סלט ארוגולה עם תפוחי אדמה ושעועית ירוקה
תמיד כיף שיש עוד מתכון של תוספת, אז תנו הזדמנות ל סלט ארוגולה עם תפוחי אדמה שעועית ירוקה. מנה אחת מכילה 241 קלוריות, 6 גר' של חלבון, ו 15 גרם שומן. והוא מתאים להגשה ל 6 מנות סועדים. המתכון הזה מכסה %18 מהצריכה היומית המומלצת של ויטמינים ומינרליים. גשו לסופר וקנו חומץ יין, מלח ופלפל, בצל, ועוד מספר מצרכים כדי להכין את המנה הטעימה הזו. מן ההכנה לצלחת, מתכון זה לוקח בערך 1 שעה. זוהי אפשרות טובה אם אתה מחפש תפריט ללא גלוטן 30 כולו, ותפריט טבעוני. נסו סלט ארוגולה עם שעועית ירוקה מתכון צנון, סלט אצבוע ועגבניות קלוי עם שעועית ירוקה וארוגולה, ו סלט תמנון עם תפוחי אדמה ושעועית ירוקה (מתכונים דומים).
הוראות
בתבנית אפייה רדודה, לזרוק את תפוחי האדמה עם שום 1 כפית שמן זית. מתבלים במלח ופלפל, מכסים וצולים במשך 35 עד 40 דקות, או עד למכרז.
בינתיים, להביא סיר גדול של מים לרתיחה.
מוסיפים את השעועית הירוקה ומרתיחים עד רק מכרז, 2 עד 3 דקות.
לנקז ולשטוף מתחת למים קרים, ואז לנקז שוב.
בקערה גדולה, לטאטא את הנותרים 6 כפות שמן זית עם 2 1/2 כפות של חומץ וחרדל. מתבלים במלח ופלפל.
בכוס מדידה, לכסות את הבצל האדום עם מים רותחים ולתת לעמוד במשך 30 שניות.
מסננים ומערבבים את הנותרים 1/2 כף חומץ.
מוסיפים אותם לויניגרט עם בצל, צלפים וכל שום מתבשיל האפייה וזורקים בעדינות.
מוסיף את ארוגולה ושעועית ירוקה, לזרוק שוב ומגישים.