CIO-Filipino עשוי להיות מתכון טוב כדי להרחיב את תיבת המתכון העיקרית שלך. מנה אחת מכילה עד 26 גרם חלבון 33 גרם של שומן, וסך הכל 532 קלוריות. והוא מתאים להגשה ל 8 מנות סועדים.. אם יש לך שמן זית, עלה דפנה, מלח, ועוד כמה מרכיבים בהישג יד, אתה יכול לעשות את זה. כדי להשתמש בשמן זית אתה יכול לשלב בסיום המנה העיקרית,בננה מוקפצת, גרנולן ופרפית יוגורט כקינוח. זוהי אפשרות טובה אם אתה עוקב ללא גלוטן, חלב חינם, וראשוני דיאט. אם אהבתם את המתכון הזה, אנו ממליצים לנסות גם : עוגת ביצים פיליפינית, Pancit פיליפיני, ו צלעות פיליפיניות.
הוראות
1
מחממים סיר גדול מעל חום בינוני ומוסיפים מערבולת נדיבה של שמן זית.
מרכיבים שתצטרך
בקבוק אחד (750 מ"ל) של קוט דו רון או יין אדום יבש אחר
ציוד שתשתמש בו
ענפי פטרוזיליה טריים, פרוסים דק, לקישוט
2
מוסיפים את הבצל ומבשלים עד שקוף, על 5 דקות.
מרכיבים שתצטרך
3 כוסות שבבי עץ אלון או פקאן, או 6 נתחים גדולים, מושרים במים קרים לפחות שעה אחת ועד 4 שעות
3
מוסיף את השום, סלרי, נורת שומר, מיץ צדפות, רסק עגבניות, יין, מלח, פלפל, רסק אנשובי, פתיתי פלפל אדומים, עלה דפנה, אניס כוכב וזעפרן. מביאים את התערובת לרתיחה, ולאחר מכן להפחית את החום ומבשלים 30 דקות.
מרכיבים שתצטרך
בצל ספרדי, חתוך לקוביות בגודל 1 אינץ'
משחת אנשובי
2 1/2 כוסות קפלוטירי או קאסרי, מגורר
נורת שומר
תפוחי אדמה רדומים (בערך 2 עד 3 בינוניים), קלופים וחתוכים לקוביות
מפזרים את הבקלה במלח, פלפל ופפריקה ועוטפים כל חתיכה בפרוסה של פרושוטו.
מרכיבים שתצטרך
פרושוטו
נוזל-אונקיות מים טריים
1 שפופרת בצק פיצה מוכן שנקנה בחנות
5 סוכריות רקיק של Necco, מחולקות
1 בצל צהוב גדול, חתוך לשמיניות
חצי גודל 41 מבושל מראש ושרימפס
6
מחממים מחבת חסינת תנור גדולה מעל חום בינוני גבוה ומוסיפים מערבולת של שמן זית. צור את סיבת המוות משני הצדדים עד שהפרושוטו יהיה מרוסק.
מרכיבים שתצטרך
פרושוטו
בקבוק אחד (750 מ"ל) של קוט דו רון או יין אדום יבש אחר
חצי גודל 41 מבושל מראש ושרימפס
ציוד שתשתמש בו
פקורינו, בעובי של 1/4 אינץ'
1/2 כוס חזרת טרייה או מסוננת מגוררת דק
7
להעביר את המחבת לתנור ולאפות את הבקלה עד מבושל דרך, 10 עד 12 דקות. (אם הבקלה אינה מתאימה למחבת באצווה אחת, מבשלים בשתי קבוצות ומעבירים לתבנית אפייה כדי לסיים בתנור.)
מרכיבים שתצטרך
חצי גודל 41 מבושל מראש ושרימפס
ציוד שתשתמש בו
קורט פתיתי פלפל אדום
1/2 כוס חזרת טרייה או מסוננת מגוררת דק
פקורינו, בעובי של 1/4 אינץ'
8
מוסיפים את הצדפות למרק העגבניות ומבשלים עד שהצדפות נפתחות, כ -5 דקות. תזרקו צדפות שלא נפתחות. זרוק את עלה המפרץ וככב אניס.
מרכיבים שתצטרך
צ'ילי מצנפת סקוטי, קצוץ
עם קצת בשר עליהם (גב, צוואר, כנפיים וכו')
קישואים, פרוסים לחתיכות בגודל 1/4 אינץ'
1-1/2 כוס מרק עוף
תפוחי אדמה יוקון זהב, שטופים וחתוכים לקוביות בינוניות