קושימומחה
מוכן ב1 ש, 45 דק.
מנות12
ציון בריאות2
סוגי מאכליםתוספות
אירועיםחג ההודיה
מגזין

סיאטל אחת ושתיים מלית

סיאטל אחת ושתיים מלית
המילוי של סיאטל 1-2 יכול להיות רק המנה הצדדית שאתם מחפשים. מנה אחת מכילה עד 3 גר' של חלבון, 21 גרם של שומן, וסך הכל 209 קלוריות. והוא יספק כ 12 מנות. המתכון הזה מכסה %5 מהצריכה היומית המומלצת של ויטמינים ומינרליים. זה יהיה להיט בחג החג ההודיה שלך. זמן ההכנה הכולל ייקח כ 1 שעה ו -45 דקות. אם יש לך פטריות קרים, בלוק מלח ההימלאיה, בצל, וכמה מרכיבים נוספים בנמצא, אז אפשרי לעשות זאת. נסו כלבי סיאטל, כלבי סיאטל, ו עוגת ספל קפה סיאטל (מתכונים דומים).

הוראות

1
מחממים את הגריל ל 350 מעלות F.
ציוד שתשתמש בו
גרילגריל
2
עבור מלית צדפות: לקלף את הצדפות, שמירה על הפגזים עבור מנות הגשה (נקי לפני השימוש).
מרכיבים שתצטרך
מילוימילוי
צדפותצדפות
קונכיות פסטהקונכיות פסטה
3
מחממים מחבת מעל חום בינוני ומוסיפים את החמאה. לאחר החמאה נמסה, להוסיף את הסלרי, גזר, בצל ומבשלים עד רך, 8 עד 10 דקות.
מרכיבים שתצטרך
גזרגזר
חמאהחמאה
סלריסלרי
בצלבצל
ציוד שתשתמש בו
מחבתמחבת
4
מוסיפים את עשבי תיבול ומבשלים עד ריחני.
מרכיבים שתצטרך
עשבי תיבולעשבי תיבול
5
תוסיף את הבייקון.
מרכיבים שתצטרך
בייקוןבייקון
6
קוצצים את הצדפות ומוסיפים למחבת במשך 30 שניות.
מרכיבים שתצטרך
צדפותצדפות
ציוד שתשתמש בו
מחבתמחבת
7
מערבבים את לחם התירס הקוביות ומוסיפים את ציר העוף, 1/2 כוס בכל פעם, ערבוב עד התערובת דומה מלית. טעם ותיבול עם מלח ופלפל.
מרכיבים שתצטרך
מלח ופלפלמלח ופלפל
ציר עוףציר עוף
לחם תירסלחם תירס
מילוימילוי
8
הוסף עוד עשבי תיבול, אם תרצה בכך. קח את המחבת את החום ולמקם את תערובת המילוי לתוך הצדפות שמורות. שמור את הקליפות הממולאות על הגריל עד מוכן לשרת.
מרכיבים שתצטרך
קונכיות ממולאותקונכיות ממולאות
מילוימילוי
צדפותצדפות
קונכיות פסטהקונכיות פסטה
עשבי תיבולעשבי תיבול
ציוד שתשתמש בו
גרילגריל
מחבתמחבת
1
מחממים את בלוק מלח ההימלאיה על הגריל ל 350 מעלות F, כ -30 דקות.
מרכיבים שתצטרך
מלח הימלאיה ורודמלח הימלאיה ורוד
ציוד שתשתמש בו
גרילגריל
2
חלול את פטריות crimini, שמירה על שלמות הכובע. שמן קל את כובעי פטריות קרים ומניחים על בלוק מלח ההימלאיה כדי לחמם את הבסיס בזמן תערובת המילוי הוא בישול.
מרכיבים שתצטרך
פטריות קריםפטריות קרים
מלח הימלאיה ורודמלח הימלאיה ורוד
מילוימילוי
בסיסבסיס
שמן בישולשמן בישול
3
מחממים מחבת מעל חום בינוני ומוסיפים את החמאה. לאחר החמאה נמסה, להוסיף את הסלרי, גזר, בצל ומבשלים עד רך, 8 עד 10 דקות.
מרכיבים שתצטרך
גזרגזר
חמאהחמאה
סלריסלרי
בצלבצל
ציוד שתשתמש בו
מחבתמחבת
4
מוסיפים את פטריות chanterelle פרוסות ועשבי תיבול ומבשלים עוד 3 דקות.
מרכיבים שתצטרך
פטריות שנטרלפטריות שנטרל
עשבי תיבולעשבי תיבול
5
מערבבים את לחם התירס הקוביות ומוסיפים את ציר העוף, 1/2 כוס בכל פעם, ערבוב עד התערובת דומה מלית. טעם ותיבול עם מלח ופלפל.
מרכיבים שתצטרך
מלח ופלפלמלח ופלפל
ציר עוףציר עוף
לחם תירסלחם תירס
מילוימילוי
6
הוסף עוד עשבי תיבול, אם תרצה בכך. קח את המחבת את החום ומניחים את תערובת המילוי לתוך כובעי הפטריות.
מרכיבים שתצטרך
פטריותפטריות
מילוימילוי
עשבי תיבולעשבי תיבול
ציוד שתשתמש בו
מחבתמחבת
7
מניחים את הפקקים הממולאים בחזרה על בלוק מלח ההימלאיה עד מוכן לשרת.
מרכיבים שתצטרך
מלח הימלאיה ורודמלח הימלאיה ורוד
8
מגישים 1 ממולאים צדפות פגז 1 ממולאים כובע פטריות על כל צלחת.
מרכיבים שתצטרך
פטריותפטריות
צדפותצדפות