סלט בוטנים חם
זוהי אפשרות טובה אם אתה עוקב ללא גלוטן, ו דיאט. מן ההכנה לצלחת, מתכון זה לוקח בערך 5 שעות. מתכונים דומים: כרוב חם וסלט בטטה עם רוטב תאילנדי-בוטנים, אטריות בוטנים עם ירקות מעורבים ורוטב בוטנים (טבעוני, ללא גלוטן, ללא סויה; ניתן להגיש חם או קר), ו סלט תרד עם רוטב סלט רימון חם.
הוראות
כדי בוטנים עור, blanch בסיר 3 ליטר של מים מלוחים רותחים 1 דקה, ואז לנקז היטב. להחליק ולזרוק עורות באמצעות האצבעות שלך ולהעביר בוטנים לקערה.
מביאים 5 כוסות מים לרתיחה עם עלה דפנה בסיר אותו.
מוסיפים בוטנים ומפחיתים את החום עד בינוני, ואז מבשלים, מכוסה, עד בוטנים רכים מספיק כדי להתפורר בקלות כאשר נלחץ עם קוצים של מזלג, על 30 עד 45 דקות. (מבחן 1 או 2 בוטנים, משאיר את השאר ללא פגע.)
כאשר בוטנים כמעט סיים לבשל, מערבבים יחד עגבניות, כוסברה, צ ' ילי, מיץ לימון ומלח ים בקערה.
מוסיפים בוטנים סחוטים ומערבבים לשלב.