תמיד כיף שיש עוד מתכון של עיקריים, אז תנו הזדמנות ל סלט אגס מושלם. המתכון הזה מכסה %25 מהצריכה היומית המומלצת של ויטמינים ומינרליים. מנה זו מכילה סביב 25 גרם חלבון 66 גרם של שומן, וסך הכל 756 קלוריות. והוא יספק כ 4 מנות. זוהי אפשרות טובה אם אתה עוקב ללא גלוטן וקמאיות דיאט. הכנת המנה לוקחת כ 45 דקות. אם יש לכם בייקון, גבינת asiago גס, שאלוט, וקומץ של מרכיבים אחרים הם כל מה שנדרש כדי להפוך את המתכון הזה לכל כך טעים. כדי להשתמש ב חומץ בלסמי אתה יכול לשלב בסיום המנה העיקרית,גלידת תות רזה כקינוח. נסו אגס-ing מושלם, שטרודל אגס מושלם, ו פריך אגס מושלם (מתכונים דומים).
הוראות
1
במחבת גדולה מעל חום בינוני גבוה, לטגן את הבייקון, ערבוב מדי פעם, עד פריך, 10 עד 12 דקות. באמצעות כף מחוררת, להעביר צלחת נייר מצופה מגבת לנקז. תניח בצד.
מרכיבים שתצטרך
1 רצועת בייקון, חתוך לגרגרים קטנים
ציוד שתשתמש בו
Ball® או Kerr® Pint עם מכסים ורצועות
חבושים - מקולפים, מגולעים, וחתוכים לקוביות
2
בקערה בינונית, לטאטא יחד את השמן, חומץ, מלח ופלפל. בקערה גדולה, לזרוק את התרד עם חצי ההלבשה.
מרכיבים שתצטרך
קרוטונים סלט בצל ושום, כתושים
1 כף חרדל דיז'ון או דגנים מלאים
8 (U-12) שרימפס
(צינור גדול)
4 כפות חמאה חתוכה לקוביות בגודל 1/2 אינץ'
ציוד שתשתמש בו
לימון סחוט טרי, או לפי הטעם
להברשה ולטיגון בשמן עמוק
3
מחלקים את התרד בין 4 צלחות. למעלה עם פרוסות האגס.
מרכיבים שתצטרך
קרוטונים סלט בצל ושום, כתושים
4 כפיות אגוזי מלך קצוצים
4
מפזרים את הבייקון, גבינה, פלפל אדום, ושאלוט על כל צלחת.