סיר דלעת אירי נטול גלוטן,, ראשוני וצמחוני ומספק כ 7 מנות. זה מנות ראשונות יש 383 קלוריות, 13 גרם חלבון ו 23 גרם של שומן למנה. המתכון הזה מכסה %22 מהצריכה היומית המומלצת של ויטמינים ומינרליים. אם יש לך שום, אגוז מוסקט טחון, שמן זית, וכמה מרכיבים נוספים בנמצא, אז אפשרי לעשות זאת. יום פטריק הקדוש יהיה עוד יותר מיוחד עם המתכון הזה. רק מעטים מאוד אהבו את המנה האירופאית הזו. . זמן ההכנה הכולל ייקח כ 45 דקות. נסו סיר גזר, Potage החורף, ו Potage ז'קלין (מתכונים דומים).
הוראות
1
תחצי את הדלעת ותגרדי את הזרעים ותמרחי.
מרכיבים שתצטרך
(טעם מקורי)
4 ריבועי בראוניז שוקולד (קנייה או תוצרת בית)
2
חותכים לחתיכות 1 אינץ'.
3
במחבת גדולה, לטגן את הדלעת, כרישה, בצל ושום בשמן זית.
מרכיבים שתצטרך
2 פאונד זנים מעורבים של פטריות טריות
(טעם מקורי)
1 תפוז, גרידה
(ומנות בלבד)
20 פרוסות זוקיני דקות
ציוד שתשתמש בו
1/4 כוס קשיו נא (לא חובה)
4
הוסף ציר עוף ולהביא לרתיחה.
מרכיבים שתצטרך
1 ט אבקת פלפל לבן
5
מסננים ירקות, במקום מעבד מזון להתמזג עד חלקה.
מרכיבים שתצטרך
1 1/2 כוסות שיני שום, שמורות משמן שום
ציוד שתשתמש בו
(כגון ביסקוויטים מארי)
6
להעביר מחית לסיר או סיר חרס; להוסיף מספיק חלב כדי להגיע עקביות חלקה.
מרכיבים שתצטרך
קני סוכריות מרוסקים נוספים
ציוד שתשתמש בו
2 כפות ג'לפנו צ'ילי קצוץ דק עם זרעים
6 אונקיות רוסטביף פרוס במעדנייה, חתוך לרצועות
7
מוסיפים את פלפל קאיין, פפריקה, פלפל טחון ואגוז מוסקט; מבשלים במשך 30 דקות ולא מאפשרים לרתיחה.