סירות קישואים ממולאות בטורקיה
תמיד כיף שיש עוד מתכון של עיקריים, אז תנו הזדמנות ל קישואים ממולאים טורקיה. מנה זו מכילה סביב 78 גרם חלבון 17 גרם של שומן, וסך הכל 984 קלוריות. והוא מתאים להגשה ל 4 מנות סועדים.. 1 אדם ניסה ואהב את המתכון הזה. גשו לסופר וקנו תיבול עוף, פירורי לחם מתובלים, ביצה לבן, ועוד מספר מצרכים כדי להכין את המנה הטעימה הזו. נסו סירות קישואים ממולאות טורקיה, כרוב גביני וטורקיה ממולאים קישואים סירות, ו סירות קישואים ממולאים (מתכונים דומים).
הוראות
תראה איך להכין את המתכון הזה.
מחממים תנור ל 400 מעלות F.
באמצעות כף או כדור מלון, לגרוף זרעים ממרכז כל חצי קישואים, מה שהופך 4 סירות ארוכות, קאנו דמוי. תניח בצד.
בקערה בינונית, לשלב קציצות חתוכות לקוביות או תרנגול הודו טחון מבושל אחר, שמנת חמוצה, לבבות ארטישוק, 1/4 כוס גבינת פרמזן, אורגנו, מלח ופלפל שחור.
מערבבים בעדינות לשלב. תערובת כפית לסירות קישואים.
מפזרים פירורי לחם ופרמזן שנותר מעל מילוי בסירות.
אופים סירות קישואים 10 עד 12 דקות, עד העליון הוא חום זהוב ומילוי מחומם דרך.
בקערה גדולה, לשלב טורקיה, שום תיבול עשבי תיבול, ביצה לבן 1/2 כפית כל מלח ופלפל שחור.
מערבבים היטב תערובת צורה לתוך כ 32 כדורי בשר.
מניחים קציצות בתחתית סיר איטי.
בקערה בינונית, להקציף יחד רוטב עגבניות, מרק, רוטב צ ' ילי, חומץ, סוכר חום, טימין.
יוצקים תערובת על כדורי בשר.
מכסים ומבשלים על נמוך במשך 6 עד 8 שעות או על גבוה במשך 3 עד 4 שעות. מתבלים, לפי הטעם, עם מלח ופלפל שחור.
לבשל ולנקות אורזו על פי הוראות החבילה. לזרוק עם פסטו ולהגיש.