סלט בייקון וולדורף
סלט בייקון וולדורף עשויה להיות המנה העיקרית שתבוא לכם טוב. והוא יספק כ 8 מנות. מחפשים מתכון ששומר על הגזרה? זה מתכון ללא גלוטן ראשוני יש 573 קלוריות, 12 גרם חלבון, ו 51 גרם שומן למנה. המתכון הזה מכסה 14% של הדרישות היומיות שלך של ויטמינים ומינרלים. 1 אדם ניסה ואהב את המתכון הזה. אם יש לכם צנוברים, ענבים, קרם פרש ועוד כמה מרכיבים בהישג יד, תוכלו להכין אותו. כדי להשתמש בענבים הירוקים אתה יכול לשלב בסיום המנה העיקרית,עוגת עגבניות השוקולד של רוז לוי ברנבאום עם גנאש המסתורי כמו קינוח. בסך הכל, מתכון זה מרוויח ציון כף גרוע למדי של 36%. נסו סלט וולדורף לחם מהיר-לחם זה כולל תפוחים, סלרי ואגוזי מלך. אם אתה נהנה סלט וולדורף אתה יכול גם ליהנות זה לחם, סלט פירות קצפת (סלט וולדורף), ו סלט וולדורף (מתכונים דומים).
הוראות
מחממים את התנור ל 350 מעלות צלזיוס.
במחבת מטגנת גדולה מחממים את שמן הזית על אש בינונית-גבוהה ומקפיצים את הבייקון הקצוץ עד שהוא פריך.
מסננים את חתיכות הבייקון על מגבת נייר.
מניחים את הצנוברים על תבנית עם נייר אפייה וטוסטים בתנור עד להזהבה קלה, כ -6 דקות.
בקערה גדולה מקציפים קלות את גבינת המסקרפונה, הקרם פרש, גרידת התפוזים והמיץ, וגרידת הלימון והמיץ. מתבלים את התערובת במלח ופלפל לפי הטעם.*
מוסיפים לרוטב את השומר, התפוח הירוק, הסלרי והענבים הירוקים. לזרוק באופן שווה מעיל עם ההלבשה. מתבלים את סלט השומר במלח, לפי הטעם.
מניחים את סלט השומר בקערת הגשה ומעליהם את הצנוברים והבייקון.