קושימומחה
מוכן ב1 ש, 10 דק.
מנות8
ציון בריאות14
מגזין

סלט בקלה חם עם תפוז ובזיליקום

סלט בקלה חם עם תפוז ובזיליקום
צריך ללא גלוטן, חלב חינם, ומנה צדדית ראשונית? סלט בקלה חם עם תפוז ובזיליקום יכול להיות מתכון יוצא דופן לנסות. והוא יספק כ 8 מנות. חלק אחד של המנה הזאת מכיל בערך 12 גרם חלבון 11 גרם של שומן, וסך הכל 194 קלוריות. המתכון הזה מכסה %12 מהצריכה היומית המומלצת של ויטמינים ומינרליים. אם יש לך מסקלן, שמן זית, פילה בקלה במרכז לחתוך, וכמה מרכיבים נוספים בנמצא, אז אפשרי לעשות זאת. זמן הכנת המתכון כ 1 שעה ו 10 דקות. מתכונים דומים: תפוז דם וסלט זית שחור נרפא, תפוחי אדמה חדשים חמים עם חזיר נרפא & עירית, ו סלט אספרגוס חם עם בזיליקום + מנטה פיסטו.

הוראות

1
שים את הבקלה בתבנית אפייה רדודה וללטף את מלח הים על כל זה. מכסים ומקררים במשך 1 שעה.
מרכיבים שתצטרך
גבינת פקורינו-רומנו מגוררת טרי, או לפי הטעםגבינת פקורינו-רומנו מגוררת טרי, או לפי הטעם
חצי גודל 41 מבושל מראש ושרימפסחצי גודל 41 מבושל מראש ושרימפס
ציוד שתשתמש בו
2 כוסות גבינת צ'דר חריפה מגוררת טרייה2 כוסות גבינת צ'דר חריפה מגוררת טרייה
2
בינתיים, לקלף את התפוזים עם סכין חדה, להסיר את כל הדגש הלבן המר. עבודה מעל קערה, לחתוך בין הממברנות כדי לשחרר את החלקים הכתומים לתוך הקערה. לסחוט את המיץ מן הממברנות לתוך הקערה.
מרכיבים שתצטרך
סוכריות תפוזיםסוכריות תפוזים
3 מקלות בייגלה3 מקלות בייגלה
תלתלי שוקולד לבן לאפייהתלתלי שוקולד לבן לאפייה
ציוד שתשתמש בו
רול פירות צהוב אחדרול פירות צהוב אחד
כוסות בגודל חטיף כל אחת) פודינג לימוןכוסות בגודל חטיף כל אחת) פודינג לימון
3
להעביר 1/4 כוס מיץ לקערה. מערבבים 2 כפות שמן. מתבלים את הרוטב במלח ופלפל.
מרכיבים שתצטרך
4 פרוסות גבינת מינסטר, חצויות4 פרוסות גבינת מינסטר, חצויות
תלתלי שוקולד לבן לאפייהתלתלי שוקולד לבן לאפייה
דַק-דַק-
ציוד שתשתמש בו
כוסות בגודל חטיף כל אחת) פודינג לימוןכוסות בגודל חטיף כל אחת) פודינג לימון
4
מסננים את קטעי התפוזים; להשליך כל מיץ שנותר.
מרכיבים שתצטרך
סוכריות תפוזיםסוכריות תפוזים
תלתלי שוקולד לבן לאפייהתלתלי שוקולד לבן לאפייה
5
יש לשטוף את הבקלה ביסודיות מתחת למים קרים להתייבש. במחבת, מחממים את 1/4 כוס השמן הנותרת.
מרכיבים שתצטרך
אורז ארוך במיוחד של קנילה®אורז ארוך במיוחד של קנילה®
חצי גודל 41 מבושל מראש ושרימפסחצי גודל 41 מבושל מראש ושרימפס
דַק-דַק-
ציוד שתשתמש בו
עגבנייה פרוסה, אופציונליעגבנייה פרוסה, אופציונלי
6
מוסיפים את הבקלה ומבשלים על חום נמוך בינוני, הופכים פעם אחת ומנערים את המחבת כדי למנוע דבק, עד הבקלה הוא רק מבושל דרך ומתחיל להפריד פתיתים גדולים, 10 דקות.
מרכיבים שתצטרך
חצי גודל 41 מבושל מראש ושרימפסחצי גודל 41 מבושל מראש ושרימפס
ציוד שתשתמש בו
עגבנייה פרוסה, אופציונליעגבנייה פרוסה, אופציונלי
7
העברה לצלחת.
8
בקערה גדולה, לשלב את mesclun ועלי בזיליקום ולזרוק עם 2 כפות של ההלבשה.
מרכיבים שתצטרך
2 בצלים צהובים בינוניים, קלופים, מגוררים2 בצלים צהובים בינוניים, קלופים, מגוררים
MesclunMesclun
ציוד שתשתמש בו
כוסות בגודל חטיף כל אחת) פודינג לימוןכוסות בגודל חטיף כל אחת) פודינג לימון
9
מעבירים ללוחות ולמעלה עם החלקים הכתומים וקוד, מפרידים את הפתיתים מעט. פזר את הבצל ופלפלים אדומים וירוקים על הסלטים, טפטוף עם הרוטב הנותר ומגישים.
מרכיבים שתצטרך
3/4 כוס גבינת פפר ג'ק מגוררת, מחולקת3/4 כוס גבינת פפר ג'ק מגוררת, מחולקת
סוכריות תפוזיםסוכריות תפוזים
1 וחצי כפיות שום כתוש של GOYA® או 3 שיני שום טריות, קצוצות דק1 וחצי כפיות שום כתוש של GOYA® או 3 שיני שום טריות, קצוצות דק
חצי גודל 41 מבושל מראש ושרימפסחצי גודל 41 מבושל מראש ושרימפס