סלט אסקרול ואדאמה
סלט Escarole ו Edamame נטול גלוטן, מנה עיקרית. המתכון הזה מכסה %25 מהצריכה היומית המומלצת של ויטמינים ומינרליים. מתכון זה מספק 4 מנות. עם 275 קלוריות, 16 גרם חלבון ו 19 גרם של שומן כל אחד. זמן הכנת המתכון כ 25 דקות. אם יש לכם פלפל, אדממה, סוכר, וקומץ של מרכיבים אחרים הם כל מה שנדרש כדי להפוך את המתכון הזה לכל כך טעים. כדי להשתמש בשמן זית אתה יכול לשלב בסיום המנה העיקרית,בננה מוקפצת, גרנולן ופרפית יוגורט כקינוח. מתכון זה מ Epicurious יש 1 אוהדים. נסו Escarole Pizzan (פאי Escarole-איטלקי), סלט אסקרול, ו סלט אסקרול (מתכונים דומים).
הוראות
לבשל edamame בסיר 3 ליטר של מים מלוחים רותחים 5 דקות.
מסננים בתוך מסננת ולשטוף תחת מים זורמים קרים כדי להפסיק לבשל.
מסננים edamame שוב לטפוח יבש.
לטאטא יחד חומץ, סוכר, מלח ופלפל בקערה קטנה עד סוכר ומלח מומסים.
מוסיף שמן בזרם איטי, לטאטא עד בשילוב.
לזרוק יחד edamame, escarole, ונענע בקערה גדולה.
מוסיפים גבינה וטפטוף סלט עם רוטב, ואז לזרוק שוב.