סיבוב מקוון 2-גלילי קיץ
זה יכול להיות מהנה בכל עת, אבל זה טוב במיוחד עבור יום העצמאות. אם יש לכם חמאת בוטנים עבה, אטריות אורז שמורות ממתכון פאד תאי, מנטה, וקומץ של מרכיבים אחרים הם כל מה שנדרש כדי להפוך את המתכון הזה לכל כך טעים. הכנת המנה לוקחת כ 20 דקות. עם כפית ציון 68% המנה הזו מוצקה. נסו גלילי קיץ, גלילי קיץ, ו גלילי קיץ (מתכונים דומים).
הוראות
עבור הרוטב: בקערה, להקציף יחד את חמאת בוטנים, מים, רוטב סויה, שום, פתיתי פלפל אדום ולהניח בצד.
עבור הלחמניות: למלא צלחת אפייה רדודה או צלחת עוגה עם מים חמים. משרים עטיפת נייר אורז עד שהתרכך, כ -30 שניות.
הנח אותו על משטח העבודה שלך. לאורך הקצה התחתון, שכבה שמינית של אטריות, מלפפונים, גזר, ועלי נענע. מקפלים את הקצה התחתון מעל המילוי. מקפלים בצדדים ולהמשיך מתגלגל מלמטה. חזור עם עטיפות נייר אורז שנותרו.