סלט אספרגוס עם עלי סלרי, ביצי שליו, ויניגרט טרגון
סלט אספרגוס עם עלי סלרי, ביצי שליו, ויניגרט טרגון נטול גלוטן,, חלב חינם, 30 כולו, וצמחוני מנה צדדית. והוא יספק כ 4 מנות. מנה זו מכילה סביב 6 גר' של חלבון, 21 גרם של שומן, וסך הכל 229 קלוריות. המתכון הזה מכסה %14 מהצריכה היומית המומלצת של ויטמינים ומינרליים. מתכון זה מ Epicurious יש 1 אוהדים. גשו לסופר וקנו שאלות, מלח כשר, חרדל דיז'ון ועוד מספר מצרכים לעשות היום. מן ההכנה לצלחת, מתכון זה לוקח בערך 1 שעה. נסו סלט שמנסי מפואר עם ביצי שליו ורוטב טרגון, סלט אספרגוס עם ויניגרט טרגון, ו צ'ייב בליני עם קרם פרש, ביצי שליו וטרגון (מתכונים דומים).
הוראות
מכסים את הביצים במים קרים בסיר קטן מאוד. להביא מבשלים ומבשלים, מכוסה, 5 דקות. יש לשטוף ביצים מתחת למים זורמים קרים כדי להפסיק לבשל, ולאחר מכן לקלף ורבע.
חותכים אספרגוס באלכסון חדה מאוד לפרוסות בעובי 3/4 אינץ '(בערך 2 אינץ'), משאירים טיפים 2 אינץ'. חצאי טיפים לאורך אם עבה יותר משאר הפרוסות. מסדרים אספרגוס על מדף קיטור ומפזרים מלח כשר. קיטור, מכוסה, על מים רותחים עד רק מכרז, 2 עד 3 דקות, ואז להעביר לקערה של מי קרח להפסיק לבשל.
מסננים היטב להתייבש עם מגבות נייר.
מוסיפים שמן בזרם איטי, מקציפים. מערבבים בשאלות, 2 כפיות טרגון, ומלח ופלפל לפי הטעם.
לזרוק אספרגוס ועלי סלרי עם חצי ויניגרט ותל על 4 צלחות. טאק ביצי שליו דקורטיביות לסלטים.
טפטוף סלטים וצלחות עם ויניגרט שנותר ומפזרים עם טרגון כפית שנותר.