סיידר תפוחים עם רוטב חמאה-רום קרמל
תמיד כיף שיש עוד מתכון של משקה, אז תנו הזדמנות ל סלק סיידר תפוחים עם רוטב קרמל חמאה רום. מנה זו מכילה סביב 9 גר' של חלבון, 60 גרם של שומן, וסך הכל 1012 קלוריות. והוא מתאים להגשה ל 4 מנות סועדים.. זמן הכנת המתכון כ 50 דקות. אם יש לכם סוכר, שמן צמחי, ביצה, וקומץ של מרכיבים אחרים הם כל מה שנדרש כדי להפוך את המתכון הזה לכל כך טעים. עם כפית ציון של 23% המנה הזאת לא יוצאת מן הכלל. מתכונים דומים: סיידר תפוחים עם רוטב טבילה חמאה-בורבון, רוטב קרמל סיידר תפוחים, ו ספייק זה: סיידר תפוחים-בורבון רוטב קרמל.
הוראות
סוכר חום במחבת כבדה 12 אינץ ' מעל חום בינוני, ערבוב עם מזלג לחמם סוכר באופן שווה, עד שהוא מתחיל להמיס, ואז להפסיק ערבוב ומבשל, מחבת מתערבלת מדי פעם כך סוכר נמס באופן שווה, עד שהוא ענבר כהה. מערבבים בחמאה, מים, רום, חומץ וקורט של מלח (קרמל יתקשה ואדים במרץ) ומבשלים על אש נמוכה, ערבוב מדי פעם, עד הקרמל מומס.
מוסיפים שמנת ומביאים לרתיחה, מערבבים, ואז מסירים מהחום. קר כדי להתחמם.
מחממים תנור ל 121° עם מתלה באמצע. הגדר מתלה קירור במחבת אפייה רדודה גדולה.
מחממים שמן 2 אינץ ' בסיר כבד 5 עד 6 ליטר מעל חום בינוני גבוה ל 191°.
בינתיים, לקלף תפוחים לחתוך לרוחב לפרוסות בעובי 1/4 אינץ'.
חותכים את הליבה עם חותך, ואז לטפוח טבעות תפוח יבש.
שים 1 1/4 כוסות קמח בקערה רדודה גדולה ולעשות באר במרכז. מקציפים ביצה בקערה קטנה עם מזלג, ואז מערבבים סיידר 1 כף שמן ויוצקים לתוך היטב. מערבבים עם מזלג עד צורות הבלילה גבשושי.
עבודה בקבוצות של 3 או 4, dredge טבעות תפוחים הנותרים 1/2 כוס קמח, רועד את עודף, ואז לטבול בבלילה למעיל, לתת עודפי לטפטף, ומטגנים, בעדינות מתהפך פעם אחת עם כפית מחוררת, עד חום זהוב משני הצדדים, על 2 דקות סך לכל אצווה.
להעביר מתלה ולשמור חם בתנור. להחזיר שמן 375°f בין קבוצות.
ממש לפני ההגשה, סלק חם אבק עם סוכר ממתקים. מערבבים רוטב, ולאחר מכן לשרת בצד.
* אם אתה לא יכול למצוא קמח עוגה עצמית עולה, אתה יכול להחליף את עצמי עולה כל המטרה. השתמש 1 כוס בבלילה ו 1/2 כוס לדלות. הגדל סיידר ל 1 כוס ופעל לפי המתכון לפי ההוראות.* רוטב יכול להתבצע 3 ימים קדימה ומקורר, מכוסה. חם לפני ההגשה.* Beignets הם הטובים ביותר שנעשו לאחרונה, אבל יכול להיות מטוגן 2 שעות קדימה, כל הזמן, מכוסה באופן רופף, בטמפרטורת החדר. לחמם beignets (הם לא צריכים לגעת) על מתלה להגדיר בתבנית אפייה רדודה גדולה, חשופה, בתנור 163° עד חם, 15 עד 20 דקות.