קושימומחה
מוכן ב1 ש, 15 דק.
מנות4
ציון בריאות17
סוגי מאכליםלחם
מגזין

סיבוב 2: פודינג לחם

סיבוב 2: פודינג לחם
סיבוב 2: פודינג לחם יכול להיות בדיוק הקינוח שאתם מחפשים. מנה אחת מכילה 551 קלוריות, 14 גרם חלבון ו 16 גרם שומן. והוא מספק כ 4 מנות . אם יש לכם סוכר חום, חלב, ביצים וקומץ של מרכיבים אחרים הם כל מה שנדרש כדי להפוך את המתכון הזה לכל כך טעים. זמן הכנת המתכון כ 1 שעה ו 15 דקות. בסך הכל, מתכון זה מרוויח ציון לא כל כך מרהיב spoonacular של 38%. מתכונים דומים: לחם גבינה עגול, פודינג קרמל ללא ביצים, לא מאודה לא אופה לחם פודינג, ו לחם עשב עגול כפרי.

הוראות

1
תרסיס 4 (7-אונקיה) ramekins עם ספריי בישול nonstick.
מרכיבים שתצטרך
תרסיס בישולתרסיס בישול
ציוד שתשתמש בו
1/2 על 5 1/2 על 2 אינץ') בריוש כיכר, פרוס בעובי 3/16 אינץ', קרום הוסרו1/2 על 5 1/2 על 2 אינץ') בריוש כיכר, פרוס בעובי 3/16 אינץ', קרום הוסרו
2
מניחים על תבנית אפייה ומניחים בצד.
ציוד שתשתמש בו
תבנית אפייהתבנית אפייה
3
בקערה גדולה לשלב ביצה, חלב, תבלין פשטידת דלעת, סוכר חום ובלילה טוסט צרפתי.
מרכיבים שתצטרך
עוגת דלעת תבליןעוגת דלעת תבלין
סוכר חוםסוכר חום
טוסטטוסט
חלבחלב
ביצהביצה
ציוד שתשתמש בו
קערהקערה
4
להקציף יחד עד מעורבב היטב.
ציוד שתשתמש בו
מקציףמקציף
5
מוסיפים לחם ומערבבים כך שכל הלחם מצופה. לכסות ולתת לשבת במשך 30 דקות עד 1 שעה במקרר.
מרכיבים שתצטרך
לחםלחם
6
מחממים תנור ל 325 מעלות F.
ציוד שתשתמש בו
תנורתנור
7
באופן שווה לחלק את תערובת הלחם והבלילה בין 4 ramekins.
מרכיבים שתצטרך
לחםלחם
ציוד שתשתמש בו
1/2 על 5 1/2 על 2 אינץ') בריוש כיכר, פרוס בעובי 3/16 אינץ', קרום הוסרו1/2 על 5 1/2 על 2 אינץ') בריוש כיכר, פרוס בעובי 3/16 אינץ', קרום הוסרו
8
מניחים בתנור שחומם מראש ואופים במשך 30 עד 40 דקות או עד שנקבע.
ציוד שתשתמש בו
תנורתנור
9
מגישים חם העליון עם סירופ בננה סוכר חום.
מרכיבים שתצטרך
סוכר חוםסוכר חום
בננהבננה
סירופסירופ
1
בסיר קטן, לשלב חמאה, תבלין פשטידת דלעת, מולסה, סוכר חום ו 1/2 כוס מים. מביאים לרתיחה, מוסיפים בננות ואז מורידים חום ומניחים להתבשל במשך 3 דקות.
מרכיבים שתצטרך
עוגת דלעת תבליןעוגת דלעת תבלין
סוכר חוםסוכר חום
מולסהמולסה
בננהבננה
חמאהחמאה
מיםמים
ציוד שתשתמש בו
מחבת רוטבמחבת רוטב
2
הסר סירופ מחום, לכסות ולשמור חם.*
מרכיבים שתצטרך
סירופסירופ
3
מגישים על לחם מטוגן.
מרכיבים שתצטרך
טוסטטוסט
1
מחממים תנור ל 400 מעלות F.
ציוד שתשתמש בו
תנורתנור
2
פורסים לחם ל-12 פרוסות. שמור 2 פרוסות בתוספת הקצוות עבור מתכון פודינג לחם עגול 2.
מרכיבים שתצטרך
לחםלחם
3
מניחים 8 פרוסות שנותרו על תבנית אפייה. טוסט בתנור במשך 3 דקות.
מרכיבים שתצטרך
טוסטטוסט
ציוד שתשתמש בו
תבנית אפייהתבנית אפייה
תנורתנור
4
להסיר ולהוריד את טמפרטורת התנור ל 250 מעלות F.
ציוד שתשתמש בו
תנורתנור
5
בקערה גדולה להקציף יחד את החלב, ביצים, קמח, וניל, סוכר חום ומלח.
מרכיבים שתצטרך
סוכר חוםסוכר חום
ונילוניל
קמח לכל מטרהקמח לכל מטרה
ביצהביצה
חלבחלב
מלחמלח
ציוד שתשתמש בו
מקציףמקציף
קערהקערה
6
לרסס מחבת 12 אינץ ' עם ספריי בישול nonstick ומניחים על חום בינוני. עבודה בקבוצות של 4, לטבול את הלחם לתוך הבלילה ולספוג את שני הצדדים.
מרכיבים שתצטרך
תרסיס בישולתרסיס בישול
לחםלחם
עלי בזיליקום טריים, שטופים ומרוקניםעלי בזיליקום טריים, שטופים ומרוקנים
ציוד שתשתמש בו
מחבתמחבת
7
הסר ומאפשר עודף לטפטף בחזרה לקערה ולמקם במחבת החמה. מבשלים עד חום זהוב משני הצדדים, על 3 דקות לכל צד.
ציוד שתשתמש בו
מחבתמחבת
קערהקערה
8
מעבירים את הטוסט לסדין אפייה מצויד מתלה תיל ולשמור חם בתנור 250 מעלות F. חזור עם פרוסות לחם שנותרו.
מרכיבים שתצטרך
לחםלחם
טוסטטוסט
ציוד שתשתמש בו
תבנית אפייהתבנית אפייה
מתלה תילמתלה תיל
תנורתנור
9
מגישים חם עם סירופ בננה סוכר חום.
מרכיבים שתצטרך
סוכר חוםסוכר חום
בננהבננה
סירופסירופ