קושימומחה
מוכן ב5 שעות
מנות4
ציון בריאות59
מגזין

סלט בוטנים חם

סלט בוטנים חם
זוהי אפשרות טובה אם אתה עוקב ללא גלוטן, ו דיאט. מן ההכנה לצלחת, מתכון זה לוקח בערך 5 שעות. מתכונים דומים: כרוב חם וסלט בטטה עם רוטב תאילנדי-בוטנים, אטריות בוטנים עם ירקות מעורבים ורוטב בוטנים (טבעוני, ללא גלוטן, ללא סויה; ניתן להגיש חם או קר), ו סלט תרד עם רוטב סלט רימון חם.

הוראות

1
כדי בוטנים עור, blanch בסיר 3 ליטר של מים מלוחים רותחים 1 דקה, ואז לנקז היטב. להחליק ולזרוק עורות באמצעות האצבעות שלך ולהעביר בוטנים לקערה.
מרכיבים שתצטרך
2
מביאים 5 כוסות מים לרתיחה עם עלה דפנה בסיר אותו.
מרכיבים שתצטרך
3
מוסיפים בוטנים ומפחיתים את החום עד בינוני, ואז מבשלים, מכוסה, עד בוטנים רכים מספיק כדי להתפורר בקלות כאשר נלחץ עם קוצים של מזלג, על 30 עד 45 דקות. (מבחן 1 או 2 בוטנים, משאיר את השאר ללא פגע.)
מרכיבים שתצטרך
4
לנקז היטב.
5
כאשר בוטנים כמעט סיים לבשל, מערבבים יחד עגבניות, כוסברה, צ ' ילי, מיץ לימון ומלח ים בקערה.
מרכיבים שתצטרך
6
מוסיפים בוטנים סחוטים ומערבבים לשלב.
מרכיבים שתצטרך