סיני לקחת חטיף לערבב
המתכון הסיני לקחת את חטיף לערבב יכול לספק את הכמיהה הסינית שלך בערך 40 דקות. אתה מקבל הר ד ' אובר שמשרת 10. מנה אחת של צלחת זו מכילה כ 11 גרם חלבון, 22 גרם שומן, ובסך הכל של 366 קלוריות. גשו לסופר וקנו חמאה, אפונה ווסאבי, סוכר חום, ועוד מספר מצרכים לעשות את זה היום. החלטנו את המתכון הזה מגיע ציון כפית של 48%. הציון הזה מוצק. נסו מערבבים ומתאימים קוואסדילות צמחוניות, תוצרת בית החווה ההלבשה לערבב, ו תערובת תיבול תוצרת בית (מתכונים דומים).
הוראות
מחממים את התנור ל -350 מעלות צלזיוס. זורקים בקערה גדולה את דגני האורז, אפונת הצמד, אטריות צ ' או מיין, השקדים ומקלות השומשום.
מקציפים בקערה נפרדת את החמאה, רוטב הסויה, הסוכר החום, החומץ, השום, חמשת התבלינים, פתיתי הפלפל ו -1 / 2 כפית מלח.
יוצקים את הרוטב על תערובת החטיפים וזורקים לציפוי היטב.
מורחים על תבנית עם מסגרת ואופים עד שהתערובת קלויה ויבשה כמעט לחלוטין, 16 עד 18 דקות, זורקים בערך באמצע הדרך.
מוציאים מהתנור ומערבבים פנימה את אפונת הוואסאבי.
בואו להתקרר לחלוטין, ולאחר מכן לאחסן במיכל אטום עד 3 ימים.