סיבוב 2: פודינג לחם יכול להיות בדיוק הקינוח שאתם מחפשים. מנה אחת מכילה 551 קלוריות, 14 גרם חלבון ו 16 גרם שומן. והוא מספק כ 4 מנות . אם יש לכם סוכר חום, חלב, ביצים וקומץ של מרכיבים אחרים הם כל מה שנדרש כדי להפוך את המתכון הזה לכל כך טעים. זמן הכנת המתכון כ 1 שעה ו 15 דקות. בסך הכל, מתכון זה מרוויח ציון לא כל כך מרהיב spoonacular של 38%. מתכונים דומים: לחם גבינה עגול, פודינג קרמל ללא ביצים, לא מאודה לא אופה לחם פודינג, ו לחם עשב עגול כפרי.
הוראות
1
תרסיס 4 (7-אונקיה) ramekins עם ספריי בישול nonstick.
מרכיבים שתצטרך
תרסיס בישול
ציוד שתשתמש בו
1/2 על 5 1/2 על 2 אינץ') בריוש כיכר, פרוס בעובי 3/16 אינץ', קרום הוסרו
2
מניחים על תבנית אפייה ומניחים בצד.
ציוד שתשתמש בו
תבנית אפייה
3
בקערה גדולה לשלב ביצה, חלב, תבלין פשטידת דלעת, סוכר חום ובלילה טוסט צרפתי.
מרכיבים שתצטרך
עוגת דלעת תבלין
סוכר חום
טוסט
חלב
ביצה
ציוד שתשתמש בו
קערה
4
להקציף יחד עד מעורבב היטב.
ציוד שתשתמש בו
מקציף
5
מוסיפים לחם ומערבבים כך שכל הלחם מצופה. לכסות ולתת לשבת במשך 30 דקות עד 1 שעה במקרר.
מרכיבים שתצטרך
לחם
6
מחממים תנור ל 325 מעלות F.
ציוד שתשתמש בו
תנור
7
באופן שווה לחלק את תערובת הלחם והבלילה בין 4 ramekins.
מרכיבים שתצטרך
לחם
ציוד שתשתמש בו
1/2 על 5 1/2 על 2 אינץ') בריוש כיכר, פרוס בעובי 3/16 אינץ', קרום הוסרו
8
מניחים בתנור שחומם מראש ואופים במשך 30 עד 40 דקות או עד שנקבע.
ציוד שתשתמש בו
תנור
9
מגישים חם העליון עם סירופ בננה סוכר חום.
מרכיבים שתצטרך
סוכר חום
בננה
סירופ
1
בסיר קטן, לשלב חמאה, תבלין פשטידת דלעת, מולסה, סוכר חום ו 1/2 כוס מים. מביאים לרתיחה, מוסיפים בננות ואז מורידים חום ומניחים להתבשל במשך 3 דקות.
מרכיבים שתצטרך
עוגת דלעת תבלין
סוכר חום
מולסה
בננה
חמאה
מים
ציוד שתשתמש בו
מחבת רוטב
2
הסר סירופ מחום, לכסות ולשמור חם.*
מרכיבים שתצטרך
סירופ
3
מגישים על לחם מטוגן.
מרכיבים שתצטרך
טוסט
1
מחממים תנור ל 400 מעלות F.
ציוד שתשתמש בו
תנור
2
פורסים לחם ל-12 פרוסות. שמור 2 פרוסות בתוספת הקצוות עבור מתכון פודינג לחם עגול 2.
מרכיבים שתצטרך
לחם
3
מניחים 8 פרוסות שנותרו על תבנית אפייה. טוסט בתנור במשך 3 דקות.
מרכיבים שתצטרך
טוסט
ציוד שתשתמש בו
תבנית אפייה
תנור
4
להסיר ולהוריד את טמפרטורת התנור ל 250 מעלות F.
ציוד שתשתמש בו
תנור
5
בקערה גדולה להקציף יחד את החלב, ביצים, קמח, וניל, סוכר חום ומלח.
מרכיבים שתצטרך
סוכר חום
וניל
קמח לכל מטרה
ביצה
חלב
מלח
ציוד שתשתמש בו
מקציף
קערה
6
לרסס מחבת 12 אינץ ' עם ספריי בישול nonstick ומניחים על חום בינוני. עבודה בקבוצות של 4, לטבול את הלחם לתוך הבלילה ולספוג את שני הצדדים.
מרכיבים שתצטרך
תרסיס בישול
לחם
עלי בזיליקום טריים, שטופים ומרוקנים
ציוד שתשתמש בו
מחבת
7
הסר ומאפשר עודף לטפטף בחזרה לקערה ולמקם במחבת החמה. מבשלים עד חום זהוב משני הצדדים, על 3 דקות לכל צד.
ציוד שתשתמש בו
מחבת
קערה
8
מעבירים את הטוסט לסדין אפייה מצויד מתלה תיל ולשמור חם בתנור 250 מעלות F. חזור עם פרוסות לחם שנותרו.