קושימומחה
מוכן ב3 שעות
מנות4
ציון בריאות15
מגזין

סטינקו של ברוס איידל (צלעות חזיר צלויות ומטוגנות)

סטינקו של ברוס איידל (צלעות חזיר צלויות ומטוגנות)
גשו לסופר וקנו רוזמרין, כרישה, שום, וכמה דברים אחרים כדי להפוך אותו היום. מן ההכנה לצלחת, מתכון זה לוקח בערך 3 שעות. נסו תרד של ברוס איידל וסטייק פלנק ממולא של גורגונזולה, צלעות חזיר צלויות עם פרושוטו ופטריות פורצ'יני, ו צלעות חזיר מטוגנות (מתכונים דומים).

הוראות

1
מניחים את הפטריות בקערה קטנה ומכסים במים רותחים. לספוג לפחות 45 דקות, או עד כמה שעות.
מרכיבים שתצטרך
1 כוס בצלצלי שאלוט, קצוצים1 כוס בצלצלי שאלוט, קצוצים
אורז ארוך במיוחד של קנילה®אורז ארוך במיוחד של קנילה®
ציוד שתשתמש בו
כמו למשל שוקולד לחות במיוחד של בטי קרוקר, אפוי לפי הוראות הקופסהכמו למשל שוקולד לחות במיוחד של בטי קרוקר, אפוי לפי הוראות הקופסה
2
הסר את הפטריות מהנוזל עם כפית מחוררת. קוצצים ומניחים בצד. מסננים את הנוזל השריית, משאיר מאחורי כל חצץ בתחתית הקערה, ולהניח בצד.
מרכיבים שתצטרך
1 כוס בצלצלי שאלוט, קצוצים1 כוס בצלצלי שאלוט, קצוצים
ציוד שתשתמש בו
Ball® או Kerr® Pint עם מכסים ורצועותBall® או Kerr® Pint עם מכסים ורצועות
כמו למשל שוקולד לחות במיוחד של בטי קרוקר, אפוי לפי הוראות הקופסהכמו למשל שוקולד לחות במיוחד של בטי קרוקר, אפוי לפי הוראות הקופסה
3
מחממים את התנור ל 163°. לקשור כל שוק עם 3 לולאות של חוט הקצב. בנדיבות העונה שאנקס עם מלח ופלפל.
מרכיבים שתצטרך
4 פרוסות גבינת מינסטר, חצויות4 פרוסות גבינת מינסטר, חצויות
ציוד שתשתמש בו
3 ראשי שום, חצויים אופקית3 ראשי שום, חצויים אופקית
סוכר וניל, ועוד קצת להגשהסוכר וניל, ועוד קצת להגשה
4
חום 2 כפות שמן בתנור הולנדי גדול על חום בינוני גבוה.
מרכיבים שתצטרך
דַק-דַק-
ציוד שתשתמש בו
4 כוסות גבינת פפר ג'ק מגוררת, מחולקת4 כוסות גבינת פפר ג'ק מגוררת, מחולקת
5
הוסף את השוקיים (ייתכן שיהיה עליך חום אותם בקבוצות) ולצרוב עד להשחים יפה על כל הצדדים, על 10 דקות. מניחים בצד את השוקיים ושופכים את כל אבל 2 כפות של השומן.
6
להפחית את החום בינוני ולהוסיף את הפרושוטו, בצל, גזר, סלרי, כרישה. מכסים ומבשלים עד רך, ערבוב מדי פעם, על 10 דקות. לגרד את כל חתיכות השחמה מהחלק התחתון של הסיר.
מרכיבים שתצטרך
פרושוטופרושוטו
גב שומן חזירגב שומן חזיר
עגבניות טריות בינוניות (בערך, קלופות וחתוכות לשישיותעגבניות טריות בינוניות (בערך, קלופות וחתוכות לשישיות
1 וחצי כפיות שום כתוש של GOYA® או 3 שיני שום טריות, קצוצות דק1 וחצי כפיות שום כתוש של GOYA® או 3 שיני שום טריות, קצוצות דק
ראש קטן אחד של כרוב סבוי, או כרוב נאפה, חתוך לרצועות בעובי 2.5 ס"מראש קטן אחד של כרוב סבוי, או כרוב נאפה, חתוך לרצועות בעובי 2.5 ס"מ
ציוד שתשתמש בו
אפונה קפואה של GOYA®, מופשרתאפונה קפואה של GOYA®, מופשרת
7
מוסיפים את השום, פטריות שמורות, ויין לבן ומביאים לרתיחה, מגרדים את כל חתיכות השחמה שנותרו מלמטה.
מרכיבים שתצטרך
שדי פסיון אם )שדי פסיון אם )
1 כוס בצלצלי שאלוט, קצוצים1 כוס בצלצלי שאלוט, קצוצים
שום גויה®שום גויה®
8
מוסיפים את נוזל פטריות שמורות, את המניה, 1 כפית של מרווה, 1 כפית של רוזמרין, ואת השוקיים. מביאים לרתיחה.
מרכיבים שתצטרך
1 כוס בצלצלי שאלוט, קצוצים1 כוס בצלצלי שאלוט, קצוצים
בשר כבש ללא עצמות, חתוך לקוביות של 7.5 עד 10 ס"מ - או תחליף לכתף כבש ללא עצמותבשר כבש ללא עצמות, חתוך לקוביות של 7.5 עד 10 ס"מ - או תחליף לכתף כבש ללא עצמות
קישואים מאודים או מוקפצים קלות, להגשהקישואים מאודים או מוקפצים קלות, להגשה
כרוב סבוי, או נאפה, חתוך לרצועות בעובי 2.5 ס"מכרוב סבוי, או נאפה, חתוך לרצועות בעובי 2.5 ס"מ
9
מכסים ואופים במשך 30 דקות, ולאחר מכן להפוך את השוקיים, מחדש לכסות את הסיר, ואופים במשך 30 דקות נוספות.
ציוד שתשתמש בו
סוכר וניל, ועוד קצת להגשהסוכר וניל, ועוד קצת להגשה
אפונה קפואה של GOYA®, מופשרתאפונה קפואה של GOYA®, מופשרת
10
הסר את המכסה, ולאחר 30 דקות נוספות, להתחיל לבדוק את השוקיים, הוספת מלאי או מים יותר אם הנוזל מתאדה. השוקיים נעשים כאשר הבשר כמעט נופל מהעצם והוא די רך.
מרכיבים שתצטרך
קישואים מאודים או מוקפצים קלות, להגשהקישואים מאודים או מוקפצים קלות, להגשה
אורז ארוך במיוחד של קנילה®אורז ארוך במיוחד של קנילה®
4 צלעות חלצי חזיר עם עצם (עובי 1-1/2 אינץ' ו-8 אונקיות כל אחת)4 צלעות חלצי חזיר עם עצם (עובי 1-1/2 אינץ' ו-8 אונקיות כל אחת)
מים כדי לאפשרמים כדי לאפשר
11
להעביר את הסיר לחלק העליון של התנור ולהעביר את השנקים למחבת קלייה רדודה. הגדל את טמפרטורת התנור ל-425ºF.
ציוד שתשתמש בו
כרוב סגול, פרוס דקכרוב סגול, פרוס דק
סוכר וניל, ועוד קצת להגשהסוכר וניל, ועוד קצת להגשה
אפונה קפואה של GOYA®, מופשרתאפונה קפואה של GOYA®, מופשרת
12
מברשת את השוקיים עם הנותרים 1 כף שמן זית ומפזרים קצת פלפל ואת הנותרים 2 כפיות מרווה 1 כפית רוזמרין. צולים את השוקיים בתנור במשך 15 עד 20 דקות, או עד מעט השחמה.
מרכיבים שתצטרך
סטייקים של ניו יורקסטייקים של ניו יורק
בשר כבש ללא עצמות, חתוך לקוביות של 7.5 עד 10 ס"מ - או תחליף לכתף כבש ללא עצמותבשר כבש ללא עצמות, חתוך לקוביות של 7.5 עד 10 ס"מ - או תחליף לכתף כבש ללא עצמות
לפת, קלופה ופרוסה לעובי 1/8 אינץ'לפת, קלופה ופרוסה לעובי 1/8 אינץ'
כרוב סבוי, או נאפה, חתוך לרצועות בעובי 2.5 ס"מכרוב סבוי, או נאפה, חתוך לרצועות בעובי 2.5 ס"מ
ציוד שתשתמש בו
סוכר וניל, ועוד קצת להגשהסוכר וניל, ועוד קצת להגשה
13
בינתיים, degrease את צלימת הנוזל בסיר, ואם יש צורך, להרתיח אותו עד שהוא פשוט הופך סירופ. מתבלים לפי הטעם במלח ופלפל. כדי לשרת, להסיר ולהשליך את החוט, לחתוך חתיכות של בשר מן השוקיים, להעביר צלחות, מצקת על חלק מהרוטב. תעביר את הרוטב הנוסף ליד השולחן.
מרכיבים שתצטרך
4 פרוסות גבינת מינסטר, חצויות4 פרוסות גבינת מינסטר, חצויות
בקבוק רוטב חמוץ מתוק, מחולקבקבוק רוטב חמוץ מתוק, מחולק
מים כדי לאפשרמים כדי לאפשר
ציוד שתשתמש בו
מצקתמצקת
3 ראשי שום, חצויים אופקית3 ראשי שום, חצויים אופקית
אפונה קפואה של GOYA®, מופשרתאפונה קפואה של GOYA®, מופשרת