סלט Orzo של Macrina עם מלפפון, פלפל, בזיליקום ו פטה
גשו לסופר וקנו פלפל, מלח כשר, שמן זית כתית מעולה ועוד מס' מצרכים להשלמת המתכון. כדי להשתמש ב הדבש אתה יכול לשלב בסיום המנה העיקרית,עוגת זנגביל דבש כקינוח. נסו עוף פלפל עם Fetan Orzo, סלט פלפל אורזו-בל, ו Orzo, תירס, סלט פלפל קלוי (מתכונים דומים).
הוראות
1
סלט.מחממים את התנור ל 350 מעלות.
ציוד שתשתמש בו
2 כפות תערובת סוכר חום SPLENDA®
2
מורחים את האגוזים על תבנית אפייה מעוטרת וטוסט על המדף המרכזי של התנור במשך כ -10 דקות, או עד חום זהוב.
מרכיבים שתצטרך
1/3 כוס פרוסות וניל מרוסקות דק (כ-10 פרוסות)
20 עד 25 עלי תרד שלמים
למריחה על טוסט אם רוצים
ציוד שתשתמש בו
שרימפס מוקפץ
2 כפות תערובת סוכר חום SPLENDA®
3
בואו מגניב, ואז גס לקצוץ ולהניח בצד.לקלף וליבה המלפפון ולחתוך אותו לקוביות 1/2 אינץ'.הליבה פלפלים אדומים וצהובים לחתוך אותם לחתיכות 1/2 אינץ ' מרובע.תניח בצד.ממלאים סיר גדול שני שליש מלא מים.
מוסיפים קמצוץ מלח ומביאים לרתיחה.זרוק את הפסטה ומבשלים במשך 3 עד 5 דקות, או עד מכרז.
מרכיבים שתצטרך
הצעת הגשה: להגיש על פסטה מבושלת
מלח, לציפוי זכוכית
5
הסר את המחבת מהחום ולנקז את הפסטה במסננת, ואז לקרר את הפסטה על ידי הפעלת מים ברז קר על המסננת במשך כמה דקות.לנער את המסננת כדי להסיר עודפי מים ולהעביר את הפסטה מקורר לקערה בינונית.לזרוק עם שמן זית כדי לשמור על הפסטה מלהיצמד זה לזה.