המילוי של סיאטל 1-2 יכול להיות רק המנה הצדדית שאתם מחפשים. מנה אחת מכילה עד 3 גר' של חלבון, 21 גרם של שומן, וסך הכל 209 קלוריות. והוא יספק כ 12 מנות. המתכון הזה מכסה %5 מהצריכה היומית המומלצת של ויטמינים ומינרליים. זה יהיה להיט בחג החג ההודיה שלך. זמן ההכנה הכולל ייקח כ 1 שעה ו -45 דקות. אם יש לך פטריות קרים, בלוק מלח ההימלאיה, בצל, וכמה מרכיבים נוספים בנמצא, אז אפשרי לעשות זאת. נסו כלבי סיאטל, כלבי סיאטל, ו עוגת ספל קפה סיאטל (מתכונים דומים).
הוראות
1
מחממים את הגריל ל 350 מעלות F.
ציוד שתשתמש בו
גריל
2
עבור מלית צדפות: לקלף את הצדפות, שמירה על הפגזים עבור מנות הגשה (נקי לפני השימוש).
מרכיבים שתצטרך
מילוי
צדפות
קונכיות פסטה
3
מחממים מחבת מעל חום בינוני ומוסיפים את החמאה. לאחר החמאה נמסה, להוסיף את הסלרי, גזר, בצל ומבשלים עד רך, 8 עד 10 דקות.
מרכיבים שתצטרך
גזר
חמאה
סלרי
בצל
ציוד שתשתמש בו
מחבת
4
מוסיפים את עשבי תיבול ומבשלים עד ריחני.
מרכיבים שתצטרך
עשבי תיבול
5
תוסיף את הבייקון.
מרכיבים שתצטרך
בייקון
6
קוצצים את הצדפות ומוסיפים למחבת במשך 30 שניות.
מרכיבים שתצטרך
צדפות
ציוד שתשתמש בו
מחבת
7
מערבבים את לחם התירס הקוביות ומוסיפים את ציר העוף, 1/2 כוס בכל פעם, ערבוב עד התערובת דומה מלית. טעם ותיבול עם מלח ופלפל.
מרכיבים שתצטרך
מלח ופלפל
ציר עוף
לחם תירס
מילוי
8
הוסף עוד עשבי תיבול, אם תרצה בכך. קח את המחבת את החום ולמקם את תערובת המילוי לתוך הצדפות שמורות. שמור את הקליפות הממולאות על הגריל עד מוכן לשרת.
מרכיבים שתצטרך
קונכיות ממולאות
מילוי
צדפות
קונכיות פסטה
עשבי תיבול
ציוד שתשתמש בו
גריל
מחבת
1
מחממים את בלוק מלח ההימלאיה על הגריל ל 350 מעלות F, כ -30 דקות.
מרכיבים שתצטרך
מלח הימלאיה ורוד
ציוד שתשתמש בו
גריל
2
חלול את פטריות crimini, שמירה על שלמות הכובע. שמן קל את כובעי פטריות קרים ומניחים על בלוק מלח ההימלאיה כדי לחמם את הבסיס בזמן תערובת המילוי הוא בישול.
מרכיבים שתצטרך
פטריות קרים
מלח הימלאיה ורוד
מילוי
בסיס
שמן בישול
3
מחממים מחבת מעל חום בינוני ומוסיפים את החמאה. לאחר החמאה נמסה, להוסיף את הסלרי, גזר, בצל ומבשלים עד רך, 8 עד 10 דקות.
מרכיבים שתצטרך
גזר
חמאה
סלרי
בצל
ציוד שתשתמש בו
מחבת
4
מוסיפים את פטריות chanterelle פרוסות ועשבי תיבול ומבשלים עוד 3 דקות.
מרכיבים שתצטרך
פטריות שנטרל
עשבי תיבול
5
מערבבים את לחם התירס הקוביות ומוסיפים את ציר העוף, 1/2 כוס בכל פעם, ערבוב עד התערובת דומה מלית. טעם ותיבול עם מלח ופלפל.
מרכיבים שתצטרך
מלח ופלפל
ציר עוף
לחם תירס
מילוי
6
הוסף עוד עשבי תיבול, אם תרצה בכך. קח את המחבת את החום ומניחים את תערובת המילוי לתוך כובעי הפטריות.
מרכיבים שתצטרך
פטריות
מילוי
עשבי תיבול
ציוד שתשתמש בו
מחבת
7
מניחים את הפקקים הממולאים בחזרה על בלוק מלח ההימלאיה עד מוכן לשרת.
מרכיבים שתצטרך
מלח הימלאיה ורוד
8
מגישים 1 ממולאים צדפות פגז 1 ממולאים כובע פטריות על כל צלחת.