סלט ארוגולה עם שרימפס עטוף בבייקון ודבש
סלט ארוגולה עם שרימפס עטוף בדבש ובייקון עשוי להיות המנה העיקרית שאתם מחפשים. והוא יספק כ 4 מנות. מנה אחת מכילה 368 קלוריות, 22 גרם חלבון ו 28 גרם שומן. המתכון הזה מכסה %15 מהצריכה היומית המומלצת של ויטמינים ומינרליים. גשו לסופר וקנו מלח ופלפל, מיץ לימון, דבש ועוד מס' מצרכים להשלמת המתכון. כדי להשתמש ב הפלפל אתה יכול לשלב בסיום המנה העיקרית,קינוח מנטה קל כקינוח. זוהי אפשרות טובה אם אתה עוקב ללא גלוטן, חלב חינם, וראשוני דיאט. זמן הכנת המתכון כ 45 דקות. מתכונים דומים: שרימפס עטוף BBQ מייפל, שרימפס עטוף פרושוטו עם סלט ארוגולה לשניים, ו שרימפס עטוף פרושוטו עם סלט ארוגולה.
הוראות
הערה: חשוב להשתמש בשרימפס ג ' מבו במתכון זה כי שרימפס קטן יותר יהיה לבשל יותר מדי בזמן שלוקח את הבייקון עטוף סביבם לפריך. אם שרימפס ג ' מבו אינם זמינים, precook פרוסות בייקון עד רק זהוב אבל עדיין גמיש, ולאחר מכן לעטוף אותם סביב שרימפס כמעט נעשה ולהמשיך עם recipe.To הפוך ההלבשה: לשים 1 כף דבש בקערה בינונית.
מוסיפים מיץ לימון וחרדל; להקציף לשלב. לאט לאט לשפוך שמן זית, לטאטא כל הזמן. העונה לפי הטעם עם מלח ופלפל; סט aside.To הפוך סלט: השתמש 1/2 פלפל כפית לחסילונים העונה בכל רחבי. לעטוף 1 חתיכת בייקון בנוחות סביב כל שרימפס מאובטח עם קיסם פועל לאורכו (כך שרימפס יכול לשכב שטוח).
מחממים מחבת גדולה מעל חום בינוני. מסדרים שרימפס בשכבה אחת ומבשלים, מרפרפים פעם אחת, עד בייקון הוא רק פריך, על 10 דקות.
טפטוף דבש על שרימפס ולהמשיך לבשל, צולה לעתים קרובות עם מיצי פאן, עד בייקון הוא caramelized שרימפס מבושלים דרך, כ 2 דקות יותר.
העברה לצלחת גדולה. כאשר מגניב מספיק כדי להתמודד, להסיר ולהשליך קיסמים.סדר ארוגולה על צלחות. למעלה עם שרימפס חם, להוסיף רוטב, ומגישים.רעיון נוסף: זה יכול גם לעבוד בדיוק כמו סלט אורז: קוביות לטגן את הבייקון, להוסיף את השרימפס, ואז לזרוק אותו על כל אורז חם, ירקות מגורסים, ורוטב ממותק דבש.