סיני ספריבס # 5 עם טריאקי זיגוג
סיני ספריבס # 5 עם טריאקי זיגוג נטול גלוטן, וללא חלב ומספק כ 10 מנות. מנה אחת של מנה זו מכילה בערך 4 גרם חלבון, 3 גרם שומן, ובסך הכל של 121 קלוריות. המתכון הזה מכסה 8% של הדרישות היומיות שלך של ויטמינים ומינרלים. ו 1 היה אומר שזה פגע במקום. מההכנה לצלחת, המתכון הזה מסתובב 2 שעות ו 50 דקות. אם יש לכם צ'ילה, שומשום, ג' ינג'ר וקומץ מרכיבים אחרים הם כל מה שנדרש כדי להפוך את המתכון הזה לטעים כל כך. זה מובא לך על ידי מזוןרשת. מתכון זה אופייני למטבח היפני. עם כפית ציון 38%, המנה הזו די גרועה. נסו ספריבס סיני, 1,2,3,4,5 ספריבס סיני, ו ספריבס סיני (מתכונים דומים).
הוראות
מחממים את התנור ל 300 מעלות צלזיוס.
משפשפים את הצלעות בכל רחבי אבקת חמשת התבלינים; מתבלים בנדיבות במלח ופלפל. מסדרים את הצלעות בשכבה אחת במחבת צלייה וצולים לאט במשך 2 1/2 שעות.
להכנת זיגוג הטריאקי: בינתיים, בסיר, שלבו את רוטב הסויה, מיץ האשכוליות, רוטב הויסין, קטשופ, חומץ יין אורז, סוכר חום, צ 'ילה, שום וג' ינג ' ר על אש בינונית. מביאים לרתיחה איטית ומבשלים תוך ערבוב עד להסמכה, כ -20 דקות.
ב -30 הדקות האחרונות של הבישול, הדביקו את הצלעות ברוטב הטריאקי. כאשר הם נעשים, חזיר יהיה להתרחק העצם ואתה תראה על 1/2 אינץ ' של עצם מראה. רגע לפני שאתם מוכנים לאכילה, הדביקו שוב את הצלעות ברוטב הטריאקי והדביקו אותן מתחת לצלייה למשך 5 עד 8 דקות כדי להפוך את הספריבס לחום קרום נחמד. (לפקוח עין על החבר ' ה האלה - צלעות ללכת מן פריך לחלוטין שניות שרופות לחלוטין.) להפריד את הצלעות עם קופיץ או סכין חדה, ערימת אותם על מגש, ושופכים על הרוטב הנותר.
מפזרים שומשום, כוסברה קצוצה ובצל ירוק לפני ההגשה.