קושיקשה
מוכן ב45 דק.
מנות15
ציון בריאות1
סוגי מאכליםסלט
מגזין

סלט בייגלה תות

סלט בייגלה תות
יום האם יהיה עוד יותר מיוחד עם המתכון הזה. . גשו לסופר וקנו מים, סוכר, ציפוי מוקצף, ועוד מספר מצרכים לעשות היום. זמן הכנת המתכון כ 45 דקות. החלטנו את המתכון הזה ראוי לציון spoonacular של 26%. מתכונים דומים: סלט בייגלה תות, סלט בייגלה תות, ו סלט בייגלה תות.

הוראות

1
מחממים תנור ל 400 מעלות F (200 מעלות C).
ציוד שתשתמש בו
תנורתנור
2
מערבבים יחד כעכים כתושים, חמאה מומסת 3 כפות סוכר; לערבב היטב תערובת לחץ לתוך החלק התחתון של צלחת אפייה 9x13 אינץ'.
מרכיבים שתצטרך
בייגלהבייגלה
חמאהחמאה
סוכרסוכר
ציוד שתשתמש בו
תבנית אפייהתבנית אפייה
3
אופים 8 עד 10 דקות, עד הסט. להפריש להתקרר.
ציוד שתשתמש בו
תנורתנור
4
בקערה גדולה ערבוב קרם יחד גבינת שמנת וסוכר כוס 1. מקפלים פנימה ציפוי מוקצף.
מרכיבים שתצטרך
ציפוי מוקצףציפוי מוקצף
גבינת שמנתגבינת שמנת
קרםקרם
סוכרסוכר
ציוד שתשתמש בו
קערת ערבובקערת ערבוב
5
מורחים תערובת על קרום מקורר.
מרכיבים שתצטרך
קרוםקרום
6
ממיסים ג ' לטין במים רותחים. מערבבים תותים קפואים עדיין ולאפשר להגדיר בקצרה. כאשר התערובת היא על עקביות של חלבונים ביצה, לשפוך ולהפיץ על שכבת גבינת שמנת. להכניס למקרר עד סט.
מרכיבים שתצטרך
גבינת שמנתגבינת שמנת
תותיםתותים
חלבוניםחלבונים
ג ' לטיןג ' לטין
מורחיםמורחים
מיםמים