מתכון ארוגולה, אבטיח סלט פטה יכול להתבצע בערך 45 דקות. מתכון זה משמש 4. צופה בדמות שלך? ואינו מכיל גלוטן,, לקטו אובו צמחוני, יש בו בסה"כ : 380 קלוריות, 15 גרם חלבון, ו 24 גרם שומן למנה. המתכון הזה מכסה %24 מהצריכה היומית המומלצת של ויטמינים ומינרליים. מתכון זה מאוכלרשת יש 11 אוהדים. זה עובד היטב כמנה עיקרית די יקרה. אם יש לכם שמן זית, מיץ תפוזים, אבטיח ה, וכן קומץ של מרכיבים אחרים הם כל מה שנדרש כדי להפוך את המתכון הזה לכל כך טעים. זה יכול להיות מהנה בכל עת, אבל זה טוב במיוחד עבור קיץ. החלטנו המתכון הזה מגיע ציון כף של 74%. אם אהבתם את המתכון הזה, אולי תרצה גם מתכונים כגון סלט ארוגולן ופטה אבטיח, סלט ארוגולה תות עם אבטיח ופטה, ו סלט אבטיח, פטה וארוגולה עם זיגוג בלסמי.
הוראות
1
צפו כיצד להכין את המתכון הזה.
2
מקציפים יחד את מיץ התפוזים, מיץ הלימון, השאלוט, הדבש, המלח והפלפל. שופכים לאט את שמן הזית, תוך הקצפה מתמדת, ליצירת תחליב. אם לא משתמשים תוך שעה, יש לאחסן את הוויניגרט המכוסה במקרר.
מרכיבים שתצטרך
1/2 כוס פרי 100% אוכמניות למריחה
1 שאלוט, מגורר או טחון
ויניגרט
2 פאונד זנים מעורבים של פטריות טריות
אמולסיות
שאלוט, מגורר או טחון
8 (U-12) שרימפס
1-1/4 כוסות דגני מוזליקס עם צימוקים, תמרים ושקדים
1 אונקיה נבטי במבוק, חתוכים לרבעים
ציוד שתשתמש בו
לימון סחוט טרי, או לפי הטעם
3
מניחים את הארוגולה, האבטיח, הפטה והנענע בקערה גדולה.
מרכיבים שתצטרך
אבטיח
חזה עוף רוטיסרי
סלט מעורב עלים, שטוף ויבש
2 שיני שום (1 טחון, 1 שלם)
ציוד שתשתמש בו
אריזות תערובת פודינג וניל ללא שומן וללא סוכר (כגון Jell-O®)
4
מזלפים מספיק ויניגרט כדי לצפות את הירוקים קלות ולזרוק היטב. טועמים לתיבול ומגישים מייד.
שרדונה, סוביניון בלאן וגרונר ולטלינר הם בחירה מצוינת לסלט. סוביניון בלאן וגרונר ולטלינר שניהם בעלי תווי הרבי המשלימים סלטים עם מספיק חומצה כדי להתאים לוויניגרטות טארט, בעוד שרדונה יכולה להיות בחירה טובה לרוטבי סלט שמנת. יין אחד שתוכלו לנסות הוא טנוטה די נוזולה לה ברוניצ ' ה שרדונה. יש לו 4.4 מתוך 5 כוכבים ובקבוק עולה בערך 12 דולר.
טנוטה די נוזול לה ברוניש שרדונה
נוזולה לה ברוניצ ' ה הוא ביטוי אלגנטי וייחודי לזן שרדונה, עם זר נקי וריחני של פירות לבנים וטרופיים המקוזזים בניואנסים קלים של טוסט. על החיך, הוא מראה איזון מעולה של בשלות פירות מודגשת על ידי חומציות טריים ומבנה של גוף בינוני, עם רושם כללי של מורכבות עדינה. אלה חוזרים על עצמם בגימור הנקי והמתמשך, שמסתיים בנימה טעימה עדינה.