סלט Bulgur המזרח התיכון עשוי להיות רק מידל איסטרן מתכון שאתה מחפש. מחפשים מתכון ששומר על הגזרה? למתכון צמחוני זה יש 314 קלוריות, 12 גרם חלבון ו 13 גרם של שומן למנה. והוא מתאים להגשה ל 4 מנות סועדים.. זה עובד היטב כמנה עיקרית. זמן ההכנה הכולל ייקח כ 45 דקות. אם יש לכם מיץ לימון, עגבניות, מיםוקומץ של מרכיבים אחרים, הם כל מה שנדרש כדי להפוך את המתכון הזה לכל כך טעים. כדי להשתמש ב העגבניות אתה יכול לשלב בסיום המנה העיקרית,כדורי פופקורן אדמוניים ורודים כקינוח. מתכונים דומים: סלט מזרח תיכוני, סלט מזרח תיכוני, ו סלט מזרח תיכוני.
הוראות
1
בקערה קטנה, יוצקים מים מעל בולגור.
מרכיבים שתצטרך
בורגול
גרעיני חמניות נוספים, אופציונלי
ציוד שתשתמש בו
כמו למשל שוקולד לחות במיוחד של בטי קרוקר, אפוי לפי הוראות הקופסה
2
בואו לעמוד 30 דקות.
3
בינתיים, בקערה גדולה, לערבב מרכיבים שנותרו למעט עגבניות. עגבניות ליבה. לעשות 4 חתכים בכל עגבניה מלמעלה למטה מבלי לחתוך את כל הדרך עד לתחתית עגבניות.
מרכיבים שתצטרך
1/2 פאונד גבינת צ'דר חדה, חתוכה לקוביות
ציוד שתשתמש בו
כמו למשל שוקולד לחות במיוחד של בטי קרוקר, אפוי לפי הוראות הקופסה
4
מניחים עגבניות על צלחות בודדות.
מרכיבים שתצטרך
1/2 פאונד גבינת צ'דר חדה, חתוכה לקוביות
5
מערבבים בולגור לתוך תערובת שעועית; כף לתוך עגבניות.