סלט אורזו ושרימפס עם אספרגוס
אורזו וסלט שרימפס עם אספרגוס יכול להיות רק תוספת אתה מחפש. מנה אחת מכילה 221 קלוריות, 9 גר' של חלבון, ו 6 גרם שומן. המתכון הזה מכסה %12 מהצריכה היומית המומלצת של ויטמינים ומינרליים. והוא מתאים להגשה ל 6 מנות סועדים. לכו לחנות ותביאו שרימפס, בזיליקום, חרדל דבש ועוד מס' מצרכים להשלמת המתכון. זוהי אפשרות טובה אם הנכם רגישים ללקטוז, . זמן הכנת המתכון כ 2 שעות ו -40 דקות. בסך הכל, מתכון זה מרוויח ציון spoonacular מדהים של 91%. מתכונים דומים: שרימפס מחבת עם אורזו, פאטן ואספרגוס, פסטה שרימפס לימון עם אורזו ואספרגוס, ו סלט אורזו לימון עם אספרגוס ועגבניות.
הוראות
לקלף שרימפס, שומר את הפגזים. במחבת מעל חום בינוני, לבשל את השום והשרימפס ב 2 כפות של שמן זית, ערבוב לעתים קרובות כדי לשמור על השום מ בראונינג. כאשר שרימפס מבושלים דרך, להסיר מהחום, מגניב לחתוך לחתיכות 1/2 אינץ'.
מביאים מים לרתיחה בתנור הולנדי על חום גבוה.
מוסיפים פגזי שרימפס, מרתיחים במשך 5 דקות, ואז מסננים פגזים וזורקים. מערבבים את orzo ומבשלים 5 דקות. מערבבים את חתיכות האספרגוס וממשיכים לבשל עד הפסטה היא אל דנטה, על 4 דקות.
מסננים לתוך מסננת רשת, ולשטוף במים קרים.
לזרוק פסטה ואספרגוס עם 2 כפות של שמן זית, שרימפס, בצל ירוק עד מצופה באופן שווה. בקערה נפרדת, להקציף את החומץ, מיץ לימון, חרדל, בזיליקום עד incorporated.
יוצקים על תערובת פסטה לזרוק היטב; העונה לפי הטעם עם מלח ופלפל. צ ' יל במשך 2 שעות.