קושימומחה
מוכן ב4 שעות, 30 דק.
מנות6
ציון בריאות10
מגזין

סלט איטלקי חריף

סלט איטלקי חריף
המתכון סלט איטלקי חריף מוכן בתוך כ 4 שעות ו 30 דקות וזה בהחלט מדהים ללא גלוטן וצמחוני ומתאים לאוהבי מזון ים תיכוני. מתכון זה מספק 6 מנות. עם 269 קלוריות, 2 גר' של חלבון, ו 25 גרם של שומן כל אחד. המתכון הזה מכסה %13 מהצריכה היומית המומלצת של ויטמינים ומינרליים. אם יש לך טימין, בצל, חסה, וכמה מרכיבים נוספים בנמצא, אז אפשרי לעשות זאת. 135 אנשים ניסו ואהבו את המתכון הזה. הרבה אנשים באמת אהבו את המנה הזו. . מתכונים דומים: כדורי בשר איטלקיים חריפים, פניני איטלקי חריף, ו גלגלי רוח איטלקיים חריפים.

הוראות

1
במיכל בינוני עם מכסה, מערבבים שמן קנולה, חומץ טרגון, סוכר, טימין, חרדל יבש ושום. כיסוי, ולנער עד מעורבב היטב.
מרכיבים שתצטרך
חומץ טרגוןחומץ טרגון
אבקת חרדלאבקת חרדל
8 פרוסות (בעובי 1/4 אינץ') גבינה שוויצרית8 פרוסות (בעובי 1/4 אינץ') גבינה שוויצרית
שום גויה®שום גויה®
צ'יפס טורטיה בטעם לייםצ'יפס טורטיה בטעם ליים
תערובת לעוגת שוקולד קנויה אחת, כמו שוקולד מריר לח במיוחד של בטי קרוקר, נאפית לפי הוראות הקופסהתערובת לעוגת שוקולד קנויה אחת, כמו שוקולד מריר לח במיוחד של בטי קרוקר, נאפית לפי הוראות הקופסה
1/2 ראש כרוב סבוי חתוך דק1/2 ראש כרוב סבוי חתוך דק
2
מניחים לבבות ארטישוק לתערובת, כיסוי, במרינדה במקרר 4 שעות, או לילה.
מרכיבים שתצטרך
צ'יפס טאקו בשלושה צבעיםצ'יפס טאקו בשלושה צבעים
3
בקערה גדולה, לזרוק יחד חסה, פלפל אדום, גזר, בצל אדום, זיתים שחורים, זיתים ירוקים, מלפפון, גבינת רומנו. מתבלים עם פלפל.
מרכיבים שתצטרך
8 טורטיות תירס צהובות (15 ס"מ), מחוממות8 טורטיות תירס צהובות (15 ס"מ), מחוממות
ופלפל כתוםופלפל כתום
בלילת לחם תירס (ראה למטה)בלילת לחם תירס (ראה למטה)
אורז קנילה® אקסטרהאורז קנילה® אקסטרה
2 כפות ענפי שמיר טריים שנקטפו2 כפות ענפי שמיר טריים שנקטפו
ענפי שמיר שנקטפוענפי שמיר שנקטפו
צ'דר חריף, חתוך לקוביותצ'דר חריף, חתוך לקוביות
גב שומן חזירגב שומן חזיר
לפת, קלופה ופרוסה לעובי 1/8 אינץ'לפת, קלופה ופרוסה לעובי 1/8 אינץ'
ציוד שתשתמש בו
כוסות בגודל חטיף כל אחת) פודינג לימוןכוסות בגודל חטיף כל אחת) פודינג לימון
4
יוצקים את תערובת ארטישוק ומרינדה, וזורקים למעיל.
מרכיבים שתצטרך
1 חסה רומאנית לב קטנה, קצוצה1 חסה רומאנית לב קטנה, קצוצה
1/2 כוס פטריות שיטאקי, חתוכות לרבעים1/2 כוס פטריות שיטאקי, חתוכות לרבעים

יין מומלץ: קיאנטיname, Trebbiano, ורדיקיו.

קיאנטי, טרביאנו וורדיקיו הם בחירות נהדרות לאיטלקית. האיטלקים יודעים לאכול והם יודעים יין. Trebbiano ו-Verdicchio הם יינות לבנים איטלקים המשתייכים היטב לדגים ולבשר לבן, בעוד קיאנטי הוא יין איטלקי אדום נהדר עבור מנות כבדות יותר, נועזות יותר. הברון Ricasoli Colledila קיאנטי Classico Gran Selezione עם 4.5 מתוך דירוג 5 כוכבים נראה כמו התאמה טובה. זה עולה בערך 85 דולר לבקבוק.
Barone Ricasoli Colledila Chianti Classico Gran Selezione
Barone Ricasoli Colledila Chianti Classico Gran Selezione
צבע אודם בהיר וריכוז מדהים של ניחוחות. שֶׁלָה אוורירי, פרחוני ו balsamic הערות להכות על האלגנטיות הטרייה שלהם. הערות של דובדבן, דובדבן חמוץ, דובדבן שחור, דובדבן מורלו, סגול, מנטה, אניסיד, קינמון. כל הפאר שלה בא לידי ביטוי בחך עם איזון יוצא דופן בין ריכוז חומציות ואלגנטיות. התווים האופייניים של פירות אדומים המורחבים על ידי הטאנינים המתוקים ותחושות המינרלים חוזרים. נקי, אלגנטי, משתהה, ועדין.