סלט אורז בר עם חמוציות ופקאנים
תמיד כיף שיש עוד מתכון של hor d ' oeuvre, כך לתת סלט אורז בר עם חמוציות ופקאנים לנסות. חלק אחד של המנה הזאת מכיל בערך 5 גר' של חלבון, 17 גרם של שומן, וסך הכל 369 קלוריות. והוא יספק כ 4 מנות. המתכון הזה מכסה %12 מהצריכה היומית המומלצת של ויטמינים ומינרליים. זה יכול להיות מהנה בכל עת, אבל זה טוב במיוחד עבור חג המולד. מהכנה לצלחת, המתכון הזה לוקח מסביב 1 שעה. זה הביא לך על ידי מתכונים פשוט. אם יש לכם אורז חום לערבב, בצל ירוק, מלחוקומץ של מרכיבים אחרים, הם כל מה שנדרש כדי להפוך את המתכון הזה לכל כך טעים. זוהי אפשרות טובה אם אתה מחפש תפריט ללא גלוטן חלב חינם, לקטו אובו צמחוני, ותפריט טבעוני. - שזה לא ניתן לאילתור. אם אהבתם את המתכון הזה, תסתכל על מתכונים דומים אלה: סלט אורז בר עם חמוציות ופקאנים, סלט אורז בר עם חמוציות, משמשים ופקאנים, ו אורז בר וסלט קינואה עם פטריות, חמוציות ופקאנים.
הוראות
הפוך את האורז: להשתמש בכמות המים עבור האורז על פי הוראות על חבילת האורז. בדרך כלל אורז חום ישר הוא יחס 1:2 של אורז למים. אורז בר ישר הוא יחס של 1: 3 של אורז בר למים. לתערובת אורז בר חומה זו שקיבלתי מתא (אין חבילה) השתמשתי ביחס של 1 כוס אורז ל 2 1/3 כוסות מים.
להביא אורז, 1/2 כפית מלח, ומים לרתיחה, להפחית את החום נמוך, לכסות ולבשל במשך 50 דקות. אל תערבבי. לא לחשוף.
הסר מהתנור ולתת לשבת, מכוסה במשך 10 דקות.
ואז לחשוף, להתפתל עם מזלג, ולתת מגניב לטמפרטורת החדר כמעט.
מערבבים את האורז עם חמוציות מיובשות, פקאנים, בצל ירוק: בקערה מנה בינונית, מערבבים את האורז, חמוציות, פקאנים, ובצל ירוק יחד.
הפוך את הרוטב: בצנצנת נפרדת, לערבב את מיץ לימון, שמן זית, קליפת תפוז, ומלח ופלפל לפי הטעם.
ממש לפני ההגשה, מערבבים רוטב עם תערובת האורז.
מגישים חם, צונן, או טמפרטורת החדר.