סלט אורז בר ללא גלוטן עם Chanterelles, דובדבנים חמוצים וקשיו שמנת חמוצה
סלט אורז בר ללא גלוטן עם Chanterelles, דובדבנים חמוצים וקשיו שמנת חמוצה יכול להיות רק מנות ראשונות אתה מחפש. והוא יספק כ 20 מנות. מנה אחת מכילה 175 קלוריות, 5 גר' של חלבון, ו 10 גרם שומן. המתכון הזה מכסה %7 מהצריכה היומית המומלצת של ויטמינים ומינרליים. גשו לסופר וקנו בצלי שאלוט, מלח, דובדבנים ועוד מס' מצרכים להשלמת המתכון. לא הרבה אנשים עשו את המתכון הזה, זוהי אפשרות טובה אם אתה עוקב ללא גלוטן ותפריט טבעוני. מן ההכנה לצלחת, מתכון זה לוקח בערך 11 שעות. נסו סלט אורז בר עם Chanterelles, דובדבנים חמוצים, קשיו כך, סלט אורז עם אגוזים, חומוס ודובדבנים חמוצים, ו עוגיות ללא גלוטן שמנת חמוצה סוכר (מתכונים דומים).
הוראות
1
מכסים קשיו גלם עם מים; להשרות 8 שעות.
מרכיבים שתצטרך
אגוזי קשיו גולמיים
פסטה פאצ'רי (שפופרת גדולה) באורך של 2.5 אינץ' בקירוב על 2 אינץ' רוחב
2
ניקוז.
3
במעבד מזון, מניחים קשיו סחוט, מלח ומיץ לימון. (אהבנו לימוני זה. אם אתה רוצה להסוות את הטעם יותר, להשתמש פחות מיץ לימון.) לכסות; תהליך, לשפוך 1/2 כוס מים עד " קרם " הגיע עקביות הרצוי. מכסים ומקררים לפחות 2 שעות כדי לתת לו להתעבות עוד יותר.
מרכיבים שתצטרך
1 שאלוט, מגורר או טחון
קשיו
דובדבני Rainier טריים, מגולענים וחצויים
פסטה פאצ'רי (שפופרת גדולה) באורך של 2.5 אינץ' בקירוב על 2 אינץ' רוחב
(צינור גדול)
ציוד שתשתמש בו
(כגון ביסקוויטים מארי)
4
ב 4-סיר ליטר, מניחים אורז בר; לכסות עם 6 כוסות מים חמים. מערבבים במלח.
מרכיבים שתצטרך
אורז בר, שטוף היטב
פסטה פאצ'רי (שפופרת גדולה) באורך של 2.5 אינץ' בקירוב על 2 אינץ' רוחב
(צינור גדול)
ציוד שתשתמש בו
מלח כשר, מחולק, ועוד לזילוף
5
חום לרתיחה מעל חום גבוה. להפחית את החום עד שהמים נשארים ברתיחה בינונית קשה. לבשל אורז על 20 דקות, צופה כדי לוודא מים לא להתאדות, עד אורז הוא רך. (או להפחית את החום נמוך ומבשלים לאט, על 45 עד 50 דקות.)
מרכיבים שתצטרך
פסטה פאצ'רי (שפופרת גדולה) באורך של 2.5 אינץ' בקירוב על 2 אינץ' רוחב
עם רוטב וואסבי וג'ינג'ר (מומלץ: רוטב האנה של Hoboken Eddie's Hukilau)
6
לנקז ולהניח בצד.
7
מחממים מחבת 10 אינץ ' מעל חום גבוה עד חם.
ציוד שתשתמש בו
חבושים - מקולפים, מגולעים, וחתוכים לקוביות
8
להוסיף שמן. כאשר שמן מתערבל במחבת, להוסיף chanterelles ולבשל, ערבוב, במשך כמה רגעים.
מרכיבים שתצטרך
פטריות שנטרל
4 כפות חמאה חתוכה לקוביות בגודל 1/2 אינץ'
ציוד שתשתמש בו
חבושים - מקולפים, מגולעים, וחתוכים לקוביות
9
מוסיפים שאלוט ומבשלים, ערבוב. לזרוק טרגון ומבשלים כ 2 דקות או עד שהוא משחרר את הניחוח שלה.