JELL-O® No Bake OREO® כוסות
תמיד כיף שיש עוד מתכון של hor d ' oeuvre, אז תנו הזדמנות ל Jell-O® לא לאפות OREO® כוסות. מתאים ל-15 מנות. מנה אחת מכילה 155 קלוריות, 2 גרם של חלבון ו9 גרם של שומן. אם יש לכם מרגרינה, חלב, ג'לי לא לאפות קינוח אוריאו, וקומץ של מרכיבים אחרים הם כל מה שנדרש כדי להפוך את המתכון הזה לכל כך טעים. זמן ההכנה הכולל ייקח כ 1 שעה ו 15 דקות. נסו כוסות ג'לי קוסמופוליטיות, Boo-tiful" כוסות ג'לי, ו כוסות עוגיות ג'לי (מתכונים דומים).
הוראות
מערבבים ומרגרינה עם מזלג עד פירורים הם לחים באופן שווה. לחץ בחוזקה על תחתית של 12 כוסות מאפין בינוני מצופה נייר, באמצעות כ 1 כף גדושה של תערובת פירור עבור כל קרום.
יוצקים חלב לתוך קערה בינונית עמוקה.
לערבב. הכה עם מיקסר חשמלי במהירות נמוכה 30 שניות, ולאחר מכן הכה במהירות גבוהה 3 דקות. (לא underbeat.)
הסר 1/2 כוס של עוגיות כתוש; להפריש. בעדינות מערבבים את שאריות העוגיות הכתושות למילוי עד שהן מעורבבות היטב. כף באופן שווה על קרום; מפזרים עוגיות מרוסקות שמורות.
להקפיא לפחות 2 שעות עד המשרד. חנות שאריות קינוחים במקפיא.
יין מומלץ: קרם שרי, מדיירה, פרוסקו.
קרם שרי, מדיירה ופרוסקו הם הבחירה הראשונה שלי לעוגיות אוריאו. מתוק מבעבע פרוסקו לא להציף סוכר פשוט או עוגיות חמאה קצרות, מתוק קרם שרי משלים עוגיות מתובל, ואת הערות nutty של מדיירה להתאים עוגיות עם אגוזים בצורה מושלמת. יין אחד שאתה יכול לנסות הוא שרי קרם ן NV ג ' ונסון. יש לו 5 מתוך 5 כוכבים ובקבוק עולה בערך 19 דולר.
NV ג ' ונסון Estate קרם שרי
ארומטי מאוד עם הערות של אגוזי לוז, וניל, ומגע של אלון ואחריו צימוקים מתוקים ומגע של שמרים. סיום נקי לאורך זמן. טוב עכשיו אבל יגמול אלה מאפשרים לו להזדקן"". משקה טרום-פרינדיאלי מועדף. שקול את זה עם אגוזים לפני ארוחת הערב כמו אפריטיף, או אחרי ארוחת ערב עם קינוח, במיוחד שוקולדים וקינוחים מבוססי פירות. גם נפלא בשעות אחר הצהריים הקרות, מוגש עם ביסקוטי לטבול ""בסגנון איטלקי"". "