תמיד כיף שיש עוד מתכון של hor d ' oeuvre, כך לתת סלט אורז בר עם חמוציות ופקאנים לנסות. חלק אחד של המנה הזאת מכיל בערך 5 גר' של חלבון, 17 גרם של שומן, וסך הכל 369 קלוריות. והוא יספק כ 4 מנות. המתכון הזה מכסה %12 מהצריכה היומית המומלצת של ויטמינים ומינרליים. זה יכול להיות מהנה בכל עת, אבל זה טוב במיוחד עבור חג המולד. מהכנה לצלחת, המתכון הזה לוקח מסביב 1 שעה. זה הביא לך על ידי מתכונים פשוט. אם יש לכם אורז חום לערבב, בצל ירוק, מלחוקומץ של מרכיבים אחרים, הם כל מה שנדרש כדי להפוך את המתכון הזה לכל כך טעים. זוהי אפשרות טובה אם אתה מחפש תפריט ללא גלוטן חלב חינם, לקטו אובו צמחוני, ותפריט טבעוני. - שזה לא ניתן לאילתור. אם אהבתם את המתכון הזה, תסתכל על מתכונים דומים אלה: סלט אורז בר עם חמוציות ופקאנים, סלט אורז בר עם חמוציות, משמשים ופקאנים, ו אורז בר וסלט קינואה עם פטריות, חמוציות ופקאנים.
הוראות
1
הפוך את האורז: להשתמש בכמות המים עבור האורז על פי הוראות על חבילת האורז. בדרך כלל אורז חום ישר הוא יחס 1:2 של אורז למים. אורז בר ישר הוא יחס של 1: 3 של אורז בר למים. לתערובת אורז בר חומה זו שקיבלתי מתא (אין חבילה) השתמשתי ביחס של 1 כוס אורז ל 2 1/3 כוסות מים.
מרכיבים שתצטרך
אורז חום
אורז בר
מים
אורז
2
להביא אורז, 1/2 כפית מלח, ומים לרתיחה, להפחית את החום נמוך, לכסות ולבשל במשך 50 דקות. אל תערבבי. לא לחשוף.
מרכיבים שתצטרך
מים
אורז
מלח
3
הסר מהתנור ולתת לשבת, מכוסה במשך 10 דקות.
ציוד שתשתמש בו
כיריים
4
ואז לחשוף, להתפתל עם מזלג, ולתת מגניב לטמפרטורת החדר כמעט.
5
מערבבים את האורז עם חמוציות מיובשות, פקאנים, בצל ירוק: בקערה מנה בינונית, מערבבים את האורז, חמוציות, פקאנים, ובצל ירוק יחד.
מרכיבים שתצטרך
חמוציות מיובשות
בצל ירוק
חמוציות
פקאנים
אורז
ציוד שתשתמש בו
קערה
6
הפוך את הרוטב: בצנצנת נפרדת, לערבב את מיץ לימון, שמן זית, קליפת תפוז, ומלח ופלפל לפי הטעם.
שרדונה, Gruener Veltliner, ו סוביניון בלאן הם הבחירה העליונה שלי לסלט. לסוביניון בלאן ולגרונר יש גם תו הרבי המשלים סלטים עם מספיק חומצה כדי להתאים ויניגרט טארט, בעוד שרדונה יכול להיות בחירה טובה עבור רטבים סלט שמנת. שרדונה הנהר הרוסי La Crema עם 4.1 מתוך דירוג 5 כוכבים נראה כמו התאמה טובה. זה עולה בערך 28 דולר לבקבוק.