קושימומחה
מוכן ב4 שעות, 30 דק.
מנות6
ציון בריאות10
מגזין

סלט איטלקי חריף

סלט איטלקי חריף
המתכון סלט איטלקי חריף מוכן בתוך כ 4 שעות ו 30 דקות וזה בהחלט מדהים ללא גלוטן וצמחוני ומתאים לאוהבי מזון ים תיכוני. מתכון זה מספק 6 מנות. עם 269 קלוריות, 2 גר' של חלבון, ו 25 גרם של שומן כל אחד. המתכון הזה מכסה %13 מהצריכה היומית המומלצת של ויטמינים ומינרליים. אם יש לך טימין, בצל, חסה, וכמה מרכיבים נוספים בנמצא, אז אפשרי לעשות זאת. 135 אנשים ניסו ואהבו את המתכון הזה. הרבה אנשים באמת אהבו את המנה הזו. . מתכונים דומים: כדורי בשר איטלקיים חריפים, פניני איטלקי חריף, ו גלגלי רוח איטלקיים חריפים.

הוראות

1
במיכל בינוני עם מכסה, מערבבים שמן קנולה, חומץ טרגון, סוכר, טימין, חרדל יבש ושום. כיסוי, ולנער עד מעורבב היטב.
מרכיבים שתצטרך
חומץ טרגוןחומץ טרגון
אבקת חרדלאבקת חרדל
1 בצל ספרדי בינוני חתוך לקוביות קטנות1 בצל ספרדי בינוני חתוך לקוביות קטנות
טבעות פלפל בננה קצוצות או פלפל חריף קצוץ מכל סוגטבעות פלפל בננה קצוצות או פלפל חריף קצוץ מכל סוג
סוכר אדום גססוכר אדום גס
רצועת קליפת לימוןרצועת קליפת לימון
2 כוסות שיני שום2 כוסות שיני שום
2
מניחים לבבות ארטישוק לתערובת, כיסוי, במרינדה במקרר 4 שעות, או לילה.
מרכיבים שתצטרך
צ'יפס טאקו בשלושה צבעיםצ'יפס טאקו בשלושה צבעים
3
בקערה גדולה, לזרוק יחד חסה, פלפל אדום, גזר, בצל אדום, זיתים שחורים, זיתים ירוקים, מלפפון, גבינת רומנו. מתבלים עם פלפל.
מרכיבים שתצטרך
פפאיה (הוואי), חתוכה לקוביות קטנותפפאיה (הוואי), חתוכה לקוביות קטנות
ופלפל כתוםופלפל כתום
בלילת לחם תירס (ראה למטה)בלילת לחם תירס (ראה למטה)
שמיר קצוץ, או כל עשב טרי שאתה נהנה ממנושמיר קצוץ, או כל עשב טרי שאתה נהנה ממנו
2 כפות ענפי שמיר טריים שנקטפו2 כפות ענפי שמיר טריים שנקטפו
ענפי שמיר שנקטפוענפי שמיר שנקטפו
חופן זיתים ירוקים או שחורים מגולענים באיכות טובה, קצוצים גסחופן זיתים ירוקים או שחורים מגולענים באיכות טובה, קצוצים גס
שמן זית, לקלייהשמן זית, לקלייה
1 שפופרת בצק פיצה מוכן שנקנה בחנות1 שפופרת בצק פיצה מוכן שנקנה בחנות
ציוד שתשתמש בו
הסוכריות של Peachie-oהסוכריות של Peachie-o
4
יוצקים את תערובת ארטישוק ומרינדה, וזורקים למעיל.
מרכיבים שתצטרך
1 חסה רומאנית לב קטנה, קצוצה1 חסה רומאנית לב קטנה, קצוצה
3 כפות שומשום קלוי, לקישוט3 כפות שומשום קלוי, לקישוט

יין מומלץ: קיאנטיname, Trebbiano, ורדיקיו.

קיאנטי, טרביאנו וורדיקיו הם בחירות נהדרות לאיטלקית. האיטלקים יודעים לאכול והם יודעים יין. Trebbiano ו-Verdicchio הם יינות לבנים איטלקים המשתייכים היטב לדגים ולבשר לבן, בעוד קיאנטי הוא יין איטלקי אדום נהדר עבור מנות כבדות יותר, נועזות יותר. הברון Ricasoli Colledila קיאנטי Classico Gran Selezione עם 4.5 מתוך דירוג 5 כוכבים נראה כמו התאמה טובה. זה עולה בערך 85 דולר לבקבוק.
Barone Ricasoli Colledila Chianti Classico Gran Selezione
Barone Ricasoli Colledila Chianti Classico Gran Selezione
צבע אודם בהיר וריכוז מדהים של ניחוחות. שֶׁלָה אוורירי, פרחוני ו balsamic הערות להכות על האלגנטיות הטרייה שלהם. הערות של דובדבן, דובדבן חמוץ, דובדבן שחור, דובדבן מורלו, סגול, מנטה, אניסיד, קינמון. כל הפאר שלה בא לידי ביטוי בחך עם איזון יוצא דופן בין ריכוז חומציות ואלגנטיות. התווים האופייניים של פירות אדומים המורחבים על ידי הטאנינים המתוקים ותחושות המינרלים חוזרים. נקי, אלגנטי, משתהה, ועדין.