סלט בייגלה תות
יום האם יהיה עוד יותר מיוחד עם המתכון הזה. . גשו לסופר וקנו מים, סוכר, ציפוי מוקצף, ועוד מספר מצרכים לעשות היום. זמן הכנת המתכון כ 45 דקות. החלטנו את המתכון הזה ראוי לציון spoonacular של 26%. מתכונים דומים: סלט בייגלה תות, סלט בייגלה תות, ו סלט בייגלה תות.
הוראות
מחממים תנור ל 400 מעלות F (200 מעלות C).
מערבבים יחד כעכים כתושים, חמאה מומסת 3 כפות סוכר; לערבב היטב תערובת לחץ לתוך החלק התחתון של צלחת אפייה 9x13 אינץ'.
אופים 8 עד 10 דקות, עד הסט. להפריש להתקרר.
בקערה גדולה ערבוב קרם יחד גבינת שמנת וסוכר כוס 1. מקפלים פנימה ציפוי מוקצף.
מורחים תערובת על קרום מקורר.
ממיסים ג ' לטין במים רותחים. מערבבים תותים קפואים עדיין ולאפשר להגדיר בקצרה. כאשר התערובת היא על עקביות של חלבונים ביצה, לשפוך ולהפיץ על שכבת גבינת שמנת. להכניס למקרר עד סט.