קושימומחה
מוכן ב2 שעות, 50 דק.
מנות10
ציון בריאות23
מגזין

סיני ספריבס # 5 עם טריאקי זיגוג

סיני ספריבס # 5 עם טריאקי זיגוג
סיני ספריבס # 5 עם טריאקי זיגוג נטול גלוטן, וללא חלב ומספק כ 10 מנות. מנה אחת של מנה זו מכילה בערך 4 גרם חלבון, 3 גרם שומן, ובסך הכל של 121 קלוריות. המתכון הזה מכסה 8% של הדרישות היומיות שלך של ויטמינים ומינרלים. ו 1 היה אומר שזה פגע במקום. מההכנה לצלחת, המתכון הזה מסתובב 2 שעות ו 50 דקות. אם יש לכם צ'ילה, שומשום, ג' ינג'ר וקומץ מרכיבים אחרים הם כל מה שנדרש כדי להפוך את המתכון הזה לטעים כל כך. זה מובא לך על ידי מזוןרשת. מתכון זה אופייני למטבח היפני. עם כפית ציון 38%, המנה הזו די גרועה. נסו ספריבס סיני, 1,2,3,4,5 ספריבס סיני, ו ספריבס סיני (מתכונים דומים).

הוראות

1
מחממים את התנור ל 300 מעלות צלזיוס.
ציוד שתשתמש בו
2 כפות תערובת סוכר חום SPLENDA®2 כפות תערובת סוכר חום SPLENDA®
2
משפשפים את הצלעות בכל רחבי אבקת חמשת התבלינים; מתבלים בנדיבות במלח ופלפל. מסדרים את הצלעות בשכבה אחת במחבת צלייה וצולים לאט במשך 2 1/2 שעות.
מרכיבים שתצטרך
פפרונצ'יני, לקישוטפפרונצ'יני, לקישוט
(מקיט, היקורי או אלמון)(מקיט, היקורי או אלמון)
2 3/4 אונקיות (75 גרם) סולטנות זהובות2 3/4 אונקיות (75 גרם) סולטנות זהובות
ציוד שתשתמש בו
כרוב סגול, פרוס דקכרוב סגול, פרוס דק
3
להכנת זיגוג הטריאקי: בינתיים, בסיר, שלבו את רוטב הסויה, מיץ האשכוליות, רוטב הויסין, קטשופ, חומץ יין אורז, סוכר חום, צ 'ילה, שום וג' ינג ' ר על אש בינונית. מביאים לרתיחה איטית ומבשלים תוך ערבוב עד להסמכה, כ -20 דקות.
מרכיבים שתצטרך
1 1/2 כוסות רוטב שזיפים1 1/2 כוסות רוטב שזיפים
1 אשכולית אדומה, מעולה, חלקים חצויים1 אשכולית אדומה, מעולה, חלקים חצויים
4 אונקיות אפונת שלג, קצוצה וחצויה4 אונקיות אפונת שלג, קצוצה וחצויה
כָּתֵףכָּתֵף
1 פאונד שקדי חזה הודו, חתוכים ל-1-in. קוביות1 פאונד שקדי חזה הודו, חתוכים ל-1-in. קוביות
חבילת בשר חזיר פרוס דקחבילת בשר חזיר פרוס דק
כפית פפריקה חריפה, מעושנת במידת האפשרכפית פפריקה חריפה, מעושנת במידת האפשר
שמנת מתוקה נוספת, אופציונלישמנת מתוקה נוספת, אופציונלי
6 עגבניות, קלופות וקצוצות6 עגבניות, קלופות וקצוצות
ציוד שתשתמש בו
גב שומן חזירגב שומן חזיר
4
ב -30 הדקות האחרונות של הבישול, הדביקו את הצלעות ברוטב הטריאקי. כאשר הם נעשים, חזיר יהיה להתרחק העצם ואתה תראה על 1/2 אינץ ' של עצם מראה. רגע לפני שאתם מוכנים לאכילה, הדביקו שוב את הצלעות ברוטב הטריאקי והדביקו אותן מתחת לצלייה למשך 5 עד 8 דקות כדי להפוך את הספריבס לחום קרום נחמד. (לפקוח עין על החבר ' ה האלה - צלעות ללכת מן פריך לחלוטין שניות שרופות לחלוטין.) להפריד את הצלעות עם קופיץ או סכין חדה, ערימת אותם על מגש, ושופכים על הרוטב הנותר.
מרכיבים שתצטרך
1/2 כוס כוסברה טרייה ו/או נענע קצוצים גס1/2 כוס כוסברה טרייה ו/או נענע קצוצים גס
צלעות חילוףצלעות חילוף
4 צלעות חלצי חזיר עם עצם (עובי 1-1/2 אינץ' ו-8 אונקיות כל אחת)4 צלעות חלצי חזיר עם עצם (עובי 1-1/2 אינץ' ו-8 אונקיות כל אחת)
כתף או ירך חזיר ללא עצם, עם שקע שומן עמוק (בערך)כתף או ירך חזיר ללא עצם, עם שקע שומן עמוק (בערך)
(מקיט, היקורי או אלמון)(מקיט, היקורי או אלמון)
ציוד שתשתמש בו
לתבלין (פובלנוס ישתנה בחריפותםלתבלין (פובלנוס ישתנה בחריפותם
קליברקליבר
רול פירות צהוב אחדרול פירות צהוב אחד
5
מפזרים שומשום, כוסברה קצוצה ובצל ירוק לפני ההגשה.
מרכיבים שתצטרך
5 אונקיות בצל ירוק קצוץ5 אונקיות בצל ירוק קצוץ
כוס חזה הודו מבושל מגוררכוס חזה הודו מבושל מגורר
1 ק"ג טורטיות דה מאיז1 ק"ג טורטיות דה מאיז