קושימומחה
מוכן ב1 ש, 10 דק.
מנות8
ציון בריאות14
מגזין

סלט בקלה חם עם תפוז ובזיליקום

סלט בקלה חם עם תפוז ובזיליקום
צריך ללא גלוטן, חלב חינם, ומנה צדדית ראשונית? סלט בקלה חם עם תפוז ובזיליקום יכול להיות מתכון יוצא דופן לנסות. והוא יספק כ 8 מנות. חלק אחד של המנה הזאת מכיל בערך 12 גרם חלבון 11 גרם של שומן, וסך הכל 194 קלוריות. המתכון הזה מכסה %12 מהצריכה היומית המומלצת של ויטמינים ומינרליים. אם יש לך מסקלן, שמן זית, פילה בקלה במרכז לחתוך, וכמה מרכיבים נוספים בנמצא, אז אפשרי לעשות זאת. זמן הכנת המתכון כ 1 שעה ו 10 דקות. מתכונים דומים: תפוז דם וסלט זית שחור נרפא, תפוחי אדמה חדשים חמים עם חזיר נרפא & עירית, ו סלט אספרגוס חם עם בזיליקום + מנטה פיסטו.

הוראות

1
שים את הבקלה בתבנית אפייה רדודה וללטף את מלח הים על כל זה. מכסים ומקררים במשך 1 שעה.
מרכיבים שתצטרך
גבינת פקורינו-רומנו מגוררת טרי, או לפי הטעםגבינת פקורינו-רומנו מגוררת טרי, או לפי הטעם
חצי גודל 41 מבושל מראש ושרימפסחצי גודל 41 מבושל מראש ושרימפס
ציוד שתשתמש בו
6 פרוסות רוטב חמוציות בג'לי6 פרוסות רוטב חמוציות בג'לי
2
בינתיים, לקלף את התפוזים עם סכין חדה, להסיר את כל הדגש הלבן המר. עבודה מעל קערה, לחתוך בין הממברנות כדי לשחרר את החלקים הכתומים לתוך הקערה. לסחוט את המיץ מן הממברנות לתוך הקערה.
מרכיבים שתצטרך
פרוסות תפוזפרוסות תפוז
4 פרוסות תפוז חתוכות לשניים לקישוט4 פרוסות תפוז חתוכות לשניים לקישוט
1 כף סוכר אדום גס1 כף סוכר אדום גס
ציוד שתשתמש בו
מסטיק פירות עם פסים כתומיםמסטיק פירות עם פסים כתומים
הסוכריות של Peachie-oהסוכריות של Peachie-o
3
להעביר 1/4 כוס מיץ לקערה. מערבבים 2 כפות שמן. מתבלים את הרוטב במלח ופלפל.
מרכיבים שתצטרך
כרישה אחת, נקייה וחתוכה לקוביות גדולות, רק החלק הלבןכרישה אחת, נקייה וחתוכה לקוביות גדולות, רק החלק הלבן
1 כף סוכר אדום גס1 כף סוכר אדום גס
בצל צהוב, קלוף, חצוי וחתוך לפרוסות בעובי 1/2 אינץ'בצל צהוב, קלוף, חצוי וחתוך לפרוסות בעובי 1/2 אינץ'
ציוד שתשתמש בו
הסוכריות של Peachie-oהסוכריות של Peachie-o
4
מסננים את קטעי התפוזים; להשליך כל מיץ שנותר.
מרכיבים שתצטרך
פרוסות תפוזפרוסות תפוז
1 כף סוכר אדום גס1 כף סוכר אדום גס
5
יש לשטוף את הבקלה ביסודיות מתחת למים קרים להתייבש. במחבת, מחממים את 1/4 כוס השמן הנותרת.
מרכיבים שתצטרך
רצועת קליפת לימון אחתרצועת קליפת לימון אחת
חצי גודל 41 מבושל מראש ושרימפסחצי גודל 41 מבושל מראש ושרימפס
בצל צהוב, קלוף, חצוי וחתוך לפרוסות בעובי 1/2 אינץ'בצל צהוב, קלוף, חצוי וחתוך לפרוסות בעובי 1/2 אינץ'
ציוד שתשתמש בו
פקורינו, בעובי של 1/4 אינץ'פקורינו, בעובי של 1/4 אינץ'
6
מוסיפים את הבקלה ומבשלים על חום נמוך בינוני, הופכים פעם אחת ומנערים את המחבת כדי למנוע דבק, עד הבקלה הוא רק מבושל דרך ומתחיל להפריד פתיתים גדולים, 10 דקות.
מרכיבים שתצטרך
חצי גודל 41 מבושל מראש ושרימפסחצי גודל 41 מבושל מראש ושרימפס
ציוד שתשתמש בו
פקורינו, בעובי של 1/4 אינץ'פקורינו, בעובי של 1/4 אינץ'
7
העברה לצלחת.
8
בקערה גדולה, לשלב את mesclun ועלי בזיליקום ולזרוק עם 2 כפות של ההלבשה.
מרכיבים שתצטרך
1 כוס עלי בזיליקום ארוזים היטב1 כוס עלי בזיליקום ארוזים היטב
MesclunMesclun
ציוד שתשתמש בו
הסוכריות של Peachie-oהסוכריות של Peachie-o
9
מעבירים ללוחות ולמעלה עם החלקים הכתומים וקוד, מפרידים את הפתיתים מעט. פזר את הבצל ופלפלים אדומים וירוקים על הסלטים, טפטוף עם הרוטב הנותר ומגישים.
מרכיבים שתצטרך
3 כוסות לחם שיבולת שועל בן יום חתוך לקוביות3 כוסות לחם שיבולת שועל בן יום חתוך לקוביות
פרוסות תפוזפרוסות תפוז
3 כוסות שבבי עץ אלון או פקאן, או 6 נתחים גדולים, מושרים במים קרים לפחות שעה אחת ועד 4 שעות3 כוסות שבבי עץ אלון או פקאן, או 6 נתחים גדולים, מושרים במים קרים לפחות שעה אחת ועד 4 שעות
חצי גודל 41 מבושל מראש ושרימפסחצי גודל 41 מבושל מראש ושרימפס