Salumi עם ענבים Mostardan ו חיטה מלאה Gnocci פריטי עשוי להיות מתכון טוב להרחיב את הצד שלך צלחת מתכון תיבת. מתכון זה מספק 6 מנות. עם 412 קלוריות, 11 גר' של חלבון, ו 24 גרם של שומן כל אחד. המתכון הזה מכסה %15 מהצריכה היומית המומלצת של ויטמינים ומינרליים. אם יש לכם קליפות של תפוזים 1, פלפל חריף, שמן זית, חופן מרכיבים אחרים הם כל מה שדרוש כדי לעשות את המתכון הזה כל כך טעים. זמן הכנת המתכון כ 45 דקות. נסו סלומי עם Mostardan ענבים חיטה מלאה Gnocci פריטי, שומר-חזיר מעושן שום עם שומר Gremolatan ו ענבים Mostarda, ו חיטה מלאה ענבים אגוז בננה מאפינס (מתכונים דומים).
הוראות
1
להביא את כל החומרים exceptmustard להתבשל בחום overmedium סיר גדול כבד, ערבוב עד הסוכר מתמוסס.מבשלים עד שהנוזלים מתעבים וגפנים הם רכים אבל רובם עדיין שלמים, stirringoften, כ -30 דקות.
מרכיבים שתצטרך
סוכר
ציוד שתשתמש בו
סיר
2
מערבבים פנימה mustard.DO קדימה: ניתן לעשות 1 שבוע קדימה.מגניב, כיסוי, וצינה.
מרכיבים שתצטרך
חרדל
1
מערבבים חלב חם וסוכר בקערה קטנה; מערבבים בשמרים.
מרכיבים שתצטרך
סוכר
שמרים
חלב
ציוד שתשתמש בו
קערה
2
בואו לעמוד untilmixture נראה ספוגי, על 6 דקות.
3
מערבבים 3/4 כוס קמח, מלח, ו cayennein קערה גדולה.
מרכיבים שתצטרך
קמח לכל מטרה
מלח
ציוד שתשתמש בו
קערה
4
מוסיפים 7 כפות מים פושרים, 1 כפית שמן זית, ותערובת yeastmixture; מערבבים עד doughforms רך מעט דביק. מעיל עוד קערה גדולה עם שמן זית.
בואו doughrise באזור חם ללא טיוטה עד כפול involume, על 1 שעה.
7
ללוש את הבצק על משטח העבודהשן, זורה קלות עם יותר קמח אםדביק מאוד. מחלקים בצק לשניים. צורה eachhalf לתוך 2 אינץ 'רחב 1/3 אינץ' עבה מלבן.מכסים בניילון נצמד.
מרכיבים שתצטרך
בצק
קמח לכל מטרה
עוטף
ציוד שתשתמש בו
עטיפת פלסטיק
8
הגדר את מכונת הפסטה להגדרה הרחבה ביותר.הפעל 1 מלבן דרך המכונה 6 פעמים.
מרכיבים שתצטרך
פסטה
ציוד שתשתמש בו
מכונת פסטה
9
חותכים את הבצק במחצית לרוחב; להפוך machineto ליד הגדרה צרה יותר. המשך לרוץ דרך המכונה, התאמת הצרה הבאה אחרי כל 6 עובר, רצועת untileach הוא כ 4 אינץ 'רחב, 12 incheslong, ו 1/16 אינץ' עבה. חזור עם מלבן seconddough.
מרכיבים שתצטרך
בצק
10
חותכים כל stripcrosswise בצק לרצועות 1 אינץ ' רחב.
מרכיבים שתצטרך
בצק
11
יוצקים שמן קנולה לתוך עומק saucepanto גדול של 1 אינץ'. לצרף עמוק fythermometer למחבת; שמן חום על mediumheat ל 350°f. בצק ומטגנים בקבוצות untilgolden ו פריך, על 2 דקות perbatch.
מרכיבים שתצטרך
שמן בישול
בצק
ציוד שתשתמש בו
מחבת
12
העברת נייר מגבת-linedbaking גיליון.
13
מפזרים ניוקי חם עם גבינה. לעשות קדימה: ניתן לעשות 6 hoursahead.
מרכיבים שתצטרך
ניוקי
14
בואו לעמוד בטמפרטורת החדר.לחמם מחדש ב 350°f תנור על 5 דקות.