קושימומחה
מוכן ב3 שעות
מנות4
ציון בריאות15
מגזין

סטינקו של ברוס איידל (צלעות חזיר צלויות ומטוגנות)

סטינקו של ברוס איידל (צלעות חזיר צלויות ומטוגנות)
גשו לסופר וקנו רוזמרין, כרישה, שום, וכמה דברים אחרים כדי להפוך אותו היום. מן ההכנה לצלחת, מתכון זה לוקח בערך 3 שעות. נסו תרד של ברוס איידל וסטייק פלנק ממולא של גורגונזולה, צלעות חזיר צלויות עם פרושוטו ופטריות פורצ'יני, ו צלעות חזיר מטוגנות (מתכונים דומים).

הוראות

1
מניחים את הפטריות בקערה קטנה ומכסים במים רותחים. לספוג לפחות 45 דקות, או עד כמה שעות.
מרכיבים שתצטרך
8 פרוסות סלמי גנואה, קצוצות8 פרוסות סלמי גנואה, קצוצות
גבינת פרמזן מגוררת טרייה, בתוספת הקליפה (אופציונלי)גבינת פרמזן מגוררת טרייה, בתוספת הקליפה (אופציונלי)
ציוד שתשתמש בו
2 שפופרות (16-1/2 אונקיות כל אחת) בצק עוגיות חמאת בוטנים מקורר, מרוכך2 שפופרות (16-1/2 אונקיות כל אחת) בצק עוגיות חמאת בוטנים מקורר, מרוכך
2
הסר את הפטריות מהנוזל עם כפית מחוררת. קוצצים ומניחים בצד. מסננים את הנוזל השריית, משאיר מאחורי כל חצץ בתחתית הקערה, ולהניח בצד.
מרכיבים שתצטרך
8 פרוסות סלמי גנואה, קצוצות8 פרוסות סלמי גנואה, קצוצות
ציוד שתשתמש בו
Ball® או Kerr® Pint עם מכסים ורצועותBall® או Kerr® Pint עם מכסים ורצועות
2 שפופרות (16-1/2 אונקיות כל אחת) בצק עוגיות חמאת בוטנים מקורר, מרוכך2 שפופרות (16-1/2 אונקיות כל אחת) בצק עוגיות חמאת בוטנים מקורר, מרוכך
3
מחממים את התנור ל 163°. לקשור כל שוק עם 3 לולאות של חוט הקצב. בנדיבות העונה שאנקס עם מלח ופלפל.
מרכיבים שתצטרך
פפרונצ'יני, לקישוטפפרונצ'יני, לקישוט
ציוד שתשתמש בו
חוט קצביםחוט קצבים
2 כפות תערובת סוכר חום SPLENDA®2 כפות תערובת סוכר חום SPLENDA®
4
חום 2 כפות שמן בתנור הולנדי גדול על חום בינוני גבוה.
מרכיבים שתצטרך
טורטיות קמח טריות, להגשהטורטיות קמח טריות, להגשה
ציוד שתשתמש בו
2 ליימים, גרידה מ-1, מיץ משניהם2 ליימים, גרידה מ-1, מיץ משניהם
5
הוסף את השוקיים (ייתכן שיהיה עליך חום אותם בקבוצות) ולצרוב עד להשחים יפה על כל הצדדים, על 10 דקות. מניחים בצד את השוקיים ושופכים את כל אבל 2 כפות של השומן.
6
להפחית את החום בינוני ולהוסיף את הפרושוטו, בצל, גזר, סלרי, כרישה. מכסים ומבשלים עד רך, ערבוב מדי פעם, על 10 דקות. לגרד את כל חתיכות השחמה מהחלק התחתון של הסיר.
מרכיבים שתצטרך
פרושוטופרושוטו
גב שומן חזירגב שומן חזיר
עגבניות טריות בינוניות (בערך, קלופות וחתוכות לשישיותעגבניות טריות בינוניות (בערך, קלופות וחתוכות לשישיות
טורטיות קמח טריות, להגשהטורטיות קמח טריות, להגשה
עלי טרגון קצוצים טריים, לקישוטעלי טרגון קצוצים טריים, לקישוט
ציוד שתשתמש בו
גב שומן חזירגב שומן חזיר
7
מוסיפים את השום, פטריות שמורות, ויין לבן ומביאים לרתיחה, מגרדים את כל חתיכות השחמה שנותרו מלמטה.
מרכיבים שתצטרך
שדי פסיון אם )שדי פסיון אם )
8 פרוסות סלמי גנואה, קצוצות8 פרוסות סלמי גנואה, קצוצות
כפית פפריקה חריפה, מעושנת במידת האפשרכפית פפריקה חריפה, מעושנת במידת האפשר
8
מוסיפים את נוזל פטריות שמורות, את המניה, 1 כפית של מרווה, 1 כפית של רוזמרין, ואת השוקיים. מביאים לרתיחה.
מרכיבים שתצטרך
8 פרוסות סלמי גנואה, קצוצות8 פרוסות סלמי גנואה, קצוצות
בשר כבש ללא עצמות, חתוך לקוביות של 7.5 עד 10 ס"מ - או תחליף לכתף כבש ללא עצמותבשר כבש ללא עצמות, חתוך לקוביות של 7.5 עד 10 ס"מ - או תחליף לכתף כבש ללא עצמות
קישואים מאודים או מוקפצים קלות, להגשהקישואים מאודים או מוקפצים קלות, להגשה
1/2 ענף רוזמרין1/2 ענף רוזמרין
9
מכסים ואופים במשך 30 דקות, ולאחר מכן להפוך את השוקיים, מחדש לכסות את הסיר, ואופים במשך 30 דקות נוספות.
ציוד שתשתמש בו
2 כפות תערובת סוכר חום SPLENDA®2 כפות תערובת סוכר חום SPLENDA®
גב שומן חזירגב שומן חזיר
10
הסר את המכסה, ולאחר 30 דקות נוספות, להתחיל לבדוק את השוקיים, הוספת מלאי או מים יותר אם הנוזל מתאדה. השוקיים נעשים כאשר הבשר כמעט נופל מהעצם והוא די רך.
מרכיבים שתצטרך
קישואים מאודים או מוקפצים קלות, להגשהקישואים מאודים או מוקפצים קלות, להגשה
גבינת פרמזן מגוררת טרייה, בתוספת הקליפה (אופציונלי)גבינת פרמזן מגוררת טרייה, בתוספת הקליפה (אופציונלי)
4 צלעות חלצי חזיר עם עצם (עובי 1-1/2 אינץ' ו-8 אונקיות כל אחת)4 צלעות חלצי חזיר עם עצם (עובי 1-1/2 אינץ' ו-8 אונקיות כל אחת)
2 בצלים צהובים בינוניים, קלופים, חצויים וחתוכים לפרוסות בעובי 1/2 אינץ'2 בצלים צהובים בינוניים, קלופים, חצויים וחתוכים לפרוסות בעובי 1/2 אינץ'
11
להעביר את הסיר לחלק העליון של התנור ולהעביר את השנקים למחבת קלייה רדודה. הגדל את טמפרטורת התנור ל-425ºF.
ציוד שתשתמש בו
כרוב סגול, פרוס דקכרוב סגול, פרוס דק
2 כפות תערובת סוכר חום SPLENDA®2 כפות תערובת סוכר חום SPLENDA®
גב שומן חזירגב שומן חזיר
12
מברשת את השוקיים עם הנותרים 1 כף שמן זית ומפזרים קצת פלפל ואת הנותרים 2 כפיות מרווה 1 כפית רוזמרין. צולים את השוקיים בתנור במשך 15 עד 20 דקות, או עד מעט השחמה.
מרכיבים שתצטרך
3 כפות גבינת פרמזן מגוררת טרייה, בתוספת הקליפה (אופציונלי)3 כפות גבינת פרמזן מגוררת טרייה, בתוספת הקליפה (אופציונלי)
בשר כבש ללא עצמות, חתוך לקוביות של 7.5 עד 10 ס"מ - או תחליף לכתף כבש ללא עצמותבשר כבש ללא עצמות, חתוך לקוביות של 7.5 עד 10 ס"מ - או תחליף לכתף כבש ללא עצמות
כתף או ירך חזיר ללא עצם, עם שקע שומן עמוק (כ-2.5 ק"ג)כתף או ירך חזיר ללא עצם, עם שקע שומן עמוק (כ-2.5 ק"ג)
1/2 ענף רוזמרין1/2 ענף רוזמרין
ציוד שתשתמש בו
2 כפות תערובת סוכר חום SPLENDA®2 כפות תערובת סוכר חום SPLENDA®
13
בינתיים, degrease את צלימת הנוזל בסיר, ואם יש צורך, להרתיח אותו עד שהוא פשוט הופך סירופ. מתבלים לפי הטעם במלח ופלפל. כדי לשרת, להסיר ולהשליך את החוט, לחתוך חתיכות של בשר מן השוקיים, להעביר צלחות, מצקת על חלק מהרוטב. תעביר את הרוטב הנוסף ליד השולחן.
מרכיבים שתצטרך
פפרונצ'יני, לקישוטפפרונצ'יני, לקישוט
עצם הודו וצוואר הודועצם הודו וצוואר הודו
2 בצלים צהובים בינוניים, קלופים, חצויים וחתוכים לפרוסות בעובי 1/2 אינץ'2 בצלים צהובים בינוניים, קלופים, חצויים וחתוכים לפרוסות בעובי 1/2 אינץ'
ציוד שתשתמש בו
מצקתמצקת
חוט קצביםחוט קצבים
גב שומן חזירגב שומן חזיר