סלופי ג'ו עם סלט גזר חלפיניו
זה מושלם עבור יום העצמאות. לך לחנות ותביא גזר, קטשופ, צ'ילי ועוד מספר מצרכים לעשות היום. נסו סופר מרושלים עם סלט ברוקולי, כריכי הודו מרושלים עם סלט אבוקדו, ו כריך הודו עם סלט כרוב. (מתכונים דומים).
הוראות
הפוך את תערובת סלופי-ג ' ו: במחבת sauté גדולה או מחבת ברזל יצוק על חום בינוני-גבוה, שמן קנולה חם.
מוסיפים את הבצל ואת sauté כמה דקות עד שקוף, ערבוב כל הזמן.
מוסיפים שום וצ ' ילי ירוק, ערבוב לערבב עם בצל. להגדיל את החום גבוה ולהוסיף בשר טחון, מלח ופלפל.
לשבור את בשר מתפורר, ומערבבים מדי פעם כדי לוודא שכל הבשר מבושל, כ 3 עד 5 דקות.
מנמיכים את החום בינוני נמוך, להוסיף עגבניות משומר, רוטב ברביקיו, קטשופ, חרדל, סוכר חום ואבקת קאיין. מערבבים לשלב רוטב עם הבשר, ולתת להתבשל עד הרוטב מצטמצם ועבה, על 10 עד 12 דקות.
בינתיים, להפוך את סלט הכרוב: באמצעות סט פומפיה תיבת מעל קערה בינונית, גזר מגורר, jalapeños ובצל.
מוסיפים מלח לפי הטעם, ומשלבים עם מספיק שמנת חמוצה כדי להחזיק את סלט הכרוב יחד.
ערמת תערובת סלופי-ג ' ו על תחתית לחמניית ההמבורגר.
מקשטים כריכי בשר מרושלים עם סלט כרוב, מוסיפים את הלחמנייה ומגישים.