סלט אפונה עם בייקון וביצים
תמיד כיף שיש עוד מתכון של עיקריים, אז תנו הזדמנות ל סלט אפונה עם בייקון וביצים. מנה זו מכילה כ 29 גרם חלבון 42 גרם של שומן, וסך הכל 621 קלוריות. המתכון הזה מכסה %40 מהצריכה היומית המומלצת של ויטמינים ומינרליים. והוא יספק כ 2 מנות. זוהי אפשרות טובה אם אתה עוקב ללא גלוטן, חלב חינם, וראשוני דיאט. אם יש לכם חרדל מלא דגנים, שמן זית, שן שוםוקומץ של מרכיבים אחרים, הם כל מה שנדרש כדי להפוך את המתכון הזה לכל כך טעים. כדי להשתמש ב חומץ היין האדום אתה יכול לשלב בסיום המנה העיקרית,עוגת דובדבנים-ברי כקינוח. נסו סלט אפונה קר, סלט תרד עם בייקון וביצים, ו סלט תרד עם בייקון וביצים (מתכונים דומים).
הוראות
ביצים קשות: לשים ביצים בסיר קטן, להוסיף מספיק מים כדי לכסות ולהביא לרתיחה מתגלגלת על חום בינוני גבוה. כבה חום, לכסות ולתת לעמוד במשך 20 דקות.
מסננים, ואז מכסים את הביצים במי קרח.
בואו לעמוד עד ביצים קרות, על 5 דקות.
בינתיים, להביא סיר בינוני חצי מלא מים לרתיחה.
הוסף אפונה, להפחית את החום ומבשלים עד אפונה במכרז, 7 עד 10 דקות.
מסננים ושוטפים במים קרים.
מבשלים בייקון במחבת מעל חום בינוני, ערבוב, עד פריך, על 5 דקות.
העברה עם כפית מחוררת למגבות נייר.
יוצקים את כל אבל 1 כף. שומן מן המחבת; מוסיפים בצל ושום למחבת ומבשלים, ערבוב, עד מתרכך, על 5 דקות.
הסר מהחום. מערבבים אפונה ובייקון, ואחריו שמן זית, חומץ וחרדל. קוצצים ביצים, מוסיפים לסלט וזורקים בעדינות.