רק מעטים מאוד אהבו את המנה הסינית הזאת. . המתכון הזה מתאים לרגישים לגלוטן וחלב. אם יש לכם מלח ופלפל טחון, ירך חזיר, בצל, וקומץ של מרכיבים אחרים הם כל מה שנדרש כדי להפוך את המתכון הזה לכל כך טעים. כדי להשתמש ב קורנפלור אתה יכול לשלב בסיום המנה העיקרית,פודינג קורנפלור שוקולד כקינוח. זמן הכנת המתכון כ 4 שעות ו-10 דקות. עם כפית מתכונים דומים: לבישול איטי צלעות חזיר מתוק חמוץ דובדבן, בשר חזיר חמוץ מתוק ואיטי, ו בשר חזיר חמוץ מתוק ואיטי.
הוראות
1
מניחים את הבצל בתחתית של סיר איטי 5 ליטר.
מרכיבים שתצטרך
20 פרוסות זוקיני דקות
ציוד שתשתמש בו
2 כפות ג'לפנו צ'ילי קצוץ דק עם זרעים
2
גזר שכבה על הבצל, ואחריו שכבות של סלרי, פטריות ואננס. נתחי חזיר מתבלים עם מלח ופלפל.
מרכיבים שתצטרך
1 כוס אורז בר, שטוף היטב
צלעות חזיר
טבעות פלפל אדום מתוק מתוק
(תערובת תבלינים קובנית)
1/2 עד 1 אננס (תלוי בגודל), קלוף וחתוך לחתיכות של 1/2 אינץ', לשטוף ולשמור עלים יפים, לקישוט
צרור סלרי, פרוס (בערך
20 פרוסות זוקיני דקות
3
מניחים אותם על גבי הירקות. אם אתה רוצה, אתה יכול חום אותם במחבת חמה ראשונה.
מרכיבים שתצטרך
1 1/2 כוסות שיני שום, שמורות משמן שום
ציוד שתשתמש בו
חבושים - מקולפים, מגולעים, וחתוכים לקוביות
4
בקערה בינונית מערבבים יחד את מיץ האננס, שרי, חומץ סיידר ורוטב סויה. מערבבים את קורנפלור עד מומס.
מרכיבים שתצטרך
8 כוסות חצאי ענבים ירוקים
נייר שחור טחון טרי, לפי הטעם
1 פחית (12 אונקיות) סודה דיאטטית
6 לחמניות שומשום, מפוצלות
קליפת אבטיח כבוש, 1 צנצנת
ציוד שתשתמש בו
אריזות תערובת פודינג וניל ללא שומן וללא סוכר (כגון Jell-O®)
יוצקים את זה על צלעות חזיר וירקות. הרוטב יהיה פחות חריף אחרי כמה שעות בבישול האיטי. כיסוי, ומבשלים על נמוך במשך 6 עד 8 שעות, או על גבוה במשך 3 עד 4 שעות.