני מים, משולביםערמוני מים, משולבים
9
להעביר את הסטייקים ללוח חיתוך ולתת לנוח במשך 5 דקות.
מרכיבים שתצטרך
סטייק צלעות חתוך כפול עם עצם (בערך 2 1/2 אינץ' עובי; בערך 2 1/2 פאונד), חתוך מעודפי שומןסטייק צלעות חתוך כפול עם עצם (בערך 2 1/2 אינץ' עובי; בערך 2 1/2 פאונד), חתוך מעודפי שומן
ציוד שתשתמש בו
קרש חיתוךקרש חיתוך
10
מגישים כל סטייק עם פרוסה עבה 3/4 אינץ ' של חמאת היין.
מרכיבים שתצטרך
2 זיתים ממולאים בפימיינטו2 זיתים ממולאים בפימיינטו
סטייק צלעות חתוך כפול עם עצם (בערך 2 1/2 אינץ' עובי; בערך 2 1/2 פאונד), חתוך מעודפי שומןסטייק צלעות חתוך כפול עם עצם (בערך 2 1/2 אינץ' עובי; בערך 2 1/2 פאונד), חתוך מעודפי שומן
(ניתן להחליף ציר עוף או ציר ירקות)(ניתן להחליף ציר עוף או ציר ירקות)

יין מומלץ: מרלו, קברנה סוביניון, פינו נואר

מרלו, קברנה סוביניון ופינו נואר הם הבחירה הראשונה שלי לסטייק. אחרי הכל, בשר בקר ויין אדום הם שילוב קלאסי. בדרך כלל, סטייקים רזים הולכים טוב עם אדום בהיר או בעל גוף בינוני, כגון פינו נואר או מרלו, בעוד סטייקים שמנים יותר יכולים להתמודד עם אדום נועז, כגון קברנה סובינגון. מרלו עמק אלכסנדר מטנזאס עם דירוג של 4.3 מתוך 5 כוכבים נראה כמו משחק טוב. זה עולה בערך 28 דולר לבקבוק.
נחל מאטנזה אלכסנדר עמק מרלו
נחל מאטנזה אלכסנדר עמק מרלו
צבע סגול בינוני. טעמים של שזיף satsuma, שוקולד מריר מכוסה פטל, וניחוחות allspice בעיקר. על החיך, זה מרלו קלאסי עם ריכוז טוב. הוא מלוח ובינוני בעל טאנינים קטיפתי. עוגת דובדבנים תוצרת בית טארט וניחוחות עץ סנדל נתפסים בקלות בעת טעימות.