סלט אפונה עם סוכר
זה עובד טוב כמו הר ד ' אובר. אם ניקח בחשבון את כל הגורמים, המתכון הזה מרוויח ציון כף של 68%, שהוא מוצק. סלט אפונה סוכר, סלט אפונה סוכר, ו סלט אפונה סוכר דומים מאוד למתכון הזה.
הוראות
בסיר גדול מביאים לרתיחה 2 ליטר מים.
להוסיף אפונה; לבשל, חשף, 2-3 דקות או רק עד פריך-מכרז.
מסננים ומניחים מיד במי קרח.
חותכים לשניים לרוחב; מניחים בקערה גדולה.
בקערה קטנה, לטאטא מרכיבים ההלבשה.
יוצקים מעל תערובת אפונה; לזרוק לציפוי.
יין מומלץ: שרדונה, סוביניון בלאן, Gruener Veltliner
שרדונה, סוביניון בלאן וגרונר ולטלינר הם בחירה מצוינת לסלט. סוביניון בלאן וגרונר ולטלינר שניהם בעלי תווי הרבי המשלימים סלטים עם מספיק חומצה כדי להתאים לוויניגרטות טארט, בעוד שרדונה יכולה להיות בחירה טובה לרוטבי סלט שמנת. יין אחד אתה יכול לנסות הוא קורא סאליבן כרם שרדונה. יש לו 4.3 מתוך 5 כוכבים ובקבוק עולה כ 44 דולר.
![את קורא סאליבן כרם שרדונה]()
את קורא סאליבן כרם שרדונה
פירות בשלים מרוכזים ויפים ותווים של קרם ברולה על האף מובילים לחיך מלא של חמאת תפוחים, מלון בשל ואגוזי לוז עם אלון משולב וגימור מתמשך ארוך.