סיר לחץ צ'ילי
צריך ללא גלוטן, מוצרי חלב ומנה עיקרית ידידותית? צ'ילי סיר לחץ יכול להיות מתכון נהדר לנסות. מתכון זה מספק 4 מנות. עם 838 קלוריות, 97 גר' של חלבון, ו 35 גרם של שומן כל אחד. המתכון הזה מכסה %40 מהצריכה היומית המומלצת של ויטמינים ומינרליים. זה יהיה להיט בחג ההסופרבול שלך. אם יש לך רוטב אדובו, שמן בוטנים, פלפלים צ'יפוטלה ברוטב אדובו, וכמה מרכיבים נוספים בנמצא, אז אפשרי לעשות זאת. כדי להשתמש ב המלח הכשר אתה יכול לשלב בסיום המנה העיקרית,פירורים דלי שומן עוגה (כשר חלבי) כקינוח. מתכון זה אופייני למטבח האמריקאי. מתכונים דומים: סיר לחץ צ'ילי עדשים, סיר לחץ צ'ילי בשר צבי, ו סיר לחץ בשר טחון צ'ילי.
הוראות
תראה איך להכין את המתכון הזה.
מניחים את הבשר בקערת ערבוב גדולה ולזרוק עם שמן בוטנים ומלח. תניח בצד.
מחממים סיר לחץ כבד בעל 6 ליטר מעל חום גבוה עד לחום.
מוסיפים את הבשר ב 3 או 4 קבוצות וחום מכל הצדדים, כ 2 דקות לכל אצווה. לאחר כל אצווה הוא השחמה, מניחים את הבשר בקערה גדולה ונקייה.
לאחר כל הבשר הוא השחמה, להוסיף את הבירה לסיר כדי deglaze הסיר.
לגרד את חתיכות השחמה מהחלק התחתון של הסיר.
מוסיפים את הבשר בחזרה לסיר הלחץ יחד עם הסלסה, צ 'יפס טורטיה, פלפלים צ' יפוטלה, רוטב אדובו, רסק עגבניות, אבקת צ ' ילי וכמון טחון ומערבבים לשלב. נעל את המכסה במקום על פי הוראות היצרן. כאשר האדים מתחילים לשרוק מתוך התנור, להפחית את החום לנמוך, רק מספיק כדי לשמור על שריקה חלשה מאוד. מבשלים 25 דקות.
הסר מהחום ושחרר בזהירות את הקיטור.
יין מומלץ: קאווה, Grenache, שיראז
קאווה, גרנאש ושיראז הם הבחירה הכי טובה שלי לצ ' ילי. אלה אדומים עסיסיים אין יותר מדי טאנין (חשוב עבור מאכלים חריפים), אבל יין מבעבע כמו קאווה יכול לאלף את החום אפילו טוב יותר. Masia Puigmolto יכול Xa לברוט קאווה עם דירוג 4.6 מתוך 5 כוכבים נראה כמו התאמה טובה. זה עולה בערך 16 דולר לבקבוק.
![Masia Puigmolto יכול Xa ברוט קאווה]()
Masia Puigmolto יכול Xa ברוט קאווה