מן ההכנה לצלחת, מתכון זה לוקח בערך 2 שעות. נסו סלט בייגלה תות, סלט בייגלה תות, ו סלט בייגלה תות (מתכונים דומים).
הוראות
1
מחממים תנור ל 400 ° F. בקערה בינונית מערבבים יחד כעכים מרוסקים, חמאה מומסת וסוכר חום עד בשילוב טוב. לאחר מכן לחץ על תערובת לתחתית של צלחת אפיית זכוכית 9 x 13.
מרכיבים שתצטרך
אגוז מוסקט נוסף, לא חובה
לחתוך לחתיכות בגודל 3/8 אינץ'
2 זיתים ממולאים בפימיינטו
ציוד שתשתמש בו
תבנית אפיית זכוכית
אריזות תערובת פודינג וניל ללא שומן וללא סוכר (כגון Jell-O®)
1/3 כוס Crisco® שמן צמחי טהור
2
אופים במשך 8-10 דקות או עד הקרום מוגדר מעט השחמה. להפריש להתקרר לחלוטין.
מרכיבים שתצטרך
צנצנת שימור פטל ללא גרעינים
ציוד שתשתמש בו
1/3 כוס Crisco® שמן צמחי טהור
3
באמצעות מעמד או כף יד מיקסר חשמלי מקציפים יחד גבינת שמנת, וניל 2/3 כוס סוכר עד אור שמנת להגדיר תערובת בצד בקערה בינונית.
אריזות תערובת פודינג וניל ללא שומן וללא סוכר (כגון Jell-O®)
4
באמצעות מקציף מיקסר חשמלי כף יד או לעמוד יחד 2 כפות סוכר וקצפת קצפת כבדה עד פסגות טופס. מקפלים קצפת לתערובת גבינת שמנת וממרחים על קרום מקורר. מקררים עד מקורר לחלוטין, כ -30 דקות.
מרכיבים שתצטרך
כוסות שוקולד צ'יפס מתוק מריר (60 אחוז קקאו) (מומלץ: Ghiradelli)
בקערה גדולה לשפוך מים רותחים על ג ' לטין, ערבוב ברציפות עד מומס לחלוטין. אפשר תערובת להתקרר מעט על 10 דקות, ולאחר מכן מערבבים תותים קפואים.
מרכיבים שתצטרך
תוספת מוקצפת ותותים טריים פרוסים, לא חובה
חבילות כל אחת) ג'לטין פטל או תות
1 כפית מלח היקורי מעושן
ציוד שתשתמש בו
אריזות תערובת פודינג וניל ללא שומן וללא סוכר (כגון Jell-O®)
6
תן לתערובת להתקרר עוד יותר עד שהיא מתחילה ג ' ל. כאשר הוא מגיע לשלב "סט רך" שבו הג ' לטין מתחיל להתעבות, להפיץ על שכבת גבינת שמנת צוננת. להכניס למקרר במשך שעתיים או עד סט.