סינטה נורי קרום עם שיטאקי ווסאבי
Sirloin מצופה נורי עם Shiitake וwasabi עשויה להיות המנה העיקרית שתבוא לכם טוב. מתכון זה מספק 4 מנות. עם 252 קלוריות, 28 גרם חלבון ו 12 גרם של שומן כל אחד. המתכון הזה מכסה %20 מהצריכה היומית המומלצת של ויטמינים ומינרליים. אם יש לכם שיטאקי, פלפל, מיץ לימון, וקומץ של מרכיבים אחרים הם כל מה שנדרש כדי להפוך את המתכון הזה לכל כך טעים. כדי להשתמש ב זרעי שומשום אתה יכול לשלב בסיום המנה העיקרית,לחם בננה שומשום כקינוח. מן ההכנה לצלחת, מתכון זה לוקח בערך 1 שעה. המתכון הזה מתאים לרגישים לגלוטן וחלב. נסו שיטאקה נורי רולס, סלמון ווסאבי מצופה בפנקו ברוטב שמנת וסאבי כתום, ו אורז דביק עטוף בנורי, שיטאקי ושעועית ירוקה (מתכונים דומים).
הוראות
בסיר קטן של מים רותחים, blanch את הבצל הירוק במשך 2 דקות.
מסננים ושוטפים מתחת למים קרים. הגדר מתלה על תבנית אפייה ולסדר את כובעי shiitake על המדף, זימים הצדדים למטה. מתבלים קלות במלח ופלפל.
מתבלים את הסטייק במלח. במעבד מזון, לטחון בגסות את nori עם זרעי שומשום,פלפל אדום ופלפל שחור 1 כפית.
מורחים את תערובת נורים על צלחת ומעלים את הסטייק בו.
במחבת בינונית, חום 1 כף שמן זית עד מנצנץ.
מוסיפים את הסטייק ומבשלים על אש בינונית עד שהנורי קלוי, כ -4 דקות לכל צד.
מניחים את הסטייק על הפטריות וצולים במשך כ -15 דקות, או עד מדחום שנקרא מיידית מוכנס במרכז של רשם הבשר 130 עבור מדיום רייר.
להעביר את הסטייק ללוח חיתוך ולתת לנוח במשך 10 דקות.
בינתיים, חצי את הבצל הירוק לאורך ורבע את כובעי הפטריות. בקערה קטנה, לטאטא את התמארי עם מירין, מיץ לימון ואת 1/2 כף הנותרים של שמן זית.
פורסים את הסטייק בעובי 1/4 אינץ ' ומסדרים אותו על צלחות עם פטריות שיטאקה ובצלצלים וערימה קטנה של ווסאבי.
לטפטף רוטב תמרי על הסטייק ולהגיש.
יין מומלץ: מרלו, קברנה סוביניון, פינו נואר
סטייק בתפריט? נסה זיווג עם מרלו, קברנה סוביניון ופינו נואר. אחרי הכל, בשר בקר ויין אדום הם שילוב קלאסי. בדרך כלל, סטייקים רזים הולכים טוב עם אדום בהיר או בעל גוף בינוני, כגון פינו נואר או מרלו, בעוד סטייקים שמנים יותר יכולים להתמודד עם אדום נועז, כגון קברנה סובינגון. מרלו עמק אלכסנדר מטנזאס עם דירוג של 4.3 מתוך 5 כוכבים נראה כמו משחק טוב. זה עולה בערך 28 דולר לבקבוק.
נחל מאטנזה אלכסנדר עמק מרלו
צבע סגול בינוני. טעמים של שזיף satsuma, שוקולד מריר מכוסה פטל, וניחוחות allspice בעיקר. על החיך, זה מרלו קלאסי עם ריכוז טוב. הוא מלוח ובינוני בעל טאנינים קטיפתי. עוגת דובדבנים תוצרת בית טארט וניחוחות עץ סנדל נתפסים בקלות בעת טעימות.