קושיקשה
מוכן ב30 דק.
מנות1
ציון בריאות27
מגזין

סינטה מטוגנת עם תפוחי אדמה מרוסקים ורוטב אנשובי

סינטה מטוגנת עם תפוחי אדמה מרוסקים ורוטב אנשובי
תמיד כיף שיש עוד מתכון של עיקריים, אז תנו הזדמנות ל סינטה מטוגנת עם תפוחי אדמה מרוסקים ורוטב אנשובי. מנה זו מכילה כ 27 גרם חלבון 45 גרם של שומן, וסך הכל 543 קלוריות. המתכון הזה מכסה %20 מהצריכה היומית המומלצת של ויטמינים ומינרליים. והוא יספק כ 1 מנות. גשו לסופר וקנו חמאה, מיץ לימון, סטייק סינטה ועוד מס' מצרכים להשלמת המתכון. כדי להשתמש בשמן זית אתה יכול לשלב בסיום המנה העיקרית,בננה מוקפצת, גרנולן ופרפית יוגורט כקינוח. נסו תפוחי אדמה מטוגנים מרוסקים, תפוחי אדמה מטוגנים מרוסקים, ו תפוחי אדמה מטוגנים מרוסקים עם לימונים (מתכונים דומים).

הוראות

1
להביא סיר 2 ליטר מים לרתיחה.
מרכיבים שתצטרך
אורז ארוך במיוחד של קנילה®אורז ארוך במיוחד של קנילה®
ציוד שתשתמש בו
5 ירכי עוף ללא עור וללא עצמות, חתוכות לחתיכות קטנות5 ירכי עוף ללא עור וללא עצמות, חתוכות לחתיכות קטנות
2
מוסיפים את תפוחי האדמה ומבשלים עד רך מאוד כאשר דקר עם שיפוד או מזלג, 15 עד 18 דקות, בהתאם לגודלם.
מרכיבים שתצטרך
פרוסות תפוחי אדמה קלופים, מבושליםפרוסות תפוחי אדמה קלופים, מבושלים
ציוד שתשתמש בו
סוכריות Air Head, חתוכות לרצועות דקותסוכריות Air Head, חתוכות לרצועות דקות
3
לנקז ולתת מגניב.
4
בעוד תפוחי האדמה מתבשלים, טפיחה לייבש את הסטייק עם מגבות נייר. אם זה הרבה יותר עבה מ 1/2 אינץ', לחץ עליו עם כפות הידיים כדי לשטח אותו מעט.
מרכיבים שתצטרך
פרוסות תפוחי אדמה קלופים, מבושליםפרוסות תפוחי אדמה קלופים, מבושלים
עגבניות רומא, ללא ליבה, חצויות וחתוכות לקוביותעגבניות רומא, ללא ליבה, חצויות וחתוכות לקוביות
ציוד שתשתמש בו
אבקת ציר עוף של גויה®אבקת ציר עוף של גויה®
5
דק קוצצים את השום, מפזרים 1/2 כפית מלח על זה על קרש החיתוך שלך, וקוצצים עוד קצת, מורחים אותו עם הצד של הסכין שלך כדי להפוך את הדבק. לשפשף את הדבק שום לתוך סטייק משני הצדדים. בנדיבות העונה סטייק עם פלפל שחור.
מרכיבים שתצטרך
עם 4 גרם שומן או פחות למנה (מומלץ: ביסק עגבניות שמנמן של איימי)עם 4 גרם שומן או פחות למנה (מומלץ: ביסק עגבניות שמנמן של איימי)
2 עד 3 כפות פטרוזיליה טחונה2 עד 3 כפות פטרוזיליה טחונה
שום גויה®שום גויה®
עגבניות רומא, ללא ליבה, חצויות וחתוכות לקוביותעגבניות רומא, ללא ליבה, חצויות וחתוכות לקוביות
1/2 כוס יין מרסלה מתוק1/2 כוס יין מרסלה מתוק
2 3/4 אונקיות (75 גרם) סולטנות זהובות2 3/4 אונקיות (75 גרם) סולטנות זהובות
ציוד שתשתמש בו
קרש חיתוךקרש חיתוך
רול פירות צהוב אחדרול פירות צהוב אחד
6
מפזרים את הקמח על כל הסטייק, מפזרים את הקמח בעדינות עם האצבעות. בעדינות לנער את הקמח העודף.
מרכיבים שתצטרך
שקית גדולה אחת של צ'יפס טורטיה בטעם לייםשקית גדולה אחת של צ'יפס טורטיה בטעם ליים
צ'יפס טורטיה בטעם לייםצ'יפס טורטיה בטעם ליים
עגבניות רומא, ללא ליבה, חצויות וחתוכות לקוביותעגבניות רומא, ללא ליבה, חצויות וחתוכות לקוביות
7
יוצקים את שמן הזית למחבת ברזל יצוק בינונית על חום בינוני. כאשר השמן מנצנץ, להניח את הסטייק במחבת ולתת לו לבשל עד הציפוי בתחתית הופך חום זהוב, על 2 דקות. הפוך את הסטייק ותבשל בצד השני לעוד דקה בערך, לסטייק בינוני-נדיר עד בינוני.
מרכיבים שתצטרך
סטייקים של ניו יורקסטייקים של ניו יורק
עגבניות רומא, ללא ליבה, חצויות וחתוכות לקוביותעגבניות רומא, ללא ליבה, חצויות וחתוכות לקוביות
דַק-דַק-
ציוד שתשתמש בו
עגבנייה פרוסה, אופציונליעגבנייה פרוסה, אופציונלי
8
מעבירים את הסטייק לצלחת ומכסים אותו ברדיד אלומיניום כדי להתחמם.
מרכיבים שתצטרך
עגבניות רומא, ללא ליבה, חצויות וחתוכות לקוביותעגבניות רומא, ללא ליבה, חצויות וחתוכות לקוביות
ציוד שתשתמש בו
כפית אחת של מיץ לימון GOYA®כפית אחת של מיץ לימון GOYA®
9
יוצקים את כל אבל כפית או כך של השמן מהמחבת ולהחזיר אותו לחום בינוני.
מרכיבים שתצטרך
דַק-דַק-
ציוד שתשתמש בו
עגבנייה פרוסה, אופציונליעגבנייה פרוסה, אופציונלי
10
כאשר תפוחי האדמה קרים מספיק כדי לטפל, להעביר אותם השיש שלך ולהשתמש מרית או בצד של סכין טבח כף היד שלך כדי להשטיח אותם בעדינות. מתבלים קלות במלח, ואז משתמשים במרית כדי להעביר אותם למחבת. מבשלים עד חום זהוב, 2 עד 3 דקות לכל צד. (זה בסדר אם הם להיפרד קצת במחבת).
מרכיבים שתצטרך
פרוסות תפוחי אדמה קלופים, מבושליםפרוסות תפוחי אדמה קלופים, מבושלים
1/2 כוס יין מרסלה מתוק1/2 כוס יין מרסלה מתוק
ציוד שתשתמש בו
עגבנייה פרוסה, אופציונליעגבנייה פרוסה, אופציונלי
4 בייגלה גדולים מכוסים יוגורט4 בייגלה גדולים מכוסים יוגורט
רול פירות צהוב אחדרול פירות צהוב אחד
11
מעבירים את תפוחי האדמה לצלחת עם הסטייק.
מרכיבים שתצטרך
פרוסות תפוחי אדמה קלופים, מבושליםפרוסות תפוחי אדמה קלופים, מבושלים
עגבניות רומא, ללא ליבה, חצויות וחתוכות לקוביותעגבניות רומא, ללא ליבה, חצויות וחתוכות לקוביות
12
מוסיפים את האנשובי למחבת, עדיין על אש בינונית.
מרכיבים שתצטרך
Parmigiano-Regiano מגורר, לעבורParmigiano-Regiano מגורר, לעבור
ציוד שתשתמש בו
עגבנייה פרוסה, אופציונליעגבנייה פרוסה, אופציונלי
13
מוסיפים את החמאה ומבשלים עד שהיא נמסה ומזיגה. לגרד את כל חתיכות השחמה במחבת, ואז מערבבים את מיץ לימון ופטרוזיליה.
מרכיבים שתצטרך
שרימפס, זנב, קליפות מוסרות, ורידים נקייםשרימפס, זנב, קליפות מוסרות, ורידים נקיים
1/4 כוס שומן חזיר1/4 כוס שומן חזיר
חטיפי ממתקים של הית' (כל אחד), מרוסקחטיפי ממתקים של הית' (כל אחד), מרוסק
ציוד שתשתמש בו
עגבנייה פרוסה, אופציונליעגבנייה פרוסה, אופציונלי
14
יוצקים את הרוטב על סטייק ותפוחי אדמה, ולאכול.
מרכיבים שתצטרך
פרוסות תפוחי אדמה קלופים, מבושליםפרוסות תפוחי אדמה קלופים, מבושלים
בקבוק רוטב חמוץ מתוק, מחולקבקבוק רוטב חמוץ מתוק, מחולק
עגבניות רומא, ללא ליבה, חצויות וחתוכות לקוביותעגבניות רומא, ללא ליבה, חצויות וחתוכות לקוביות

יין מומלץ: מרלו, קברנה סוביניון, פינו נואר

סטייק עובד ממש טוב עם מרלו, קברנה סוביניון, ופינו נואר. אחרי הכל, בשר בקר ויין אדום הם שילוב קלאסי. בדרך כלל, סטייקים רזים הולכים טוב עם אדום בהיר או בעל גוף בינוני, כגון פינו נואר או מרלו, בעוד סטייקים שמנים יותר יכולים להתמודד עם אדום נועז, כגון קברנה סובינגון. מרלו שני ויינס עמק קולומביה עם דירוג של 4.2 מתוך 5 כוכבים נראה כמו התאמה טובה. זה עולה בערך 7 דולר לבקבוק.
שני גפנים עמק קולומביה מרלו
שני גפנים עמק קולומביה מרלו
זה יין פירות קדימה מוגדר על ידי ניחוחות וטעמים של פטל וblackberry. ביטויים של קפה וקקאו מסגרת החיך באמצע, ו spiceround את הסיום רך, קטיפתי.