סטייקים של חמאת בזיליקום עם תפוחי אדמה קלויים
אם יש לך בערך 30 דקות כדי לבלות במטבח, סטייקים חמאת בזיליקום עם תפוחי אדמה קלויים עשוי להיות מדהים ללא גלוטן וראשוני מתכון לנסות. מתכון זה מכין 4 מנות עם 633 קלוריות, 57 גרם חלבון, ו 28 גרם שומן כל אחד. המתכון הזה מכסה %39 מהצריכה היומית המומלצת של ויטמינים ומינרליים. 43 אנשים הכינו את המתכון הזה ויכינו אותו שוב. זה יכול להיות מהנה בכל עת, אבל זה טוב במיוחד עבור יום האהבה. זה עובד היטב כמנה עיקרית. מתכון זה מ טעם הבית דורש מלח, חמאה, בזיליקום ועגבניות ענבים. בסך הכל, המתכון הזה מרוויח ציון מדהים של 91%. משתמשים שאהבו את המתכון הזה אהבו גם סטייקים של חמאת בזיליקום עם תפוחי אדמה קלויים-דיגבי, סטייקים של דג חרב בגריל עם חמאת בזיליקום, ו סטייקי פילה עם גורגונזולן ועשבי תיבול ושום קלוי ופסטה עגבניות ענבים עם בזיליקום וארוגולה.
הוראות
אופים טריזי תפוחי אדמה לפי הוראות החבילה.
בינתיים, מפזרים סטייקים עם מלח ופלפל. במחבת ברזל יצוק בגודל 10 אינץ', סטייקים חומים ב -2 כפות חמאה.
אופים, ללא כיסוי, בחום של 425 מעלות; למשך 15-20 דקות או עד שהבשר מגיע לאומץ הרצוי (עבור בינוני-נדיר, מדחום צריך לקרוא 145 מעלות; בינוני, 160 מעלות; עשוי היטב, 170 מעלות;).
בקערה קטנה שלבו בזיליקום ושאר החמאה. כף מעל סטייקים והגיש עם תפוחי אדמה.
יין מומלץ: פינו נואר, מרלו, קברנה סוביניון
ניתן לשלב סטייק עם פינו נואר, מרלו וקברנה סוביניון. אחרי הכל, בשר ויין אדום הם שילוב קלאסי. באופן כללי, סטייקים רזים יותר משתלבים היטב עם אדומים בהירים או בינוניים, כמו פינו נואר או מרלו, בעוד שסטייקים שמנים יותר יכולים להתמודד עם אדום נועז, כמו קברנה סובינוןון. מרתפי דרגונט סט. ריטה הילס פינו נואר עם דירוג 4.8 מתוך 5 כוכבים נראה כמו התאמה טובה. זה עולה בערך 45 דולר לבקבוק.
![מרתפי דרגונט סט. ריטה הילס פינו נואר]()
מרתפי דרגונט סט. ריטה הילס פינו נואר
2016 היה עוד בשורה של בצירים נהדרים בסנטה ברברה. היה לנו עוד פריצת ניצנים מוקדמת ,ו (בניגוד לשנת 2015) מזג אוויר מושלם במהלך הסט, המאפשר יבול חזק ומאוזן. מאי, יוני ויולי היו חמים למדי והבשלה הייתה מהירה למדי; עם זאת, אוגוסט קריר באופן בלתי רגיל האט את הגפנים באופן משמעותי. עבור היינן זה היה כמעט אידיאלי, כמו ענבים היו מסוגלים להשלים הבשלה לאט, ללא קוצים חום, והענבים שמרו על חומציות מעולה. במהלך סדרה של בקרים קרירים, בחרנו כל בלוק בשלות ואיזון כמעט מושלמים. נראה כי ליין יש אופי פירות גדול, חומציות טרייה ומבנה טאני ועומק מוצק.