סירי שוקולד-אספרסו דה קרם
אם יש לכם שוקולד מריר, ביצים, חצי וחצי, וקומץ של מרכיבים אחרים הם כל מה שנדרש כדי להפוך את המתכון הזה לכל כך טעים. זמן ההכנה הכולל ייקח כ 12 שעות ו-45 דקות. נסו סירי שוקולד-אספרסו דה קרם, סירי אספרסו שוקולד דה קרם, ו סירים דה קרם עם שוקולד, צ'ילה ואספרסו (מתכונים דומים).
הוראות
יוצקים מים לעומק של 1 אינץ ' לתחתית של דוד כפול על חום בינוני; מביאים לרתיחה. להפחית את החום נמוך, ומבשלים.
להקציף יחד הראשון 6 מרכיבים בחלק העליון של דוד כפול; להקציף בשוקולד. לבשל, לטאטא כל הזמן, 15 דקות או עד התערובת מגיעה 16
תערובת תמשיך להתעבות כפי שהוא מתקרר.)
הסר מהחום, וקריר 10 דקות. כפית לתוך demitasse, אספרסו, או כוסות תה. כיסוי וצינה 12 שעות.
מגישים עם התוספות הרצויות.