סלט אסקרול עם שאלוט מטוגן ושזיפים מיובשים
אם יש לכם שאלוט, שמן זית, מיץ לימון, וקומץ של מרכיבים אחרים הם כל מה שנדרש כדי להפוך את המתכון הזה לכל כך טעים. זוהי אפשרות טובה אם אתה עוקב ללא גלוטן, וכל 30 דיאט. זמן הכנת המתכון כ 45 דקות. נסו עוף עם שאלוט, שזיפים מיובשים וארמניאק, עוף עם שאלוט, שזיפים מיובשים וארמניאק, ו רגל כבש עם זיתים ירוקים, שזיפים מיובשים ובצלצלים קלויים (מתכונים דומים).
הוראות
שמן חום בסיר כבד 1 ליטר מעל חום מתון עד חם אבל לא מעשן, ואז מטגנים שאלוט ב 3 קבוצות, ערבוב לעתים קרובות להיות זהיר לא לשרוף, עד חום זהוב, 3 עד 4 דקות.
להעביר שאלוט כמו שחום עם כפית מחוררת מגבות נייר לניקוז. (שאלוט יהיה פריך כפי שהם מגניבים.)
להעביר 3 כפות שמן שאלוט מהמחבת לכוס ההלבשה ושאר מילואים לשימוש אחר.
לטאטא יחד מיץ לימון, מלח ופלפל בקערה גדולה, ולאחר מכן להוסיף שמן שאלוט בזרם איטי, לטאטא עד בשילוב.
מוסיפים שזיפים מיובשים, אסקרול, חצי שאלוט, ומלח לפי הטעם, ואז לזרוק היטב מעיל.
מפזרים בצלצלי שאלוט שנותרו.