קושימומחה
מוכן ב1 ש, 10 דק.
מנות8
ציון בריאות14
מגזין

סלט בקלה חם עם תפוז ובזיליקום

סלט בקלה חם עם תפוז ובזיליקום
צריך ללא גלוטן, חלב חינם, ומנה צדדית ראשונית? סלט בקלה חם עם תפוז ובזיליקום יכול להיות מתכון יוצא דופן לנסות. והוא יספק כ 8 מנות. חלק אחד של המנה הזאת מכיל בערך 12 גרם חלבון 11 גרם של שומן, וסך הכל 194 קלוריות. המתכון הזה מכסה %12 מהצריכה היומית המומלצת של ויטמינים ומינרליים. אם יש לך מסקלן, שמן זית, פילה בקלה במרכז לחתוך, וכמה מרכיבים נוספים בנמצא, אז אפשרי לעשות זאת. זמן הכנת המתכון כ 1 שעה ו 10 דקות. מתכונים דומים: תפוז דם וסלט זית שחור נרפא, תפוחי אדמה חדשים חמים עם חזיר נרפא & עירית, ו סלט אספרגוס חם עם בזיליקום + מנטה פיסטו.

הוראות

1
שים את הבקלה בתבנית אפייה רדודה וללטף את מלח הים על כל זה. מכסים ומקררים במשך 1 שעה.
מרכיבים שתצטרך
גבינת פקורינו-רומנו מגוררת טרי, או לפי הטעםגבינת פקורינו-רומנו מגוררת טרי, או לפי הטעם
חצי גודל 41 מבושל מראש ושרימפסחצי גודל 41 מבושל מראש ושרימפס
ציוד שתשתמש בו
תערובת סוכר חום Splenda®תערובת סוכר חום Splenda®
2
בינתיים, לקלף את התפוזים עם סכין חדה, להסיר את כל הדגש הלבן המר. עבודה מעל קערה, לחתוך בין הממברנות כדי לשחרר את החלקים הכתומים לתוך הקערה. לסחוט את המיץ מן הממברנות לתוך הקערה.
מרכיבים שתצטרך
פרוסות תפוזפרוסות תפוז
3 מקלות בייגלה3 מקלות בייגלה
1 כף סוכר אדום גס1 כף סוכר אדום גס
ציוד שתשתמש בו
רול פירות צהוב אחדרול פירות צהוב אחד
2 שפופרות (16-1/2 אונקיות כל אחת) בצק עוגיות חמאת בוטנים מקורר, מרוכך2 שפופרות (16-1/2 אונקיות כל אחת) בצק עוגיות חמאת בוטנים מקורר, מרוכך
3
להעביר 1/4 כוס מיץ לקערה. מערבבים 2 כפות שמן. מתבלים את הרוטב במלח ופלפל.
מרכיבים שתצטרך
פפרונצ'יני, לקישוטפפרונצ'יני, לקישוט
1 כף סוכר אדום גס1 כף סוכר אדום גס
קצפת או גלידת וניל ואגוזי פקאן קלויים נוספים, אופציונליקצפת או גלידת וניל ואגוזי פקאן קלויים נוספים, אופציונלי
ציוד שתשתמש בו
2 שפופרות (16-1/2 אונקיות כל אחת) בצק עוגיות חמאת בוטנים מקורר, מרוכך2 שפופרות (16-1/2 אונקיות כל אחת) בצק עוגיות חמאת בוטנים מקורר, מרוכך
4
מסננים את קטעי התפוזים; להשליך כל מיץ שנותר.
מרכיבים שתצטרך
פרוסות תפוזפרוסות תפוז
1 כף סוכר אדום גס1 כף סוכר אדום גס
5
יש לשטוף את הבקלה ביסודיות מתחת למים קרים להתייבש. במחבת, מחממים את 1/4 כוס השמן הנותרת.
מרכיבים שתצטרך
טיפים עגולים לפינה #4טיפים עגולים לפינה #4
חצי גודל 41 מבושל מראש ושרימפסחצי גודל 41 מבושל מראש ושרימפס
קצפת או גלידת וניל ואגוזי פקאן קלויים נוספים, אופציונליקצפת או גלידת וניל ואגוזי פקאן קלויים נוספים, אופציונלי
ציוד שתשתמש בו
שרימפס מוקפץ, קלוףשרימפס מוקפץ, קלוף
6
מוסיפים את הבקלה ומבשלים על חום נמוך בינוני, הופכים פעם אחת ומנערים את המחבת כדי למנוע דבק, עד הבקלה הוא רק מבושל דרך ומתחיל להפריד פתיתים גדולים, 10 דקות.
מרכיבים שתצטרך
חצי גודל 41 מבושל מראש ושרימפסחצי גודל 41 מבושל מראש ושרימפס
ציוד שתשתמש בו
שרימפס מוקפץ, קלוףשרימפס מוקפץ, קלוף
7
העברה לצלחת.
8
בקערה גדולה, לשלב את mesclun ועלי בזיליקום ולזרוק עם 2 כפות של ההלבשה.
מרכיבים שתצטרך
1 כוס עלי בזיליקום ארוזים היטב1 כוס עלי בזיליקום ארוזים היטב
MesclunMesclun
ציוד שתשתמש בו
2 שפופרות (16-1/2 אונקיות כל אחת) בצק עוגיות חמאת בוטנים מקורר, מרוכך2 שפופרות (16-1/2 אונקיות כל אחת) בצק עוגיות חמאת בוטנים מקורר, מרוכך
9
מעבירים ללוחות ולמעלה עם החלקים הכתומים וקוד, מפרידים את הפתיתים מעט. פזר את הבצל ופלפלים אדומים וירוקים על הסלטים, טפטוף עם הרוטב הנותר ומגישים.
מרכיבים שתצטרך
3 כוסות לחם שיבולת שועל בן יום חתוך לקוביות3 כוסות לחם שיבולת שועל בן יום חתוך לקוביות
פרוסות תפוזפרוסות תפוז
טורטיות קמח טריות, להגשהטורטיות קמח טריות, להגשה
חצי גודל 41 מבושל מראש ושרימפסחצי גודל 41 מבושל מראש ושרימפס